Бе не знам ... ама без МОСТА ми е някак скучно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Bobi75
Abritus, отговори ми на въпроса колко могат да разтоварят на добри според тебе цени?
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от SlaviNqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от dexсъни не прочете ли днешната новина?
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 43/13.12.2007 год., е взето следното решение:
На основание чл. 64, ал. 7 от Правилника, след разрешение от Заместник-председателя на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност” срокът за прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/ се удължава до вписване на промяната на номиналната стойност на акциите в Централен депозитар АД. В този случай търговията с акциите на дружеството се възстановява считано от деня следващ датата на вписване на промяната в ЦД АД, и публикуване на съобщение за отпадане на основанието за временно прекратяване в Бюлетина на Борсата.
Обикновено процедурите вписване на промяната в съда, после КФН и накрая ЦД отнема около 5-8 седмици...като сложиш коледните празници...по-скоро отиваме към горната граница...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от dexсъни не прочете ли днешната новина?
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 43/13.12.2007 год., е взето следното решение:
На основание чл. 64, ал. 7 от Правилника, след разрешение от Заместник-председателя на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност” срокът за прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/ се удължава до вписване на промяната на номиналната стойност на акциите в Централен депозитар АД. В този случай търговията с акциите на дружеството се възстановява считано от деня следващ датата на вписване на промяната в ЦД АД, и публикуване на съобщение за отпадане на основанието за временно прекратяване в Бюлетина на Борсата.
Обикновено процедурите вписване на промяната в съда, после КФН и накрая ЦД отнема около 5-8 седмици...като сложиш коледните празници...по-скоро отиваме към горната граница...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlaviNqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.
ся имаш 2 броя по 2 400 = 4 800
после ша имаш 18 по 2 400 = 43 200
... Лошото е че дадоа само толкоз..
ми ако беха по 30 ??? = 72 000
ами ако беха по 100 ?
Елеее
е те ся че станем МИЛИОНЕР..
:P:P:P:P:P:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
P/е още и Cap/E
Cap - капитализация
Е - годишна печалба
dalcom, има ги описани някои коефициенти в сайта на борсата
http://download.bse-sofia.bg/pdf/methodology.pdf
Коментар
-
Абе имам един въпрос.
не можах да намеря никъде у интернето, как се смята п/е.
Некой да ми помогне?
Писах у Гугъл и той ми каза да се обърна тука.. и аз пиша , кво да правя.
Та, ако някой знае, моля да ми каже.
То, мостовете имат ли п/е?
Аз мислех че имат тухли и киреч, а те и п/е имали.
Брех,..човек се учи докато е жив.
Коментар
Коментар