IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trola Разгледай мнение
    А сделки с загуба една заплатка реализирала ли си
    Реализирала съм с 9% от цената на покупката.
    Но цяла заплатка неееее. Важното е порфейла да ми е на +.
    И инвестиционният хоризонт ми е 5-7 години.
    Повече няма да Ви казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Пантерков, това са нещата на една борса.
      В интерес на истината за пръв път наблюдавам нещо хубаво на БФБ - ликвидност по позиция, а не прехвърляне тихомълком на големи пакети.
      съгласен съм с теб тука най сетне се отпори ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        господата със спекулантски нагласи много сте нагли.продадохте на 0.40 и сега си ги искате на 0.20.няма лошо ама се вижда от 3400 километра.не е препоръка
        Пантерков, това са нещата на една борса.
        В интерес на истината за пръв път наблюдавам нещо хубаво на БФБ - ликвидност по позиция, а не прехвърляне тихомълком на големи пакети.

Коментар

• Крадеца казал дръжте крадеца
          От теб по-голям спекулант има ли?

Коментар

• господата със спекулантски нагласи много сте нагли.продадохте на 0.40 и сега си ги искате на 0.20.няма лошо ама се вижда от 3400 километра.не е препоръка

Коментар

• дали ще задържим тука над 0.20 стинки днесне е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                А целувчица !? Няма ли да има целувчица
                Леле още си неза... така де!
                Не ви ли е срам, две жени пред всички нас - мъже тука

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Не е хубава тази завист, jamiemirror. Избиваш ли нещо, яд ли те на успеха на другите или ...?
                  За кое завист бре, накрая ще се окаже че Десата (дето не е Деса) се е похвалила с успешна сделка на ИП-то в което бачка - направо това подозирам че е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Да ти кажа честно и миналата година и поминалата година съм реализирала такива сделки, за 1 час -заплатка.
                    Но оооо, разбира се не е всеки ден.
                    Успех на всички.
                    А целувчица !? Няма ли да има целувчица
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не е хубава тази завист, jamiemirror. Избиваш ли нещо, яд ли те на успеха на другите или ...?
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Какво те интерисуват загубите бе? Човек е устроен да помни само хубавите моменти. Аз преди 5 год. играх на рулетка - имало е дни в които съм изкарвал над 1000$ !!! А колко са били загубите ми през другите дни - теб това не те засяга . Само мога да ти кажа,че вече не играя на рулетка

Ей-затуй и пиша че интуиция и емоции няма на борсата - човек не е устроен така но се оформя по тоя начин впоследствие. Ако е честен пред себе си - няма да има този проблем (както и ще се сдобие с трезв поглед над собствените си сделки).

Деското, към кое ИП си дилърче?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Само мога да ти кажа,че вече не играя на рулетка
                          Ако играеш на БФБ, разликата не е много голяма.
                          Ако пък си във Форекса-разлика няма.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от trola Разгледай мнение
                            Какво те интерисуват загубите бе? Човек е устроен да помни само хубавите моменти. Аз преди 5 год. играх на рулетка - имало е дни в които съм изкарвал над 1000$ !!! А колко са били загубите ми през другите дни - теб това не те засяга . Само мога да ти кажа,че вече не играя на рулетка
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Да ти кажа честно и миналата година и поминалата година съм реализирала такива сделки, за 1 час -заплатка.
                              Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                А хвалбата е белег на неуспелия спекулант - който веднъж в живота успява да реализира сделка на +

Живи и здрави и на ремаркенцата - и дано не разиграваш собствен капитал
                                Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X