IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aladdin
    Предупредих ви, че моста е лекотоварен и в положението в което сме изпревармането спрямо цената на TRACE май наближава

Успех.

Не е препоръка.
    Napulno vuzmojen scenarii e 4erepa da si vdigne poziciite predi IPOto na jelezoputna infrastruktura zada mu mine uspeshno... puk i shte si vurne 4ast ot prodadenite akcii na polovin cena! teka 4e moje mosta da izprevari treisa ) no si e samo predpolojenie ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Аз пък искам съвсем леко да вметна, че акционерите на МОСТА доволно ще потриват ръце.
      Не вмятай, а намери моста на дже.. луковите глави и приключи с мъките най-накрая.
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Предупредих ви, че моста е лекотоварен и в положението в което сме изпревармането спрямо цената на TRACE май наближава

Успех.

Не е препоръка.
        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
          Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS
          мислЪ....за всеки техен пост Списарушка и Мони в темите на инфрастуктурата да оставят по 10 стинки....белким закърпим Софикса...с некой друг милион....
          Акционерите на моста съвсем са я закъсали щом са започнали да просят стотинки.
          Аз пък искам съвсем леко да вметна, че акционерите на МОСТА доволно ще потриват ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS
            мислЪ....за всеки техен пост Списарушка и Мони в темите на инфрастуктурата да оставят по 10 стинки....белким закърпим Софикса...с некой друг милион....
            Акционерите на моста съвсем са я закъсали щом са започнали да просят стотинки.

Коментар

• мислЪ....за всеки техен пост Списарушка и Мони в темите на инфрастуктурата да оставят по 10 стинки....белким закърпим Софикса...с некой друг милион....

Коментар

• ....а пък 2006 картинката бе оп на 50-55 ....леко до 35-40....оп пак на 50...60.....и а бе вие си знаете....за статистиката

Коментар

• ....миналата година помним кво стана.....скок в началото за кратко на 1200 и след това летееж до 680-650....и оп... пак на виенското.....
                  не препоръчвам да се чете и вади мнение от мойте драсканици.....!!!!

Коментар

• списарушка.....мноо нагнетен нещо ми се виждаш....колкото до моста тука скоковете са за истински ценители на съспенса....със здрави нерви.....че и стомаси....който го е шубе да цапа гащи и бежжж....

Коментар

• MOSTS има два пъти по-малка капитализация от TRACE а търсенето същото с това той е по-ликвиден от TRACE. Акциите на MOSTS се събират по трудно заради малкото предлагане и често това води до изпреварване в цената спрямо акциите на TRACE.

Не е препоръка.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Защо, искам да попитам платените манипулатори аз, защо ние трябва да си продадем акциите, за да може да си купите евтино вие.
                        Всички ви се смеят, не разбрахте ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
                          Толкова са зле "инвеститорите", че вече на всяко очакване на гагаузов се ловят. Доста поколения се простиха с надеждите си. Сега са на ред поредните наивници.

Няма да продадете на печалба, не разбрахте ли вече.

Не е препоръка.
                          Въпреки, че съм акционер на истината ще се съглася на министри вера немай това е вярно

Мен на времето Румен Овчаров ме излъга с табаците ах той

Не е препоръка.
                          Не е препоръка.

Коментар

• Толкова са зле "инвеститорите", че вече на всяко очакване на гагаузов се ловят. Доста поколения се простиха с надеждите си. Сега са на ред поредните наивници.

Няма да продадете на печалба, не разбрахте ли вече.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                              06.04.2008, Неделя
                              news.expert.bg/n157166/

Гагаузов очаква до края на април ЕК да възстанови плащанията по ФАР и ИСПА.

Добре добре, къде са ми вече 20% поне ша си мечтаем до утре

Не е препоръка.
                              До края на април тази акция ще струва под 60 лева.
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• 06.04.2008, Неделя
                                http://news.expert.bg/n157166/

Гагаузов очаква до края на април ЕК да възстанови плащанията по ФАР и ИСПА.

Добре добре, къде са ми вече 20% поне ша си мечтаем до утре

Не е препоръка.
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X