IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
    Не виждаш ли промяната ?????
    БТК бе приватизирано с натрупаните печалби, което е !
    А тук натрупаните печалби си отиват в държавата и другите акционери, което е правилното. От това по-положителен сигнал не може да искаш.
    Не уви промяната не я виждам.

Печалбата отива по министерствата да ги издържа, че и без това държавата е само на минус от както е Борисов, да не говорим за дефицита.

Вече го казах: Акционерите имаха късмет, че дружествата се източваха в посока към министерствата чрез дивидент та и те взеха бая.

И както се казва да видим каква ша е офертата пък тогава ще стане ясно и господина Борисов колко добре приватизира.

Такъв щеше да го ядеме с Белене, че не е истина ама заради изборите за да не се изложи тотално нещата се отложиха. Вие не ми вервате ама след изборите ша ви се изясни какъв ша го яде целия Български народ като подпише за Белене.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Акционерите имаха късмет, че тези дружествата се източват в посока към бюджета чрез дивидент та и те намазаха бая.

Дали дружествата като София БТ и Благоевград БТ се управляват по-добре от както Борисов е на власт е много спорен въпрос. Вярно е че продажбите са се увеличили но това може да се дължи на ситуацията и да е напълно временно. Да не говорим, че по 4 милиона годишно се изваждат от разходите в баланса за изменение на запасите от продукция и незавършено производство.

Аз като чуя някой да напише нещо положително за Борисов подивявам
      Не виждаш ли промяната ?????
      БТК бе приватизирано с натрупаните печалби, което е !
      А тук натрупаните печалби си отиват в държавата и другите акционери, което е правилното. От това по-положителен сигнал не може да искаш.

Коментар

• Така е бат Бойко така ша ни оправи добре, че после нема да можем се опраим.

Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
        Тук след , като крадливите политици бяха ударени през пръстите

от бат Бойко , всичко си дойде на мястото..........

има пари за инвестиции, има пари и за дивиденти в сфбт!!!

А тук най- добре е приватизация през борсата!

Но пък , че тази капитализация отговаря на реалностите

никой не може да ме убеди!!!
        Акционерите имаха късмет, че тези дружествата се източват в посока към бюджета чрез дивидент та и те намазаха бая.

Дали дружествата като София БТ и Благоевград БТ се управляват по-добре от както Борисов е на власт е много спорен въпрос. Вярно е че продажбите са се увеличили но това може да се дължи на ситуацията и да е напълно временно. Да не говорим, че по 4 милиона годишно се изваждат от разходите в баланса за изменение на запасите от продукция и незавършено производство.

Аз като чуя някой да напише нещо положително за Борисов подивявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
          Тук след , като крадливите политици бяха ударени през пръстите

продължаваш да твориш "премъдрости"
          не е препоръка

Коментар

• Тук след , като крадливите политици бяха ударени през пръстите

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              За София БТ нов собственик вероятно ще бъде добре.
              нека да видим ще има ли нов собственик или няма да има, нека видим кой ще е евентуално новия собственик и какви цели ще гони и дали ще дели печалбата с миноритарите, и чак тогава ще можем да кажем дали е по-добре или по-зле с новия собственик

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                тука пишем за София БТ ................. къде намесваш БТХ?????????
                За София БТ нов собственик вероятно ще бъде добре.

Коментар

Разбира се, че от

крайният резултат ,
                  сигурно го знаеш крайния резултат за 2011 щом чакаш голям дивидент

ако искаш можеш да го споделиш с нас резултата и големината на дивидента за 2011

аз съм песимист относно дивидента за 2011 взимайки на предвид досегашните резултати

Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                  при непрекъснатите инвестиции, модернизация, увеличаващи се приходи и

пазарен дял, какво ли трябва да очакваме????
                  на теория е едно, но на практика е съвсем друго

имам акции -> не е препоръка

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Истината е, че ако няма хубава оферта за БТХ то акционерите да се молят по-добре да няма сделка, защото тогава ще получат тлъст дивидент за 2011-та при БТХ.
                  тука пишем за София БТ ................. къде намесваш БТХ?????????

Коментар

• Айде и аз да се включа за да се почувстват и тук по-добре

Първо на Първо Пепи е ГоУем или поне беше но това не значи, че пак нема да е

Това, че държавата си запазва правото на дивидент за 2011-та без значение дали се отнася само за БТХ или и да дъщерните му не значи, че дивидент ще има и за миноритарните акционери.

Много е сложна тая ситуация Сега ще напиша нещо за да се почувствате по- добре: Начи общото събрание гласува полагащата се част от печалбата да се плати на държавата, а остатъка или го заделя или го разпределя като дивидент за акционерите. Но тук вече в този остатък ще получи най-голям дял новия собственик на акциите които е придобил от държавата.

Истината е, че ако няма хубава оферта за БТХ то акционерите да се молят по-добре да няма сделка, защото тогава ще получат тлъст дивидент за 2011-та при БТХ.

Коментар

• Разбира се, че от

крайният резултат ,

при непрекъснатите инвестиции, модернизация, увеличаващи се приходи и

пазарен дял, какво ли трябва да очакваме????

Коментар

А ти от резултатите за първите 6 месеца ли си правиш изводите.....????
                        А ти от резултатите за вторите 6 месеца на 2011 ли си правиш изводите, че ще получиш дивидент.....????

Коментар

• А ти от резултатите за първите 6 месеца ли си правиш изводите.....????

Коментар

Аз си чакам дивидента и за 2011 и ми дреме на шмайзера!!!
                            ти погледнал ли си какви са резултатите на дружеството за първите 6 месеца на 2011 год. и ако си ги видял ми е интересно какъв дивидент на акция очакваш

Коментар

• Е съга ШО ке праим..............,

такава златна кокошка- цигарена фабрика в столицата

да се оценява от бфб на 40 милки и то лв...........

това борса ли е???

Аз си чакам дивидента и за 2011 и ми дреме на шмайзера!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                                Даже не ми отговаряй! И без това се чувствам като "на гости" в темата за SOFBT !
                                Посрещаме гости само в сряда

Коментар

Working...
                                X