Първоначално изпратено от Q35
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Знаех си ,че е глупаво да се говори с факти-
Според чл. 115в ал. 5 от Закона за публично предлагане на ценни книжа „Дружеството е длъжно да осигури изплащането на акционерите на гласувания на Общото събрание дивидент в 3-месечен срок от провеждането му...”.
Според чл. 10 ал. 2 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел „Дивидентите се изплащат в срок 12 месеца от края на съответната финансова година.”
Годишните Общи събрания на публичните дружества според нормативната уредба се провеждат до 30 юни на следващата година. Затова до края на септември дивидентът от публичните дружества трябва да е изплатен, с изключение на дружествата АДСИЦ, за които срокът е до 31 декември на годината, следващата периода, за който се изплаща дивидентът.
Ако искаш продължавай - не ми пречиш- само помисли кой кого подвеждамненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение" 2012 " и кога изтича 3 месечния срок според теб?Не искам да се заяждам-просто виж датата на събранието!
и изобщо не гледай датата на която се е провело ОСА
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеИ каква ти е ползата от закъсняването на дивидента също не разбирам! Лек ден ти желая!
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеДаже не ми отговаряй! И без това се чувствам като "на гости" в темата за SOFBT !
.................. не мислиш , че някой може да се подведе по написаното от теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеДядо Коледа този път ще дойде значително по рано-19.09.2011 г.
" Благоевград БТ АД започва да изплаща дивиденти за 2010 г. от 19.09.2011 г., съобщиха от дружеството............"
Първоначално изпратено от инвестор.бгПлащането ще е в края на законово определения тримесечен срок
http://www.investor.bg/news/article/120369/339.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениегледам, че са изплатили дивидента за акциите на БТХ и София БТ, а за Благоевград БТ ще се чака дядо Коледа
" Благоевград БТ АД започва да изплаща дивиденти за 2010 г. от 19.09.2011 г., съобщиха от дружеството.
Брутният размер на сумата на една акция е 11.5289526200 лв.
Печалбата на Благоевград-БТ АД възлиза на около 9.867 млн. лв. Акционерите на дъщерното дружество на Булгартабак холдинг АД гласуваха 7.104 млн. лв. от печалбата да бъдат разпределени като дивидент за акционерите. Освен това, общото събрание взе решение като дивидент да бъдат изплатени още около 24.054 млн. лв. за сметка на печалби от минали години.
Общата сума, която ще се изплати като дивидент възлиза на 31.158 млн. лв. или по 11.529 лв. за акция (преди облагане с данък върху дивидента)."мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеХа наздраве.
Кацнаха паричките от дивидента по сметките, барабар с тези на Каолина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПредполагам БТ инвест ще внесат офертата току преди края на крайния срок - другия понеделник. Така че може би тия резки движения на акцията ще останат за другата седмица.
НЕ ОТ УТРЕ ЗАПОЧВА НОГОРЕ ДО 60 КИНТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕ това вече го знаем, сега ще видим тази седмица дали ще има разпродажби, или ще има яко изкупуване. Според мен е по-вероятно второто.
Коментар
Коментар