IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dnb
    кат ша литнийм !!
    Добави- след месец два!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      ... ми имаш три варианта...
      .. буй
      .. сел
      .. продължаай да блееш...
      Станах профисионалист в третия вариант.

Коментар

• Колеги....моля веднага някой да сключи сделка,защото 13 е фатално число
        "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• кат ша литнийм !!

Коментар

• ... ми имаш три варианта...
            .. буй
            .. сел
            .. продължаай да блееш...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тук пак сме с култовия обем от 0 броя ... а де !

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov

Гледам и си мислим, кога ли ще да видим около 300 лева тоя мост???

айде кажете щото ми писна да гледам и да си мислим
                Краси, не мисли. Иди на лекар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                  Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                  Совалки излитат вечи.... нещо съм поизтървал май.. или новината е още слух...кавото и да е доста му се кефите нещо.

Ами аз вече само гледам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Совалки излитат вечи.... нещо съм поизтървал май.. или новината е още слух...кавото и да е доста му се кефите нещо.

Коментар

• Совалки излитат вечи.... нещо съм поизтървал май.. или новината е още слух...кавото и да е доста му се кефите нещо.

Коментар

• hahahaha , tia taia sovalka tolkoz burzo se dviji , che ne se vijda izobshto !

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetoslav101
                          Совалката чака на аеродрума, кой ще се качи утре до обяд, после метрото е наше, първа спирка 200, майната му на Софикса!
                          Дай боже метро на Моста!
                          нема да говориш така...
                          :P
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• чакаме факса от Метрополитен ЕАД

нещо се мотат ...

Коментар

• Совалката чака на аеродрума, кой ще се качи утре до обяд, после метрото е наше, първа спирка 200, майната му на Софикса!
                              Дай боже метро на Моста!

Коментар

• Първоначално изпратено от Warren
                                Не мога да кажа дали ще има бомби или не но съм убеден че Моста няма повече да пада просто няма да се позволи но това вече е ясно на всички.
                                Има толкова много инфраструктурна работа да се върши в България че при всички положения чужденците ще имат интерес за закупуват акции на тази компания независимо от корупцията.И нека да не забравяме ЕС има по-голям интерес от нас да се налеят средства знае се че за съюза инфраструктурата е проиритет.
                                Така че изобщо не се притеснявам за тази компания спя спокойно не продадох и не съжелявам за това и няма да съжелявам.

Желая на всички да имат необходимото търпение.

Взе ми думите от устата! Успех!
                                "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

Working...
                                X