IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спокойно...той чичко Уорън каза:Едва когато приливът отмине, става ясно кой се къпе гол!
    "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• normalno e da iskash 285! no za momenta pazarnite niva ne sa takiva i ste tryabva da imash tarpenieto da izchakash! normalno e akciite na vsichki drujestva da se povisat, prosto zaradi faktora vreme, inflacia i t.n! tova za povecheto drujestva! no pak ot druga strana za kakvo da kupya na 285 kato moga i po evtino! prosto investitorite s pari dopalvat i gledat da ne vliyaat na cenite v posoka pokachvane, dokato ne dostignat edna kritichna masa i da ima estesveno pokachvane! Igra na nervi! kato vseki komar! e i na kinti kakto kazva sinat mi!

Коментар

• [quote="batko"]ako iskash mi gi prodai tvoite 10! seriozno govorya! nyama manipulacia...! koe e manipulativnoto? daje na 159 moga da gi vzema eventualno! ne mi e problem....[/quot

prodawam 100 brojki na 285 lw. ako ima nekoi nawit i na restourant moje da tgo zaweda

Коментар

• daje kolega ako zaledash ofertite za denya ima 13 akcii pod tazi stoinost! tova ne e targovo predlojenie vse pak! ne se maitapya! Vapreki che dnesnia den e ebati tashaka s akciyata! Edva li ste se povtori! Samo edna akcia targuvana! ne iskam da draznya nikoi! prosto tova sa faktite! dano utre ne moga da kupya! vse pak ne iskam da sme kato v grobistata....

Коментар

• ako iskash mi gi prodai tvoite 10! seriozno govorya! nyama manipulacia...! koe e manipulativnoto? daje na 159 moga da gi vzema eventualno! ne mi e problem....

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
              Пичове, ако ми обещаете да не ми правите сечено и до 13 часа утре няма и една сделка....обещавам да купя 10 на цена 160. Това не е манеипулация, а е твърдо намерение. Моля Ви да не вдигате цената! Направете ми кефа!

ти да не искаш да си продадеш твойте акции 10 акции на 160 бе колега брей голям маниполатор се оказа

Коментар

• Първоначално изпратено от Профит
                Очевидно това дружество бе с невероятно надуто Р/Е преди няколко месеца. Сривът тук просто намести нещата.

Сега да построим има-няма 1000 моста, и ще дръпнем с 1% нагоре.

Не е препоръка

Брееййй...ти си бил голям оптимист бе...цял 1%...аз се надявах на 0,5%
                "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• Очевидно това дружество бе с невероятно надуто Р/Е преди няколко месеца. Сривът тук просто намести нещата.

Сега да построим има-няма 1000 моста, и ще дръпнем с 1% нагоре.

Не е препоръка

Коментар

• Пичове, ако ми обещаете да не ми правите сечено и до 13 часа утре няма и една сделка....обещавам да купя 10 на цена 160. Това не е манеипулация, а е твърдо намерение. Моля Ви да не вдигате цената! Направете ми кефа!

Коментар

• кой участник "доминира" търговията днес? Да си признае

Коментар

• Култова търговия днес ! Цял 1 брой за цяла сесия !

Коментар

• Абе ква е тая пародия бееее
                          ейййй... !!!!
                          за три часа... един брой...
                          баси..
                          :shock:
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                            Първоначално изпратено от dnb
                            кат ша литнийм !!
                            Добави- след месец два!!!!!
                            след година две по скоро колеги

Коментар

• Кой исипа? Та ни сасипаааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                                Първоначално изпратено от dnb
                                кат ша литнийм !!