Първоначално изпратено от dnb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от ХайърсъзовСовалки излитат вечи.... нещо съм поизтървал май.. или новината е още слух...кавото и да е доста му се кефите нещо.
Гледам и си мислим, кога ли ще да видим около 300 лева тоя мост???
айде кажете щото ми писна да гледам и да си мислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetoslav101Совалката чака на аеродрума, кой ще се качи утре до обяд, после метрото е наше, първа спирка 200, майната му на Софикса!
Дай боже метро на Моста!
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от WarrenНе мога да кажа дали ще има бомби или не но съм убеден че Моста няма повече да пада просто няма да се позволи но това вече е ясно на всички.
Има толкова много инфраструктурна работа да се върши в България че при всички положения чужденците ще имат интерес за закупуват акции на тази компания независимо от корупцията.И нека да не забравяме ЕС има по-голям интерес от нас да се налеят средства знае се че за съюза инфраструктурата е проиритет.
Така че изобщо не се притеснявам за тази компания спя спокойно не продадох и не съжелявам за това и няма да съжелявам.
Желая на всички да имат необходимото търпение.
Взе ми думите от устата!Успех!
"Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Коментар
Коментар