IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
    Интересно големите тапи изчезнаха.
    то и тапата на 0.39 не е случайна.търсят се акции на 0.30 и 0.31 стинки.все пак хората продадоха на 0.40.не е препоръка

Коментар

• Интересно големите тапи изчезнаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Зависи за коя спекула говорим. На БФБ спекула няма, не е имало и няма да има при настоящето и състояние. Виж на нЕкои други борси дето има къси, търговия с индекси и деривати, това дето си написала важи. На БФБ е в сила единствено инсайдерството и късметът.
        Да прав си, но нали доста в момента се говори тук за спекулантите , затова го написах.
        А с нетърпение чакам момента в който ще бъдат ликвидни всички дружества на БФБ и ще се търгуват като Моста, във вчерашния ден.
        Last edited by dessi_georgieva; 14.10.2010, 11:05.

Коментар

• Честито на печелившите

Виждам че сте на музикална вълна вече. То какво ли друго остава.

Специален поздрав и от мен за ръководството:
          http://www.musicspace.bg/index.php?t...81c122d1490650

Коментар

• този айсберг на 0.40 край няма

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              За спекулата момента е важен, не дните.
              Зависи за коя спекула говорим. На БФБ спекула няма, не е имало и няма да има при настоящето и състояние. Виж на нЕкои други борси дето има къси, търговия с индекси и деривати, това дето си написала важи. На БФБ е в сила единствено инсайдерството и късметът.

Коментар

• За спекулата момента е важен, не дните.

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                  Можеше и по смела прогноза да дадеш!!! Ама днес ще е нагоре 100%
                  прав си братле.защо толкова купувачи са се наредили не се знае

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Според мен , днес ще завърши на червено.
                    Last bets. No more time !..........zero

Коментар

• Според мен , днес ще завърши на червено.

Коментар

• Аз не съм по техническия анализ и не го предпочитам, но мисля, че на БФБ за почти всички акции е не приложим. Плюс точно за такива акции като MOST, където всичко е възможно бихс си спестил техническия анализ.

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Как мислите може ли да се използва Технически анализ при Мост, в момента
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          днес след продажбите вчера ще се пазари май на 10 стинки.не е препоръка

Можеше и по смела прогноза да дадеш!!! Ама днес ще е нагоре 100%

Коментар

• Как мислите може ли да се използва Технически анализ при Мост, в момента

Коментар

• днес след продажбите вчера ще се пазари май на 10 стинки.не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                                Балонерите не само, ще му го напипат, но и ще го отнесат.
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X