IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Даааа, по една целувцица на всички,
    за да са щастливи и загубилите.
    Е за това става дума!
    Видяхте ли сега кой е злобен!
    Но на такива хвалбата и злабата им се връща!

P.S. Както вчера писах,не съм учавствал в този целия цирк, просто форумното поведение на госожицата или госпожата ми направи адски лошо впечатление и не си замълчах!

Успех на всеки!

Коментар

Даааа, по една целувцица на всички,
      Дааа, мерси. Не ги играя тези шитове, (още ми са далече от цената, за да ми привлекат вниманието ), но съм доволна от почерпката.

Коментар

• тихички сте

Коментар

• Холдинг ПЪТИЩА

За МОСТ-а е ясно ,но ПЪТ-я е друга хава.
          Бате ви Васко не е чак толкова тъп.Но че на всекъде си има бушони - има ги.Въпросът е ,какво/кого/ предпазват и защо си срутваш МОСТ-а за да си асфалтираш ПЪТ-я ....

Но както е казал ПОЕТЪТ ,"...Човекът е човек ,когато е на ПЪТ ..."

П.П. Музикалните редактори днес са Номер 1 !!!!Особенно за избора на КюТенчо

Успех
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Явно ти си се напушил рано-рано !?
            Де да бях... За съжаление седя на глупавото си работно място, гледам тъпо една точка, чудя се дали да обядвам в 12 или в един часа..... Чакам една смотана чужденака която ми се води шефка да благоволи да мине да подпише два-три документа дето хабер си няма какво пише в тях щото са на български и така до 17.30.....Ако не успея да се скатая и да си тръгна по рано... Типична картинка за ежедневието на българският наемен работник - работа има, ама не виждаш смисъл да я вършиш, дори и да я вършиш от това само негативи си докарваш, защото разбутваш търтеите около теб да работят, на шефовете акъла им стига до въпроса "до къде сме с това, до къде сме с онова" като отговора от 10 години е един и същ - до под кривата круша итн... Айде да не спамим темата за мострой....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Здравей !
              Знам ,че е излязла ,но знам че когато спекулирам в дадена позиция след двайсетака печалба.... дявола ме кара да вляза пак с повече кеш и на по неудобни нива....
              Това второ влизане се мъча на предотвратя...
              Това е най-трудното ,но поне гледай после загубата да не е мн.голяма!!!
              Обаче ако имаше класация за най-точните прогнози сред форумистите, съм сигурен ,че щеше да си сред първите.

Аз поразтоварих от МОСТ-а ,макар и не с желаната печална ,но все пак печалба.
              Успех !!!
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Искрено и лично,Лична драма или темата за Мостстрой?

Коментар

• Даааа, по една целувцица на всички,

Коментар

А и днес прогнозата ми се сбъдна
                    В такива моменти, хубаво е да почерпиш Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                      Това правило е като да кажеш "Щом не пушиш значи си педераст" - С това ти като че даваш рамо на търговията с наркотици, трафика на хора итн. все дейности с голяма профитабилност.... А от момичето по логиката че от всеки има какво да се научи, най вероятно и аз бих научил нещо, но това надали ще е в сектора на борсовата търговия.
                      Явно ти си се напушил рано-рано !?

Коментар

Не е прогноза,Деска,това си е вярната женска интуиция.Доста силно оръжие е.

Коментар

Втори път браво.. Доказваш положителното впечатление...

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                            Ти по-добре гледай и се учи от момичето, какво и как прави защото го прави добре и правилно. А колко е изкарала не е предмет на дискусия - изкарала е. И запомни веднъж за винаги златното правило - PROFIT NEVER WRONG !
                            Това правило е като да кажеш "Щом не пушиш значи си педераст" - С това ти като че даваш рамо на търговията с наркотици, трафика на хора итн. все дейности с голяма профитабилност.... А от момичето по логиката че от всеки има какво да се научи, най вероятно и аз бих научил нещо, но това надали ще е в сектора на борсовата търговия.

Коментар

• А и днес прогнозата ми се сбъдна

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Здравей !
                                Знам ,че е излязла ,но знам че когато спекулирам в дадена позиция след двайсетака печалба.... дявола ме кара да вляза пак с повече кеш и на по неудобни нива....
                                Това второ влизане се мъча на предотвратя...
                                Здрасти!!!
                                Даа,при всеки го има това!!!Въпрос на овладяване!!!Иначе другото е комар!!!
                                Наистина ситуацията беше много удобна!!!
                                Въпрос на преценка!!!

Коментар

Working...
                                X