IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Svetoslav101
    Факушка малката хитрушка!
    Дебнеш Ти ама и на тебе вече не ти е спокойно!
    На 100 чакаше да закупиш, ама няма!
    Душичка си ти
    Не чакам на 100, а на около 60, за да бъда по точен
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Все се каня да попитам-Замушка и Факушка-много рима има в никовете ви -да не са измислени от една глава?
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Факушка малката хитрушка!
        Дебнеш Ти ама и на тебе вече не ти е спокойно!
        На 100 чакаше да закупиш, ама няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          Първоначално изпратено от Факушка
          Разбира се че няма място за притеснение. До няколко дена цената ще падне чувствително под 100 лева. На около 50-60 ще я подкрепя.
          не мога да повярвам, че ти направо позитивен поглед вече проявяваш))
          цееели 50-60 лв. за таз акция?аз ще се включа като стане 10-15
          Toва е реалистичен поглед върху нещата. Цена от 50- 60 лева е справедлива за тази акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            Първоначално изпратено от Факушка
            Разбира се че няма място за притеснение. До няколко дена цената ще падне чувствително под 100 лева. На около 50-60 ще я подкрепя.
            E ... ти пък ... това скъпо, 10 - 15 ... дай ще чакаме на 5 ... хахаха !

Харен си е моста, харен ... ще !

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка

Коментар

• Защо да продадат на 100лв. като могат да продадат на 40лв. и да се набутат още повече. Тук е пълно с мазохисти. Не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                  ВЕЧЕ е прекалено късно да се продава , защото загубите ще бъдат НЕВЕРОЯТНИ
                  Ако като продадеш на 100 лв. загубите ще са невероятни, какви ли ще са на 50-60 лв.?

Само да кажа, че и аз се измъкнах на загуба от тази позиция, но минимална. Нямам претенции мнението ми да е компетентно, но вече нищо не би ме учудило..

Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                    Определено считам, че няма място за притеснение- еми вижте само днес до какви нива стигнаха други позиции !
                    ВСЕКИ имащ глава на раменете си може да си състави едно уравнен.
                    с х-брой позиции на различни цени , да си състави и изчисли среднопрет. цени на придобиване ит.н.
                    ВЕЧЕ е прекалено късно да се продава , защото загубите ще бъдат НЕВЕРОЯТНИ , както и под какъвто ъгъл да ги изчислите.
                    Появява се ново дружеств. на пазар, което явно ще "поеме" възм. за
                    "разтеж"/ може- би не се изразяват дотам точно/ , то ще формира и новата възможност на разпредел. на "риск", съчетано с настъп-налагателно формиране на НОВИ компании за новата борсова система " XETRA".
                    С пожелание за успех на инвестиралите в " мостовете" !
                    При всички положения притеж. на т.н."репа", независимо по кои и какви
                    позиции " ще духат супата", защото банките при всички положения печелят- еми за това са банки...

Коментар

• Определено считам, че няма място за притеснение- еми вижте само днес до какви нива стигнаха други позиции !
                      ВСЕКИ имащ глава на раменете си може да си състави едно уравнен.
                      с х-брой позиции на различни цени , да си състави и изчисли среднопрет. цени на придобиване ит.н.
                      ВЕЧЕ е прекалено късно да се продава , защото загубите ще бъдат НЕВЕРОЯТНИ , както и под какъвто ъгъл да ги изчислите.
                      Появява се ново дружеств. на пазар, което явно ще "поеме" възм. за
                      "разтеж"/ може- би не се изразяват дотам точно/ , то ще формира и новата възможност на разпредел. на "риск", съчетано с настъп-налагателно формиране на НОВИ компании за новата борсова система " XETRA".
                      С пожелание за успех на инвестиралите в " мостовете" !
                      При всички положения притеж. на т.н."репа", независимо по кои и какви
                      позиции " ще духат супата", защото банките при всички положения печелят- еми за това са банки...
                      не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                        Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                        Я виж ти. Вчера и онзи ден никой не е писал по темата. Явно голямо шубе е обзело пишманинвеститорите. Абе то шубето си е голям страх.
                        Аз пиша, но ме трият. Не знам защо.
                        Може би защото казвам истината, а истината боли...
                        И мен доста ме трият но в темите за ХДПАТ и ТРАСЕ. Но и да трият и да не трият положението във вътрешнополитически и в международен аспект е такова, че за инфраструктурните балони спасение няма. ХДПАТ славно ще отиде към 400 а Мостовете и Трейс към 30. Не е препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                          Я виж ти. Вчера и онзи ден никой не е писал по темата. Явно голямо шубе е обзело пишманинвеститорите. Абе то шубето си е голям страх.
                          Аз пиша, но ме трият. Не знам защо.
                          Може би защото казвам истината, а истината боли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                            ... ами хората си работят, а не се РАЗМОТАВАТ като теб из форумите и да се чудят с какво да се ЗАЯДАТ и как да се опитват да манипулират т.н. 'инвеститорски настроения'...
                            p.s. всъщност забравям, че на теб това ти е работата - ДА СИ ПИШЕШ ПО ФОРУМИТЕ! хайде успех!

Коментар

• Я виж ти. Вчера и онзи ден никой не е писал по темата. Явно голямо шубе е обзело пишманинвеститорите. Абе то шубето си е голям страх.

Коментар

• Мостовете са син балон.

Коментар

Working...
                                X