Първоначално изпратено от Aladdin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBAЕй,Пич, достатъчно по-интелектче си от нисшите Магурки,стига с този елементарен цигански фукарлък.Стига се надува,надут тумбак,прави газове ,не пари! Стига сра върху биографичният ни имидж! " Аз копеле съм по-велик!!!!!!!!!!!! Ти магураджия ли си или шут?! Аре без сръдня,копеле,седни си на гъза ,дупката и от думи си пази! Дума дупка не прави,но в дупка дълбоко се завира и прави метастази!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиАз никога не бъркам в прогнозите си. Не сме накрая. Дъното е още далеч.
Не е препоръка.
Коментар
-
Много скептично изказване на царя. Бива ли такива работи.
Дайте малко оптимизъмНедвижими имоти [URL=http://bit.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от al4enфакушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enфакушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.
Коментар
-
факушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Цар Симеон Велики........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
Айде за днес и един положителен пост да не се нарушава баланса.
MOSTS си остава леко подвижен както леко мое да пада тъй и леко мое да фърчи
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Цар Симеон Велики........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
Коментар
-
Ех ама хората тук обичат природата и особенно зимния/пролетния сезонНедвижими имоти [URL=http://bit.
Коментар
Коментар