Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.
Все още не смятам да продавам, въпреки че средната ми е 18,37 лв. и вече доста неприбрана печалба се е натрупала
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.
Коментар
-
ОК
Тук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИзясни ли се вече собственоста на имотите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеСамо стойноста на имотите в София На София БТ АД са по 80-100лв. на акция не го забравяйте без машини-сьоражения-нолхау-эгради
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениедобавя едно предимство на София БТ - апетитни софийски имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБлагоевград БТ vs София БТ
Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
Печалба към 30 .12 10 506 000 vs 9 698 000
София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.
Имаш грешка в сметката! Печалбата на БЛАБТ е 16М.
Иначе да добавя едно предимство на София БТ - апетитни софийски имоти, които не са преоценяни отдавна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМоето мнение - и двете фабрики са евтини, но блабт мисля е малко по-атрактивен
Както обикновено сме на едно мнение - и двете са евтини към момента. Преди 2 седмици твърдо застъпвах тезата че СОФБТ е по-евтино от двете, макар и не значително, но след тези разминавания през Q4нещата се промениха. СОФБТ сякаш има по-голям потенциал да продължи с нарастването на износа, но към сегашния момент БЛАБТ с 42та лева на акция пари в банка ми изглежда по-добре. Продължавам да мисля че няма да се допусне приватизация на банкови сметки, но да видим.
Какво мислиш за продавачите на БЛАБТ, защо така настоятелно се мъчат да се отърват от акциите си тук според теб?
Поздрави! И още много положителни емоции през годината ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАко да сравниш 4 числа е достатъчно, за да направиш добра инвестиционна преценка, би било много лесно. Моето мнение - и двете фабрики са евтини, но блабт мисля е малко по-атрактивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБлагоевград БТ vs София БТ
Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
Печалба към 30 .12 10 506 000 vs 9 698 000
София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.
Коментар
Коментар