IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз лично купих на 0,17 и днес продадох 37% на 0,462 сега си имам 15 к безплатни акции , ако върне на 0,2 ще понапълня още

Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    да и това е вариант

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      личен опит ....
      ще върне и няма да се качи повече....
      Сега няколко ИП правят бързи пари на гърба на наивниците като купуват по малко и продават повече , понеже е по малко предлагането ....
      да и това е вариант

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        този мострой май не му хареса във висините.да не реши да връща на 0.20.върнели влизам.не е препоръка
        личен опит ....
        ще върне и няма да се качи повече....
        Сега няколко ИП правят бързи пари на гърба на наивниците като купуват по малко и продават повече , понеже е по малко предлагането ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Изключително поучителна спекулативна игра.Показва податливост на пазара и "нечии" твърде добри умения,За мене беше удоволствие да присъствам на шоуто
          Закачи ле некоя стинка ... ?
          Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

гаки и факи и компания искам мнението ви за случая
            Изключително поучителна спекулативна игра.Показва податливост на пазара и "нечии" твърде добри умения,За мене беше удоволствие да присъствам на шоуто

Коментар

• този мострой май не му хареса във висините.да не реши да връща на 0.20.върнели влизам.не е препоръка

Коментар

браво ами то сега е момента да си направите кириите
                усещам някаква ирония "кириите" ги правят таксиметровите шофиори , а аз нямам нищо общо с тази гилдия

Коментар

• Първоначално изпратено от trola Разгледай мнение
                  Е аз съм доволен купих на 15 ст. продадох на 40 ст. Добра доходност от тази акция за някакви си 4-5 дни .
                  браво ами то сега е момента да си направите кириите

Коментар

• гаки и факи и компания искам мнението ви за случая

Коментар

• Кажи бате какво да купим , да не е като Химко ....

Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                      Ми то като Химко

Коментар

• вече е на 0.5 лв.

Коментар

• споко
                          наистина ликвидационната е 1.49
                          снощи я смятах,послугувах ти

Коментар

• [QUOTE=BGold;1149100]Мен ми е мъчно за инвеститорите. Плюем борсата, че била такава. Ми каквито инвеститорите - така и борсата [/QUOT

Много си прав. За съжаление. С тия инвеститори толкова.Не знам какво очакват.

Коментар

• Къ ма а яаааад

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Казвате на 15 стотинки нямаше смисъл да се купува, а?
                              Къ ма а яаааад ... Вчера сдадох 2'000 парчета, дето ги имах от 0.161 кинта, като си мислех, че 45% е добра далавера...
                              Днес съм в депресия като гледам цената

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP2 Разгледай мнение
                                Инвеститор е мръсна дума , ние сме си спекуланти
                                Ми то като Химко

Коментар

Working...
                                X