Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗависи за коя спекула говорим. На БФБ спекула няма, не е имало и няма да има при настоящето и състояние. Виж на нЕкои други борси дето има къси, търговия с индекси и деривати, това дето си написала важи. На БФБ е в сила единствено инсайдерството и късметът.
А с нетърпение чакам момента в който ще бъдат ликвидни всички дружества на БФБ и ще се търгуват като Моста, във вчерашния ден.Last edited by dessi_georgieva; 14.10.2010, 11:05.
Коментар
-
Честито на печелившите
Виждам че сте на музикална вълна вече. То какво ли друго остава.
Специален поздрав и от мен за ръководството:
http://www.musicspace.bg/index.php?t...81c122d1490650
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗа спекулата момента е важен, не дните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеМожеше и по смела прогноза да дадеш!!! Ама днес ще е нагоре 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеСпоред мен , днес ще завърши на червено.
Коментар
-
Аз не съм по техническия анализ и не го предпочитам, но мисля, че на БФБ за почти всички акции е не приложим. Плюс точно за такива акции като MOST, където всичко е възможно бихс си спестил техническия анализ.
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКак мислите може ли да се използва Технически анализ при Мост, в моментаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеднес след продажбите вчера ще се пазари май на 10 стинки.не е препоръка
Можеше и по смела прогноза да дадеш!!! Ама днес ще е нагоре 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар