IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те така или иначе кандидатите не са кой знае колко, така че ако искат винаги ще могат да пробутат един от тях!

Обаче с този изтърбушен бюджет не виждам защо не се напънат да вземат някой пробит долар в повече!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      и аз това очаквах и нямах никакви съмнения, че ще го направят, но неприятно ме изненада отчета
      То зависи от целта. Ако искат да продадат холдинга на "нашите хора", целта може и да е съвсем обратната. Продадох си акциите през януари именно заради подобни предчувствия, за които писах още тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        А относно това, че предстои продажба, много по-уместно би било сега да се изкара "страхотно рентабилно и печелившо предприятие", за да може да се вземат повече парички за холдинга като цяло.
        и аз това очаквах и нямах никакви съмнения, че ще го направят, но неприятно ме изненада отчета

Коментар

• Няма спор, че има рентабилност.
          Въпроса е че е с пъти по-ниска от миналогодишната!

А относно това, че предстои продажба, много по-уместно би било сега да се изкара "страхотно рентабилно и печелившо предприятие", за да може да се вземат повече парички за холдинга като цяло.

Коментар

• РЕНТАБИЛНОСТ НА ПРОДАЖБИТЕ има, но въпроса е къде отива.
            Ако ги купи някой сериозен, рентабилноста ще се види.
            Справка Пловдив БТ.

А въпросната неудачна статия можеше да има заглавие :
            София БТ с рекордни приходи, но спад на печалбата.
            Last edited by TRAPPER; 25.07.2011, 17:01.

Коментар

• Инсайдер-а като капацитет в икономическите науки да обясни, кой показател е най-важен при оценката на едно дружество!

Според мен това е РЕНТАБИЛНОСТТА НА ПРОДАЖБИТЕ, която отчита драматичен спад. Печалбата пада като пряко следствие.
              Защо са тогава големи продажби, като файда от тях няма!?!

Коментар

аз каквото съм имал за казване в случая, съм го намерил в статията, извел съм го под заглавието на статията и съм го болднал ................................. повече нямам какво да коментирам

някакъв нАучен труд ли пишеш, че си го извел в кавички ........................ навярно описваш набл'дения върху себе си и вътрешните ти терзания които те измъчват
                Точно това имах предвид с текста в кавичките
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• аз каквото съм имал за казване в случая, съм го намерил в статията, извел съм го под заглавието на статията и съм го болднал ................................. повече нямам какво да коментирам

Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                  "Понякога е по-добре да замълчиш и да изглеждаш тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсеяш всякакви съмнения"
                  някакъв нАучен труд ли пишеш, че си го извел в кавички ........................ навярно описваш набл'дения върху себе си и вътрешните ти терзания които те измъчват

Коментар

без коментар
                    "Понякога е по-добре да замълчиш и да изглеждаш тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсеяш всякакви съмнения"

Сега сериозно, за тези "инвеститори", които гледат само печалбата - този пост няма да ви е интересен

Някакви коментари от всички останали?
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• София-БТ отчете 69% спад на печалбата си за полугодието до 1,44 млн. лв.

Разочароващият отчет идва в разгара на приватизацията на компанията майка Булгартабак холдинг АД, в която участват трима кандидат купувачи, които до 29 август трябва да подадат оферти.

http://www.investor.bg/news/article/120565/339.html
                      без коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                        хаха и въпреки рекордните продажби имаме разпродажби.
                        Народа тотално е изгубил ориентация.
                        Сигурно щото рентабилността зверски пада

Коментар

• хаха и въпреки рекордните продажби имаме разпродажби.
                          Народа тотално е изгубил ориентация.

Коментар

• 1 Q продажби 30 м.
                            2 Q 40 м.
                            70 м. полугодието, нещо като рекорд.

Коментар

• Джапан табак е фаворита тук

Коментар

• 22/08/2011 --- начална дата за изплащане на дивидент за 2010 год. на акционерите на София-БТ АД-София (3JU)

20/09/2011 --- kрайна дата за изплащане на дивидент за 2010 год. на акционерите на София-БТ АД-София (3JU)
                                Last edited by X_Y; 25.07.2011, 11:10.

Коментар

Working...
                                X