Първоначално изпратено от metala
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиМостовете съвсем скоро ще ги видим на нива под 100лв. И тогава ще започне голямото пързаляне. Не е препоръка за нищо.
ама пусти кратуни, не увират, не слушат, и разбира се, вече го дух...ат
Даже цени от 60 лева ми се виждат високи при създалата се ситуация.
Това е добре за мен, защото балъците са затова - да ми дават кинтите си.
Мнението ми не е препоръка за покупка на мостки!Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от AladdinThanks 209
И без притеснения все някога ще дойдат и по-добри времена.
Не е препоръка.
Уф успех
А да и да не забравя: Утрепахте го тоя мост
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93АКСИОМА.
[/quote]
Прецакала си бунаците. Лошо няма. Балъците са за това за да бъдат прецаквани. Тези на които си продавала на 3.30 сигурно още си стискат жалките акциики и очакват Химко да стане 3.30. По същия начин "пътищарите" ще чакат години наред Трасе да стане 300лв а ХДПАТ 1500лв. Но това си е направо като да чакаш Годо.
Иначе на мен тогава ми писна да ме псуват олигофрените във форума и след като продадох почти престанах да следя котировките на Разрухата. Но заради това, че си успяла да продадеш на балъците на цена 3.30 и да ги преебеш зверски направо получавам душевен оргазъм. Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
Коментар
-
Цар Симеон Велики написа:
На времето когато бях продал на 1.25 и говорех, че Химко ще стане жълти стотинки всички ме псуваха и никой не го вярваше. Говореха за нива от 6-10лв. за Разрухата. Същото се получи и с Кремиковци. Можеш да се върнеш назад в тези две теми и да прочетеш. В края на крайщата Химко се срина до жълти стотинки а Крема на 15-16лв. Така, че въпреки огромната ти ирония и сарказъм нива от 10-15лв за Мостовете съвсем не са невъзможни. Колкото и да не ти се вярва в момента. Аз лично при определени обстоятелства прогнозирам нива от около 30лв.
А от Химко благодарение на балъците направих купища пари. Имах купища акции взети почти без пари които шитнах на 1.25. Сам не повярвах как от най-скапаната акция на борсата направих пари. Същото стана и с Крема. Винаги съм знаел, че за да живеем добре ние тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци. Това нито е мое твърдение, нито е някаква теорема да речем а си е чиста проба АКСИОМА.
Всичко важи за дадения момент и ситуация......Когато борсата се качваше , ти изчезна .... сега си на пиедестал , първото по сериозно обръщане и ти ще изчезнеш в забвение и най вече от хората ,който съветваш да продават в ниското ще останат лоши спомени за теб ...
По принцип си нужен за отрезвяване на инвеститорите , но всяко нещо с мярката си....
Коментар
-
Царю, в днешния Цветен ден ) ще ти предложа едно друго четиво за разведряване на ...мозъчето )
http://money.ibox.bg/comment/id_51350178
Весел ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Има само една малко неприятна новина - че ония партийки-коалиционни... са се споразумели за вицепремиер по усвояване на еврофондовете и за човек, дето и в европата да му вярват...ама ще го преживеем ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от ФакушкаРазбира се че няма място за притеснение. До няколко дена цената ще падне чувствително под 100 лева. На около 50-60 ще я подкрепя.
цееели 50-60 лв. за таз акция?аз ще се включа като стане 10-15
А от Химко благодарение на балъците направих купища пари. Имах купища акции взети почти без пари които шитнах на 1.25. Сам не повярвах как от най-скапаната акция на борсата направих пари. Същото стана и с Крема. Винаги съм знаел, че за да живеем добре ние тарикатите трябва да има достатъчно количество балъци. Това нито е мое твърдение, нито е някаква теорема да речем а си е чиста проба АКСИОМА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушка
Toва е реалистичен поглед върху нещата. Цена от 50- 60 лева е справедлива за тази акция.
Истинската, вътрешна стойност и реална цена, която пазарът ще поиска е към 10-ина левчета, не се набутвай с повече...щото, както сам казваш, защо на 60, като може на 10
Има само една малко неприятна новина - че ония партийки-коалиционни... са се споразумели за вицепремиер по усвояване на еврофондовете и за човек, дето и в европата да му вярват...ама ще го преживеем ))
Коментар
Коментар