IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушка
    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Колко е Р/Е -то на МОСТА.
    Сега е 17.62, и докато не стане 10, никакви новини няма да помогнат.

Интересно ми е защо си мислите че мостс ще строят дунав мост 2? Едни други фирми ще свършат тази работа, поровете се малко и вижте сам.

Положението не е никак розово засега.
    Само да ви кажа, че при п/е 10 цената на акцията става около 66 лева.

Мнението ми го знаете. :lol:
    Казвал съм го и преди, че твоето мнение няма никакво значение.
    И на всичкото отгоре си в голяма грешка и за пореден път принуждаваш хората да ти се смеят.
    Не знам дали знаеш, че имаше един момент, в който Р/Е-то беше над 400,и МОСТА се търгуваше при цена около 3000 лв.
    Казвал съм ти го и преди, за да играеш на борсата трябва да имаш и пари, а не само празни приказки в устата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Колко е Р/Е -то на МОСТА.
      Сега е 17.62, и докато не стане 10, никакви новини няма да помогнат.

Интересно ми е защо си мислите че мостс ще строят дунав мост 2? Едни други фирми ще свършат тази работа, поровете се малко и вижте сам.

Положението не е никак розово засега.
      Само да ви кажа, че при п/е 10 цената на акцията става около 66 лева.

Мнението ми го знаете. :lol:
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Тук ще има по пет на нож.

Коментар

• Чакаме новини за дунав мост 2, чакаме отчета в понеделник... изведнъж много напечено стана по тази позиция. Айде успех на всички инвеститори в МОСТ и дано очакванията ни се оправдаят !
          OPM - Other People's Money

Коментар

• Колко е Р/Е -то на МОСТА.

Коментар

• Е в живота няма нищо сигурно мое и на горе мое и на долу все пак все още сме в кризо-положение. Да видим другата седмица накъде ша духа вятъра

Не е препоръка.
              Не е препоръка.

Коментар

• Интересни вариации могат да се правят обаче Мосто е твърде ликвиден и за туй за са не го пускам. Видяхте ко стана спря да купува 130 агресивно при TRACE и надолу а Мосто се качи грубо с 10%. Лекоподвижно е а Я знам ко да копуам

Не е препоръка.
                Не е препоръка.

Коментар

• Здравейте,

Поради множеството възникнали въппроси защо не е публикуван годишния одитиран отчет в Бюлетина на Инвестор.БГ, се свързахме с дружеството и имаме тяхното уверение, че до понеделник ще е публикуван на сайта.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    ... хм.
                    де се денаха ДМА-тата... ???
                    :shock:
                    в "doc" файловете нешо нишо не виждам.. :P
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Дааа, и тук се очертава яко надолу.
                      Нещата с сериозни.

Мнението ми е прпоръка за светкавична покупко-продажба на мостки ако досега само блеете. :lol:
                      Продалият на дъното смешко Финтифлюшка здраво забавлява инвеститорите и в тази тема.

Коментар

• Дааа, и тук се очертава яко надолу.
                        Нещата с сериозни.

Мнението ми е прпоръка за светкавична покупко-продажба на мостки ако досега само блеете. :lol:
                        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• От одитирания годишен баланс публикуван в сайта на Комисията за финансов надзор.

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10338&r=8

Текуща печалба за 2007 е в размер 5153 хил.лв
                          или 5,153,000 лева.

Не е препоръка.
                          Не е препоръка.

Коментар

• Мостовете ще ремонтират виадуктите на магистрала Хемус и това се отрази благоприятно на цената на акцията. То тези виадукти и тунели за последните 10години са ремонтирани 15пъти. Но "ремонтите" бяха с такова "качесво", че не могат да изкарат и половин година. Ако ме питате мен тук има много повече работа за прокоратурата отколкото за фирмите ама нейсе.

Коментар

• ... хм.
                              де се денаха ДМА-тата... ???
                              в "doc" файловете нешо нишо не виждам.. :P
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Аз пък искам съвсем леко да вметна, че акционерите на МОСТА доволно ще потриват ръце.
                                Не вмятай, а намери моста на дже.. луковите глави и приключи с мъките най-накрая.
                                Финтифлюшка, какво стана с "прогнозите" ти, моето момче.
                                Успя ли да преметнеш повечко хора.

Коментар

Working...
                                X