IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе не знам ... ама без МОСТА ми е някак скучно.

Коментар

• Някой от акционерите що не се обади на ДВИ да пита кога ще разделят акциите в ЦД и ще пуснат търговията? Има и журналисти дето могат да го свършат.
      Голяма конспирация стана тука. А мотивите на ИД на БФБ така и останаха неизяснени напълно, а и КФН ги подкрепи...

Коментар

• Abritus, отговори ми на въпроса колко могат да разтоварят на добри според тебе цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi
          Nqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.
          Абе ти, да не си агент на трейсианците, внедрен да подкопава стройните редове на мостоваците?

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
            Първоначално изпратено от dex
            съни не прочете ли днешната новина?

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 43/13.12.2007 год., е взето следното решение:
            На основание чл. 64, ал. 7 от Правилника, след разрешение от Заместник-председателя на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност” срокът за прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/ се удължава до вписване на промяната на номиналната стойност на акциите в Централен депозитар АД. В този случай търговията с акциите на дружеството се възстановява считано от деня следващ датата на вписване на промяната в ЦД АД, и публикуване на съобщение за отпадане на основанието за временно прекратяване в Бюлетина на Борсата.

Обикновено процедурите вписване на промяната в съда, после КФН и накрая ЦД отнема около 5-8 седмици...като сложиш коледните празници...по-скоро отиваме към горната граница...
            Ами може би Капман са лобирали да спрат 2 месеца търговията за да мине корекцията, че не им се набутват още пари да подпират позицията. Не случайно я дигнаха докадето можаха: 2700 лева и после забрана за търговия. Добре изиграно. После може да използват сплита и да разтоварят на добри цени и адио Мост.
            Ти що реши че ще разтоварат... ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
              съни не прочете ли днешната новина?

На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 43/13.12.2007 год., е взето следното решение:
              На основание чл. 64, ал. 7 от Правилника, след разрешение от Заместник-председателя на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност” срокът за прекратяване на търговията с акциите на Мостстрой АД-София /MOSTS/ се удължава до вписване на промяната на номиналната стойност на акциите в Централен депозитар АД. В този случай търговията с акциите на дружеството се възстановява считано от деня следващ датата на вписване на промяната в ЦД АД, и публикуване на съобщение за отпадане на основанието за временно прекратяване в Бюлетина на Борсата.

Обикновено процедурите вписване на промяната в съда, после КФН и накрая ЦД отнема около 5-8 седмици...като сложиш коледните празници...по-скоро отиваме към горната граница...
              Ами може би Капман са лобирали да спрат 2 месеца търговията за да мине корекцията, че не им се набутват още пари да подпират позицията. Не случайно я дигнаха докадето можаха: 2700 лева и после забрана за търговия. Добре изиграно. После може да използват сплита и да разтоварят на добри цени и адио Мост.

Коментар

Nqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.

Не цената я умножаваш * 9, след като ти дават 9-нови, няма как...хехехехе...леле егати и спекулантите...

Коментар

Аха...
                  ся имаш 2 броя по 2 400 = 4 800
                  после ша имаш 18 по 2 400 = 43 200

... Лошото е че дадоа само толкоз..

ми ако беха по 30 ??? = 72 000

ами ако беха по 100 ?

Елеее
                  е те ся че станем МИЛИОНЕР..
                  :P:P:P:P:P:P
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

да, цената се запазва и има бонус почивка на Малдивите ... with compliments from the Skull

Коментар

ти утрепа народа с това питане......

Коментар

• Nqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.

Коментар

• P/е още и Cap/E
                          Cap - капитализация
                          Е - годишна печалба
                          dalcom, има ги описани някои коефициенти в сайта на борсата
                          http://download.bse-sofia.bg/pdf/methodology.pdf

Коментар

• Абе имам един въпрос.
                            не можах да намеря никъде у интернето, как се смята п/е.
                            Некой да ми помогне?
                            Писах у Гугъл и той ми каза да се обърна тука.. и аз пиша , кво да правя.
                            Та, ако някой знае, моля да ми каже.
                            То, мостовете имат ли п/е?
                            Аз мислех че имат тухли и киреч, а те и п/е имали.
                            Брех,..човек се учи докато е жив.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              dex, къде е обявено, че ще се спира за два месеца))
                              Почнаха свободните съчинения - време е за сън))
                              та прочети долното и ще видиш къде е обявено...така че избягвай такива коментари...

Коментар

• Sunshine )) Не се ядосвай ) Ами виж при други дружества, как са ставали нещата, колко време минава за вписване в съда и после в Депозитаря ) А, тук, понеже, очевидно, спирането е умишлено и безпринципно, може и даже и по-бавно от обикновено да стане - според мен )

Коментар

Working...
                                X