IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боримечка недей така, може да подплашиш кандидат-купувачите и да отидат на трейса че ви прават там конкуренция за оскъдните бройки дето ще се продават под 500 лв лоша шега може да ви изиграе плюенето на моста ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Аз тука само поддържам огъня Нямам Мостове.
      Ама ако се заформи екшън около Трейса нямам нищо напротив.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
        Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от Боримечката

мамоооооооууууууууу, Мостс на 8000, мамооооооуууууууууу
        Няма как да стане.Максимум 800
        при трейсианче на 1000...хмм, 800 малко малко ми се струва)))))))...хайде поне на 899.999 да е)))))
        няма проблем, може и 1200 ако искаш ...

то вече сте толкова далеч от реалността, че кво са 400 лева отгоре

ама важното е, че Божков ще надзирава вече, нали ... спокойни сте, така трябва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• [/quote]БоримечкатаГреъм, извинявам се - забравих че акциите ви се множат
            мамоооооооооооу 800, мамоооооооооооу ... те това е флагмана на БФБ както вече неведнъж съм казвал! голяма работа! голямо нещо[quote]

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от Боримечката

при трейсианче на 1000...хмм, 800 малко малко ми се струва)))))))...хайде поне на 899.999 да е)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                Еми Боримечка да почнат, кой им е крив, че не искат да дадат безплатни акции за акционера, нека почнат да прават сплитове и да вземат пример и другите, немам нищо против, незнам защо имате против че на моста са се сетили и за акционера да помислат ...
                еее, Ветре ... моля ти се ...

какво променят безплатните акции??? мислят за акционера като правят печалби и управляват дружеството прозрачно ...

а за Мосто нито едното, нито другото не е валидно

Греъм, извинявам се - забравих че акциите ви се множат
                мамоооооооооооу 800, мамоооооооооооу ... те това е флагмана на БФБ както вече неведнъж съм казвал! голяма работа! голямо нещо!

Коментар

• то така ако ставаше, да почнат и други акции да ги спират от търговия
                  Еми Боримечка да почнат, кой им е крив, че не искат да дадат безплатни акции за акционера, нека почнат да прават сплитове и да вземат пример и другите, немам нищо против, незнам защо имате против че на моста са се сетили и за акционера да помислат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                    Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    Jmy, ако се случи като Орг, немам против и по-дълга
                    /само си спомних, че ОРГ до паузата беше около 250 лв, след паузат изфуча на 800 лв/
                    Life won't wait for you.

Коментар

/само си спомних, че ОРГ до паузата беше около 250 лв, след паузат изфуча на 800 лв/

Коментар

мдааа,при един такъв сценарий,ще сме доволно много - и аз няма да имам против паузата ... със сигурност дано,дано

Коментар

• Те хубавите неща са тези които могат да чакат.
                          Life won't wait for you.

Коментар

помниме какво се случи на Орг след кратка борсова пауза ... или почивка примерно ...
                            както казва в подобни случаи и Франки: " ne e preporyka" ...
                            то така ако ставаше, да почнат и други акции да ги спират от търговия

само дето Оргата си е пушка, а Мостовете ...

Коментар

• Jmy, ако се случи като Орг, немам против и по-дълга

Коментар

• Па трябва да си почине викам.Толкова време му изчисляват П/Е-то че сигурно го боли главата вече.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X