IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aladdin
    В един момент Мосто вероятно ще задмине цената на TRACE просто, защото е далеч по-леко подвижен.

Казах го веднъж, сега е втория път

Не е препоръка.
    Трасето като се сурне по нанадолнището като едното нищо може да задмине моста.

Коментар

• В един момент Мосто вероятно ще задмине цената на TRACE просто, защото е далеч по-леко подвижен.

Казах го веднъж, сега е втория път

Не е препоръка.
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
        Ей,Пич, достатъчно по-интелектче си от нисшите Магурки,стига с този елементарен цигански фукарлък.Стига се надува,надут тумбак,прави газове ,не пари! Стига сра върху биографичният ни имидж! " Аз копеле съм по-велик!!!!!!!!!!!! Ти магураджия ли си или шут?! Аре без сръдня,копеле,седни си на гъза ,дупката и от думи си пази! Дума дупка не прави,но в дупка дълбоко се завира и прави метастази!
        Аз съм велик приятелю, много велик. За мен навремето по морето легенди се разказваха. Мяцките се редяха на опашка да ги изчукам. Чукал съм понякога по две три на ден. Веднъж за 24 часа излупках цели 6. При това всички бяха от различни националности. Толкова добър бях, че ме черпеха и ми даваха кинтите си без да им го искам. Аз съм велик моето момче. Много велик. И съм най-добрия на борсата. Просто имам огромен опит. А това, че ти си коплексарче с ясно изразен комплекс за малоценност си е твой проблем. Решавай си го както намериш за добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
          Аз никога не бъркам в прогнозите си. Не сме накрая. Дъното е още далеч.
          Не е препоръка.
          Ей,Пич, достатъчно по-интелектче си от нисшите Магурки,стига с този елементарен цигански фукарлък.Стига се надува,надут тумбак,прави газове ,не пари! Стига сра върху биографичният ни имидж! " Аз копеле съм по-велик!!!!!!!!!!!! Ти магураджия ли си или шут?! Аре без сръдня,копеле,седни си на гъза ,дупката и от думи си пази! Дума дупка не прави,но в дупка дълбоко се завира и прави метастази!

Коментар

• I do kolko dena shte stane cenata 50-60 lv. ??? Da se naredq i az da q krepq . Samo deto tez gluposti kato gi pishete ne si vqrvate... shtoto ako i si vqrvate ... o6te po losho , za psixoto ste Uspex i veseli praznici!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
              Царю велики,
              Теб да не те коронясал Папата вместо Патриарха, че си прихванал тая концепция за непогрешимост.
              ;-)
              Папата е коронясал Цар Калоян. О неразумний юроде защо не знаеш историята българска?

Коментар

• Много скептично изказване на царя. Бива ли такива работи.

Дайте малко оптимизъм
                Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

Аз никога не бъркам в прогнозите си. Не сме накрая. Дъното е още далеч.
                  Не е препоръка.
                  Царю велики,

Теб да не те коронясал Папата вместо Патриарха, че си прихванал тая концепция за непогрешимост.

;-)

Коментар

• Аз никога не бъркам в прогнозите си. Не сме накрая. Дъното е още далеч.
                    Не е препоръка.

Коментар

Първоначално изпратено от al4en
                      факушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.
                      На края сте ама друг път. При тази мимикрия на управляващите вътрешнополитическата и външнополитическата криза тепъва ще се задълбочават. Бедна ви е фантазията колко още има да се срива борсата. И не само борсата. А за компаниите, които разчитат основно на държавни поръчки направо не ми се мисли. Не е препоръка за нищо.
                      ХА-ХА теб те забравих написаното за факушка се отнася и за теб ) да накрая сме )

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                        факушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.
                        На края сте ама друг път. При тази мимикрия на управляващите вътрешнополитическата и външнополитическата криза тепъва ще се задълбочават. Бедна ви е фантазията колко още има да се срива борсата. И не само борсата. А за компаниите, които разчитат основно на държавни поръчки направо не ми се мисли. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• факушке факушке .. като пишеш по цял ден глупости не си ли даваш сметка 4е има хора които ти се връзват и продават на голяма загуба.. а нали знаеш 4е вси4ко се връща ) сега малко за софикса ) в края на 5та вълна сме а тя не може да е по голяма от 3та тека 4е сме накрая.. ама буквално на края.

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
                            Първоначално изпратено от metala
                            Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                            ........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
                            теб не те ругае никой,защото си жалък!изявления от рода на:"аз съм най-добрият!аз никога не греша!" не би следвало да впечатляват никой,който е над 12-13 годишен и следи пазара поне от 2-3 години....а ако пък си вярваш,то това е много лошо за теб!
                            Според мен цара и факушка са енергийни вампири и разпускат при нас във форума ) а моста не го мислете ..скоро пак ще си говорим )
                            Ако приемем, че парите са енергия вероятно има логика в това.

Айде за днес и един положителен пост да не се нарушава баланса.

MOSTS си остава леко подвижен както леко мое да пада тъй и леко мое да фърчи

Не е препоръка.
                            Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                              Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                              ........ Хак да им е за това дето ме ругаха. Кеф, голям кеф.
                              теб не те ругае никой,защото си жалък!изявления от рода на:"аз съм най-добрият!аз никога не греша!" не би следвало да впечатляват никой,който е над 12-13 годишен и следи пазара поне от 2-3 години....а ако пък си вярваш,то това е много лошо за теб!
                              Според мен цара и факушка са енергийни вампири и разпускат при нас във форума ) а моста не го мислете ..скоро пак ще си говорим )

Коментар

• Ех ама хората тук обичат природата и особенно зимния/пролетния сезон
                                Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

Working...
                                X