IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от profix
    Тия с дирижаблите са в трейсианската тема.
    Бегай там да ги питаш.
    мене ми се струва, че и вие сте налазили по един дирижабъл ... или сте яхнали метла?

Коментар

• Тия с дирижаблите са в трейсианската тема.
      Бегай там да ги питаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
        Казвал съм го и друг път - ту не е за хора с трабанчета.
        Наздраве Мостоваци!
        а за какви, за такива с дирижабли?

Коментар

• Казвал съм го и друг път - ту не е за хора с трабанчета.
          Наздраве Мостоваци!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от Slavi
            Nqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.

Не цената я умножаваш * 9, след като ти дават 9-нови, няма как...хехехехе...леле егати и спекулантите...
            Е, какво бе, Хане - да не е лошо? Пък представяш ли си я същата сметка на Пътищата. Аз на това му викам искрен и неподправен ентусиазъм. Аз сега имам една акция на Пътища за 40 000, пък после ще имам 25 по толкова. И само си викам дано, дано, дано ...
            Е така в милионерите у нас ще станат повече отколкото са в Русия
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Slavi
              Nqkoi, ako moje da me svetne. Sled splita polu4avame po o6te 9 akcii a cenata po princip si ostava sa6tata.

Не цената я умножаваш * 9, след като ти дават 9-нови, няма как...хехехехе...леле егати и спекулантите...
              Е, какво бе, Хане - да не е лошо? Пък представяш ли си я същата сметка на Пътищата. Аз на това му викам искрен и неподправен ентусиазъм. Аз сега имам една акция на Пътища за 40 000, пък после ще имам 25 по толкова. И само си викам дано, дано, дано ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                Боби, не помниш ли че същите работи ги пишехме кога спреха Оргата
                Ветре ако стане като Оргата ама въобще няма да им се разсърдяМного мазно се получи тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                  Първоначално изпратено от Bobi75
                  Abritus, отговори ми на въпроса колко могат да разтоварят на добри според тебе цени?
                  Ами като гледам някои си мислят че след сплита цената трябва да е същата и че ако ги пуснат под 300 лева на акция е било далавера бих казал доста биха продали. Тук е въпроса на кого ще издържат нервите на мажоритаря или на фондовете. Ако едините от тях решат да продават по ускорено и другия реши че може да се окаже прецакан и той почне да продава, може да стане страшно. Но общо взето и фондовете и мажоритаря нямат полза да сринат акцията докато не се отърват от колкото може акции. Така че поне година сигурно цените ще се подържат такива. Все пак колкото и балъци да има да се набутат тук, става дума за акции над 200 млн. лева, не може за месец два да им се пробута всичко, всеки месец по-малко ще се вдига фрий флоута, нищо че и сега е над средните.
                  ... :shock:
                  ами ако не решат...???
                  :shock:
                  Моля Ви бе хора... Стига с тия ТЪПОТИИ
                  ... стига с тия прозрения
                  "Ако някой разпродаде - цената ще падне !!! " ВЕРНО ???
                  А пък ако някой изкупи всичко - ще се покачи...!!!
                  Само по себеси е вярно, ама... ???
                  ... Добър анализ,.. спор няма...
                  Дайте малко по-градивно...
                  Ако ще си пишем глупости, нека чисто да са такива ...
                  Нидейте ги маскира кат "сериозни" постове...
                  :P
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей ... а де, защо не ми продадат компания с приходи за 40 000 000 лева, 10 000 000 лева печалба и осигурени договори за години напред !

Искаммммммммммммммммммммммммммм !

А колко е п/е ?

Коментар

• аз не те питам като време, а като обем

като време и аз мога да разтоварвам две години. хе хе хе

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        Abritus, отговори ми на въпроса колко могат да разтоварят на добри според тебе цени?
                        Ами като гледам някои си мислят че след сплита цената трябва да е същата и че ако ги пуснат под 300 лева на акция е било далавера бих казал доста биха продали. Тук е въпроса на кого ще издържат нервите на мажоритаря или на фондовете. Ако едините от тях решат да продават по ускорено и другия реши че може да се окаже прецакан и той почне да продава, може да стане страшно. Но общо взето и фондовете и мажоритаря нямат полза да сринат акцията докато не се отърват от колкото може акции. Така че поне година сигурно цените ще се подържат такива. Все пак колкото и балъци да има да се набутат тук, става дума за акции над 200 млн. лева, не може за месец два да им се пробута всичко, всеки месец по-малко ще се вдига фрий флоута, нищо че и сега е над средните.

Коментар

• Ще видим. Пък и нека пазара да оцени и друга подобна компания - Трейс, за да видим къде сме все пак.

Коментар

• Едва ли.Причините са други.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Дано спирането на МОСТС не е толкова продължително, колкото на ОРГАТА щото не ми останаха нерви вече

Коментар

• Боби, не помниш ли че същите работи ги пишехме кога спреха Оргата

Коментар

Working...
                                X