IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metala
    теб не те ругае никой,защото си жалък!изявления от рода на:"аз съм най-добрият!аз никога не греша!" не би следвало да впечатляват никой,който е над 12-13 годишен и следи пазара поне от 2-3 години....а ако пък си вярваш,то това е много лошо за теб!
    Ти не ме мисли мен а гледай жалките си акциики, които стискаш и цената на които се топи като лански сняг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      ........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
      теб не те ругае никой,защото си жалък!изявления от рода на:"аз съм най-добрият!аз никога не греша!" не би следвало да впечатляват никой,който е над 12-13 годишен и следи пазара поне от 2-3 години....а ако пък си вярваш,то това е много лошо за теб!

Коментар

Мостовете съвсем скоро ще ги видим на нива под 100лв. И тогава ще започне голямото пързаляне. Не е препоръка за нищо.
        Така е, Царю Честити,
        ама пусти кратуни, не увират, не слушат, и разбира се, вече го дух...ат
        Даже цени от 60 лева ми се виждат високи при създалата се ситуация.
        Това е добре за мен, защото балъците са затова - да ми дават кинтите си.

Мнението ми не е препоръка за покупка на мостки!
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Мостовете съвсем скоро ще ги видим на нива под 100лв. И тогава ще започне голямото пързаляне. Не е препоръка за нищо.
          колко му е p/e под 100 лева, да не се окаже, че под сто лева е много скъпо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
            Първоначално изпратено от Aladdin
            Thanks 209

И без притеснения все някога ще дойдат и по-добри времена.

Не е препоръка.
            Така е. за съжаление първо идват лошите времена. които ще се задържат доста време.
            Виж са, аз не съм чак толкова недоволен от създалата се ситуация. Пък и може и да остана доволен от прецакването и на балансите за първото тримесечие Въпросът е там, че въпреки парите просто нямам търпение

Уф успех

А да и да не забравя: Утрепахте го тоя мост

Не е препоръка.
            Не е препоръка.

Коментар

• Мостовете съвсем скоро ще ги видим на нива под 100лв. И тогава ще започне голямото пързаляне. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                Thanks 209

Не е препоръка.
                Така е. за съжаление първо идват лошите времена. които ще се задържат доста време.
                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Тук цари траурно настроение.

Коментар

• Thanks 209

Не е препоръка.
                    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      АКСИОМА.
                      Не знам , какъв корифей си за Химко , за момента може би , но аз пролетта на 2005 г. купувах на 1.20-1.50 лв. и продавах на 2.70-3.00 лв. Та, какво си си мислел тогава когато цените стихнаха 3.30 лв. ...
                      [/quote]

Прецакала си бунаците. Лошо няма. Балъците са за това за да бъдат прецаквани. Тези на които си продавала на 3.30 сигурно още си стискат жалките акциики и очакват Химко да стане 3.30. По същия начин "пътищарите" ще чакат години наред Трасе да стане 300лв а ХДПАТ 1500лв. Но това си е направо като да чакаш Годо.
                      Иначе на мен тогава ми писна да ме псуват олигофрените във форума и след като продадох почти престанах да следя котировките на Разрухата. Но заради това, че си успяла да продадеш на балъците на цена 3.30 и да ги преебеш зверски направо получавам душевен оргазъм. Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.

Коментар

• Цар Симеон Велики написа:
                        На времето когато бях продал на 1.25 и говорех, че Химко ще стане жълти стотинки всички ме псуваха и никой не го вярваше. Говореха за нива от 6-10лв. за Разрухата. Същото се получи и с Кремиковци. Можеш да се върнеш назад в тези две теми и да прочетеш. В края на крайщата Химко се срина до жълти стотинки а Крема на 15-16лв. Така, че въпреки огромната ти ирония и сарказъм нива от 10-15лв за Мостовете съвсем не са невъзможни. Колкото и да не ти се вярва в момента. Аз лично при определени обстоятелства прогнозирам нива от около 30лв.
                        А от Химко благодарение на балъците направих купища пари. Имах купища акции взети почти без пари които шитнах на 1.25. Сам не повярвах как от най-скапаната акция на борсата направих пари. Същото стана и с Крема. Винаги съм знаел, че за да живеем добре ние тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци. Това нито е мое твърдение, нито е някаква теорема да речем а си е чиста проба АКСИОМА.
                        Не знам , какъв корифей си за Химко , за момента може би , но аз пролетта на 2005 г. купувах на 1.20-1.50 лв. и продавах на 2.70-3.00 лв. Та, какво си си мислел тогава когато цените стихнаха 3.30 лв. ...
                        Всичко важи за дадения момент и ситуация......Когато борсата се качваше , ти изчезна .... сега си на пиедестал , първото по сериозно обръщане и ти ще изчезнеш в забвение и най вече от хората ,който съветваш да продават в ниското ще останат лоши спомени за теб ...
                        По принцип си нужен за отрезвяване на инвеститорите , но всяко нещо с мярката си....

Коментар

• Царю, в днешния Цветен ден ) ще ти предложа едно друго четиво за разведряване на ...мозъчето )
                          http://money.ibox.bg/comment/id_51350178

Весел ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Има само една малко неприятна новина - че ония партийки-коалиционни... са се споразумели за вицепремиер по усвояване на еврофондовете и за човек, дето и в европата да му вярват...ама ще го преживеем ))
                            Тези партиики коалиционни /така наречената тройна коалиция/ са толкова компрометирани, че отдавна никой никъде не им вярва. Нито във вътрешен, нито в международен аспект. Тази дребна подробност не ти ли е направила впечатление?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              Първоначално изпратено от Факушка
                              Разбира се че няма място за притеснение. До няколко дена цената ще падне чувствително под 100 лева. На около 50-60 ще я подкрепя.
                              не мога да повярвам, че ти направо позитивен поглед вече проявяваш))
                              цееели 50-60 лв. за таз акция?аз ще се включа като стане 10-15
                              На времето когато бях продал на 1.25 и говорех, че Химко ще стане жълти стотинки всички ме псуваха и никой не го вярваше. Говореха за нива от 6-10лв. за Разрухата. Същото се получи и с Кремиковци. Можеш да се върнеш назад в тези две теми и да прочетеш. В края на крайщата Химко се срина до жълти стотинки а Крема на 15-16лв. Така, че въпреки огромната ти ирония и сарказъм нива от 10-15лв за Мостовете съвсем не са невъзможни. Колкото и да не ти се вярва в момента. Аз лично при определени обстоятелства прогнозирам нива от около 30лв.
                              А от Химко благодарение на балъците направих купища пари. Имах купища акции взети почти без пари които шитнах на 1.25. Сам не повярвах как от най-скапаната акция на борсата направих пари. Същото стана и с Крема. Винаги съм знаел, че за да живеем добре ние тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци. Това нито е мое твърдение, нито е някаква теорема да речем а си е чиста проба АКСИОМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка

Toва е реалистичен поглед върху нещата. Цена от 50- 60 лева е справедлива за тази акция.
                                еее, не започвай и ти като наивните оптимисти...)
                                Истинската, вътрешна стойност и реална цена, която пазарът ще поиска е към 10-ина левчета, не се набутвай с повече...щото, както сам казваш, защо на 60, като може на 10

Има само една малко неприятна новина - че ония партийки-коалиционни... са се споразумели за вицепремиер по усвояване на еврофондовете и за човек, дето и в европата да му вярват...ама ще го преживеем ))

Коментар

Working...
                                X