IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Нали ти казва ,че е излязла!!!Със заллатка!!!Ти се учи,не я поучавай!!!
    Здравей !
    Знам ,че е излязла ,но знам че когато спекулирам в дадена позиция след двайсетака печалба.... дявола ме кара да вляза пак с повече кеш и на по неудобни нива....
    Това второ влизане се мъча на предотвратя...

Коментар

• Сега ако цената слезе в диапазона 15-18 стотинки отново ще има предпоставки за динамична и интересна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Браво за смелостта !
        Но имай едно на ум ,че следващият път няма да уцелиш Бинго и тогава ще бъдеш предпазлива докрай към акции зад който не стой нищо а се играе покер с по големи хитреци от теб ,от мен и от мнозинството на борсата.....
        Пожелавам ти много успехи ,но не и в кухи акции ...там излизай веднага щом усетиш вятъра на промяната ,даже и с голяма загуба ...за да спестиш по голяма...
        Поздрави!
        Нали ти казва ,че е излязла!!!Със заллатка!!!Ти се учи,не я поучавай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Браво за смелостта !
          Но имай едно на ум ,че следващият път няма да уцелиш Бинго и тогава ще бъдеш предпазлива докрай към акции зад който не стой нищо а се играе покер с по големи хитреци от теб ,от мен и от мнозинството на борсата.....
          Пожелавам ти много успехи ,но не и в кухи акции ...там излизай веднага щом усетиш вятъра на промяната ,даже и с голяма загуба ...за да спестиш по голяма...
          Поздрави!
          Даааа, аз споменах , че не инвестирам в кухи акции, но вчера видях възможност и я използвах, и то само за 1 час. Инвестирам в производства и то "истински" на стоки от първа необходимост-храни, лекарства, напитки и тем подобни.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Мерси за оценката, но мисля, че хората където ме познават са ме оценили.
            Браво за смелостта !
            Поздрави!

Коментар

• Мерси за оценката, но мисля, че хората където ме познават са ме оценили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                Ти не беше ли момичето дето вчера изкарало една заплата (което е безкрайно относително но все пак похвално)... Та имаше навремето по пирамидите във Варна едни лели даже по телевизията ги даваха - "За два дни си купих крава.. итн". Смешно.. И не разумните хора трябва да пазаруват във Ню Йорк, а БГ трябва да се промени така щото да привлече сериозните играчи да не инвестират там, а тук...

Желая ти успех - да хванеш подобно комлицирано спекулативно движение говори че в теб има заложби на "финансов играч"...
                Ти по-добре гледай и се учи от момичето, какво и как прави защото го прави добре и правилно. А колко е изкарала не е предмет на дискусия - изкарала е. И запомни веднъж за винаги златното правило - PROFIT NEVER WRONG !

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Човече купувай не от БФБ, а от Франкфуртската или Нюйорската борса, защо се занимаваш със спекулантите.
                  Ти не беше ли момичето дето вчера изкарало една заплата (което е безкрайно относително но все пак похвално)... Та имаше навремето по пирамидите във Варна едни лели даже по телевизията ги даваха - "За два дни си купих крава.. итн". Смешно.. И не разумните хора трябва да пазаруват във Ню Йорк, а БГ трябва да се промени така щото да привлече сериозните играчи да не инвестират там, а тук...

Желая ти успех - да хванеш подобно комлицирано спекулативно движение говори че в теб има заложби на "финансов играч"...

Коментар

• Човече купувай не от БФБ, а от Франкфуртската или Нюйорската борса, защо се занимаваш със спекулантите.

Коментар

• Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнение
                      Страшна ликвидност има по позицията . Десетки хиляди стотинки се се разцъкват
                      Днес за кой ли път ставаме свидетели колко му е акъла на българският спекулант - фалирало дружество, с40% ръст на акциите, един ден след като паднаха с 90%. Да са живи и здрави тия дето му дават заплатката на спекуланта, че ако чака на борсата да е умрял от глад.
                      Като на всякъде и тук е пародия, в момента борсата е по близо до Еврофутбол от колкото до истинска такава....

Не е препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнение
                        Страшна ликвидност има по позицията . Десетки хиляди стотинки се се разцъкват
                        Още ли не са се наиграли ? Да им се чуди човек. До като евентуално дойдат новини за някакви си там предполагаеми (хипотетично съществуващи) съдия изпълнители, ...може би има още време да завъртят още някоя стинка. Не е препоръка

Коментар

• Денят се личи от сутринта.

Коментар

• Страшна ликвидност има по позицията . Десетки хиляди стотинки се се разцъкват

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                              Интересно големите тапи изчезнаха.
                              На коко къзваш тапа ???
                              Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                                Интересно големите тапи изчезнаха.
                                Всичко е игра на ИП ... държат големи тапи заради дребните да имат смелост да се редят ... нагоре и купуват по малко на пазарна . Днес няма много рискови спекуланти и ще има интересен развой...
                                Лошото е че тези който купуват на червено за разлика от вчера ,трябва да плащат с други активи... Аз тези ги чакам да почнат да продават....

Коментар

Working...
                                X