Къде избега пощата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от B.GrahamПазарят се за комисионните.
кое точно не те е ясно... ??
:shock:
Защото всичко става супер бавно и една оферта неможа да се спечели както и когато трябва, има ли някакъв краен срок за назначаване на изпълнител.
зчани че всичко трябва да е стегнато, определено и прозрачно, и най-малкото е досега да имахме някакви резултати
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от B.GrahamПазарят се за комисионните.
Защото всичко става супер бавно и една оферта неможа да се спечели както и когато трябва, има ли някакъв краен срок за назначаване на изпълнител.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от B.GrahamПазарят се за комисионните.
Защото всичко става супер бавно и една оферта неможа да се спечели както и когато трябва, има ли някакъв краен срок за назначаване на изпълнител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от B.GrahamПазарят се за комисионните.
:shock:Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар