IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата не дължи пари на Мостстрой

Държавата не дължи пари на строителната компания „Мостстрой”, която поиска обявяване на несъстоятелност – това заяви за Дарик радио министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев. По думите му компанията участва в изпълнението на един проект на държавата и това е четвъртият лот на автомагистрала "Тракия".

Заемите на „Мостстрой” са обект на проверка от Комисията за финансов надзор, съобщи за Дарик зам.-председателят на регулатора Димана Ранкова. Комисията проверява отчетите на дружеството и доколко в тях е отразено всичко, което се отнася до финансовото му състояние.

На въпрос дали от комисията имат съмнение за укриване на данни, Ранкова отговори: „В момента не мога да го потвърдя”. Вече са изпратени писма да всички институции, които имат отношение по казуса. След това подадените данни ще бъдат съпоставени и комисията ще излезе със становище.

В момента тече и проверка и на финансовото състояние на „Холдинг пътища”.
    МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Коя е тя?
      http://www.vbox7.com/play:6a55708f
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
        усещам,че ще запеете моята песен
        Коя е тя?

Коментар

• усещам,че ще запеете моята песен

Коментар

• П.П. Според мен в последните дни при търговията с моста си проличаха и предимствата на Xetra, когато има такъв тип търговия с резки промени в цената системата е страхотна!

Коментар

• Как е настроението мостоваци тези дни моста наистина успя да съживи БФБ. Ето това е търговия , а не като в последно време някакви умрели движения от по 10-20 % най-много. Честито на печелившите!

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                Конкретна цифра няма, в този хаос никой не може да предвиди какво ще се случи.Всичко зависи от нагласата на пазара-докато расте я стискам,започне ли да обръща...пръста ми е на бутона sell

Съгласен съм с теб.И аз натоварих малко.Но утре на 0.555 ще ги харижа.
                Обаче имаше едни срещи с едни немски инвеститори преди ок.1-2 години ,които имаха интереси(=апетити към еврофинансирането).И сега с тях (заедно с кака Ти Ангела) се среща не бате В.,ами бате Б.
                Та ако Моста се окажа жертвата в полза на Пътя ,няма да се учудя.
                Все пак бате Ти В. не е от вчера - работеше си не лошо и при Синята агитка.
                Затва се стискам малко.
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Цел? Цифричка е, имаш ли дефинирана такава?
                  Конкретна цифра няма, в този хаос никой не може да предвиди какво ще се случи.Всичко зависи от нагласата на пазара-докато расте я стискам,започне ли да обръща...пръста ми е на бутона sell
                  препоръки не давам

Коментар

средната ми цена от последните дни ми е 0.246 за 33К...мисля да поизчакам още малко.
                    Цел? Цифричка е, имаш ли дефинирана такава?

Коментар

Не и плащат много, ама пък от хазарт 1к си е по-добре от капо
                      Няма да те питам ти що ги купи ... пак ще има мучене в темата. На колко се надяваш да ги продадеш?
                      средната ми цена от последните дни ми е 0.246 за 33К...мисля да поизчакам още малко.
                      препоръки не давам

Коментар

Е, изкарала е около 1К,защото ми ги е продала на мен между 6.9 и 7.5К акцийки
                        Не и плащат много, ама пък от хазарт 1к си е по-добре от капо
                        Няма да те питам ти що ги купи ... пак ще има мучене в темата. На колко се надяваш да ги продадеш?

Коментар

• Някъде бях чел следната статистика:

Човек губи 95% от тремето си за спекула и тя му носи средно 5% от дохода, а аз стратегическо инвестиране отделя 5% от времето си и то му носи 95% от дохода.

Всеки сам избира къде и как

Коментар

Ха мерси девойко, и умната със заплатката - дано да е поне колкото средната за страната

Пофали се тука и в още една тема, изглежда рядко ти се случва
                            Е, изкарала е около 1К,защото ми ги е продала на мен между 6.9 и 7.5К акцийки
                            препоръки не давам

Коментар

• То при такива спекулки в рамките на деня винаги има по някой спечелил.. Странни са ми другите при които остава "картофа"... Ама типично за българският инсвеститор (пишман спекулант) - ония ден чел недочел продава като обезумял, после пак чел недочел купува във вихъра на спекулата. Една мома спечелила една заплата, ама вече има други дето загубиха по 20% за два часа....

Не е препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Мостовете паднаха малко и плъховете се появиха , завистта явно е най силното чувство в този форум

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Айде айде, от мен да мине - следващия месец пак да се пофали!
                                Девойката ходи по темите и го ръси това как спечелила една заплатка - сигурно сефте печели че е толкова впечатлена

Коментар

Working...
                                X