1,5-2 месеца !!!!!!! Я пак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
А, между другото, си мисля, че Моста, е една от малкото позиции на БФБ, при която, освен на капиталова печалба - да продадеш след време на по-висока цена на някой друг купувач, ако има такъв - на друга печалба от инвестицията, от сорта на дивидент, инвеститорите, едва ли разчитат. За вас сигурно, думата дивидент, си е направо мръсна дума))))
Коментар
-
Не мислите ли, че Моста нарочно му спряха търговията - така, цената няма как да пада, понеже който иска не може да продава, а и не е необходимо да се наливат пари, за поддържане на цената) А, вписаването в Депозитаря, според мен ще стане след поне 1,5-2 месеца, като не ви ангажирам с мнението си
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърЕми Съни, той Боримечката почна пръвуж предложи по-серьозно ама след работа знаеш сме кибици
не точно ама кибичейки уж съчетаваме полезното с приятното
Ех Съни, убав мразовит ден беше днеска
ставаме серьозни и нема повече да спамя ...
/тва за днеска де, за по-сигурно
/
))))
ама така се калява духа))
виж, и Боримечката колко е серЬозен - ще гони мечки из балкана)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърЕми Съни, той Боримечката почна пръвуж предложи по-серьозно ама след работа знаеш сме кибици
не точно ама кибичейки уж съчетаваме полезното с приятното
Ех Съни, убав мразовит ден беше днеска
ставаме серьозни и нема повече да спамя ...
/тва за днеска де, за по-сигурно
/
Коментар
-
ами нема, прав си ... стига тези, които имат акции на Моста да не се присмиват на Трейса, щото и двете акции са един дол дренки ...
иначе, Пепи, аз не злобея, това и друг път съм ти го казвал.
Моста за една година се качи с 274%, Пътищата 560%, ние по-скромно го даваме с хиката, планината, хидропневмото и кмм ... къмто 300% - лошо, дет вика вятъра, нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятъре ясно е че сега неможеш деда наблегнем на сериозността както казваш
пустия му флагман на БФБ ...
Коментар
-
Aма и тези , които си продадоха мостчетата преди запора........
ебаси ташака:-)))))))))))))))
Нормално е да има злобари към Масторчето, та при ХДПАТ нямаше ли...........?????:-)))
Ама аз не и се сърдя, разбирам ги, какви времена бяха мост - на 45лв! :-)))
И тогава реваха , че е много скъпо...........ХАХАХАХА.............:-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърБоримечка недей така, може да подплашиш кандидат-купувачите и да отидат на трейсаче ви прават там конкуренция за оскъдните бройки дето ще се продават под 500 лв
лоша шега може да ви изиграе плюенето на моста ...
айде малко по-сериозно
Коментар
Коментар