IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Интуиция и борса?
    Хехе, НИКОГА!
    Аргументи, логика - това работи.

Десито, няма ли да се похвалиш и днес с една заплатка?
    Днес съм на плюс от собствените инвестиции, въртя една скромна моя сума,
    но какво да Ви обяснявам- Дерзайте.

Коментар

• Една от другите компании е Мостстрой АД, която през миналата седмица обяви, че е пред неплатежоспособност.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Официалната статистика казва друго.
        Номинално. Едва ли някой инвестира като взима в предвид дефлатора на НСИ за смятане на реална стойност на акциите. Или на печалби или пък на счетоводна стойност или там каквото използва за решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Икономиката расте дългосрочно с около 12 до 15%.
          Официалната статистика казва друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Завистта и злобата са част от ежедневието на неуспелия Българин. Май са станали национална черта.

Бъдете живи и здрави всички.
            А хвалбата е белег на неуспелия спекулант - който веднъж в живота успява да реализира сделка на +

Живи и здрави и на ремаркенцата - и дано не разиграваш собствен капитал

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
              Губещи /някой дори да не е спечели -е пропуснал да го направи ,което си е вид загуба/
              Ха, и си вярваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Не е прогноза,Деска,това си е вярната женска интуиция.Доста силно оръжие е.
                Интуиция и борса?
                Хехе, НИКОГА!
                Аргументи, логика - това работи.

Десито, няма ли да се похвалиш и днес с една заплатка?

Коментар

• Икономиката расте дългосрочно с около 12 до 15%. Толкова може да се очаква и като дългосрочни печалби от борсата. Тези които правят повече го правят от това, че останалите правят по-малко. Така че за да се печели достатъчно трябва да има и донори които да губят. За това и е тъпо човек да се чувства кофти от това че печели докато другите губят. той за това печели - защото някой губи.

Чудно е защо тези които губят продължават, но все пак надеждата умира последна.

Всъщност за тое и е добре човек да си сравнява представянето с добър бенчмарк. Ако се справя по-зле от него за продължителен период значи е от донорите и не си заслужава да се занимава с това.
                  Last edited by ravnovesie; 14.10.2010, 16:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Госпожо, едва ли ще се къхарите, че някой ви завидял Важното е ремаркенцата да са доволни. Купете им по една играчка и .... така!
                    Психология.... Изкарване на показ на печалби в една катастрофална позиция за мнозинството е деликатен момент. През 2008 г. излезнах на сериозен плюс с продажбата на тютюните от Пловдив и Стара загора и се чувствах виновен пред останалите форумци който реализираха загуби повече от 50 % , същото чувство го имах и миналата Нова година с Петрол и БТН ,но вече и за почвам да деградирам ...и не ми прави впечатление загубите на другите... но сега поне пиша повече за губещи позиции .. ...

Коментар

• Завистта и злобата са част от ежедневието на неуспелия Българин. Май са станали национална черта.

Бъдете живи и здрави всички.

Коментар

Аз пък останах без думи. Госпожааааа
                        Госпожо, едва ли ще се къхарите, че някой ви завидял Важното е ремаркенцата да са доволни. Купете им по една играчка и .... така!

Коментар

Уважаема г-жо Георгиева

на борсата освен Печеливши има и Губещи /някой дори да не е спечели -е пропуснал да го направи ,което си е вид загуба/.
                          Би следвало да се проявава разбиране и към тях ,понеже никой не е застрахован от това утре ...Не мисля ,че беше нещо грубо иначе модераторите щяха да го резнат.

Между другото така е по всички борси на света.А относно днешния коментар за СПЕКУЛАТА ще добавя само ,че БФБ си е една по-скромна борсичка - като обороти ,но принципно не се различава от NYSE или Франкфурт.
                          Алчността и страхът са били ,са и ще бъдат водещи. Раликата е само в нулите .И това с МОСТ-а си беше чиста спекула.

Както ми каза един приятел в Сингапур ,когато бях по-млад и все му се жалвах от България :
                          - Знаеш ли ,че две нули понякога са тоалетна ,а 4-ри : две ?

П.П.Благодаря за целувчиците - успех за напред !!!
                          Last edited by Dmirkata; 14.10.2010, 16:56.
                          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Ами да си участвал колега , който го е страх от мечки не ходи в гората и лоша печалба няма , а и още нещо куче което лае не хапе сиреч който пище по форума едва ли търгува

Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                            Е за това става дума!
                            Видяхте ли сега кой е злобен!
                            Но на такива хвалбата и злабата им се връща!

P.S. Както вчера писах,не съм учавствал в този целия цирк, просто форумното поведение на госожицата или госпожата ми направи адски лошо впечатление и не си замълчах!

Успех на всеки!

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                              Е за това става дума!
                              Видяхте ли сега кой е злобен!
                              Но на такива хвалбата и злабата им се връща!

P.S. Както вчера писах,не съм учавствал в този целия цирк, просто форумното поведение на госожицата или госпожата ми направи адски лошо впечатление и не си замълчах!

Успех на всеки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
                                тихички сте
                                Похапнахме малко.
                                А пък за повече инфо - нема как да Ти кажа ,кой точно ще асфалтира .Би струвало и доста скъпо.Но помниш ли дето едни хора се заканваха на :
                                1. STRABAG AG и случката с новия терминал на летището
                                2.Alpine Bulgaria и язовир "Цанков Камък"
                                3.EVN , E.ON и високите цени на тока

И какво се случи на тези австрийско-германски дружества ? Nichts - gar nichts

Та ако си скочил от моста карай си по пътя - току виж си се озовал след някой друг ден в швейцарските Алпи.

Мислиш ли,че кака ти Ангела случайно дойде да каже ,че се разбира мн.добр е с нейния "приятел" тук.От друга страна и бате ти Васко разбра ,че трябва да се прости с печалбите ,които правеше преди.Вече е склонен да дели на повече ,но и за него да има.
                                Е тогава шо па да нема и за нас???
                                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Working...
                                X