IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/02...l_sofiia_-_bt/

Коментар

• Тук големите пакети са на 90-100 лв........,

така , че до тези нива акциите на сфбт са били винаги и ще бъдат кът!!!

ПФ няма да пропуснат този тлъст дивидент!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Тук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.
        Преценям риска като поносим в сравнение с потенциала за допълнителна доходност.
        Все още не смятам да продавам, въпреки че средната ми е 18,37 лв. и вече доста неприбрана печалба се е натрупала

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Тук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.
          Не потенциал, а много потенциал. Па ако ще и да няма приватизация, фабриката е пълен напред. Приватизацията ще е само бонус. Аз лично предпочитам да няма приватизация и да ни снасят всяка година тлъст дивЕдент от над 10%-15%

Коментар

• Тук продадох миналата седмица. Има потенциал, но не ми се играе хазарт с държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Изясни ли се вече собственоста на имотите?
              Всичко е ясно собсвеност на София БТ АД което пак е дащерно на БТХЛ АД тоест на Холдинга са но и ние имаме по някой см от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                Само стойноста на имотите в София На София БТ АД са по 80-100лв. на акция не го забравяйте без машини-сьоражения-нолхау-эгради
                Изясни ли се вече собственоста на имотите?

Коментар

добавя едно предимство на София БТ - апетитни софийски имоти
                  Само стойноста на имотите в София На София БТ АД са по 80-100лв. на акция не го забравяйте без машини-сьоражения-нолхау-эгради

Коментар

• добавя едно предимство на София БТ - апетитни софийски имоти

Коментар

Благоевград БТ vs София БТ
                      Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
                      Печалба към 30 .12 10 506 000 vs 9 698 000

София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.

Имаш грешка в сметката! Печалбата на БЛАБТ е 16М.

Иначе да добавя едно предимство на София БТ - апетитни софийски имоти, които не са преоценяни отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Моето мнение - и двете фабрики са евтини, но блабт мисля е малко по-атрактивен
                        Привет, znae6t!
                        Както обикновено сме на едно мнение - и двете са евтини към момента. Преди 2 седмици твърдо застъпвах тезата че СОФБТ е по-евтино от двете, макар и не значително, но след тези разминавания през Q4 нещата се промениха. СОФБТ сякаш има по-голям потенциал да продължи с нарастването на износа, но към сегашния момент БЛАБТ с 42та лева на акция пари в банка ми изглежда по-добре. Продължавам да мисля че няма да се допусне приватизация на банкови сметки, но да видим.
                        Какво мислиш за продавачите на БЛАБТ, защо така настоятелно се мъчат да се отърват от акциите си тук според теб?

Поздрави! И още много положителни емоции през годината ти желая!

Коментар

• Според мен, софбт е по-обезценено и при по-малкия брой акции, може да хвръкне като гълъбче.
                          Първоначално изпратено от meche_cveti
                          Съгласен съм с теб за втори път... особено с кеша който имат ,но пък София БТ по голям дивидент ще даде.........

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            Ако да сравниш 4 числа е достатъчно, за да направиш добра инвестиционна преценка, би било много лесно. Моето мнение - и двете фабрики са евтини, но блабт мисля е малко по-атрактивен
                            Съгласен съм с теб за втори път... особено с кеша който имат ,но пък София БТ по голям дивидент ще даде.........

Коментар

Благоевград БТ vs София БТ

София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.
                              Ако да сравниш 4 числа е достатъчно, за да направиш добра инвестиционна преценка, би било много лесно. Моето мнение - и двете фабрики са евтини, но блабт мисля е малко по-атрактивен

Коментар

• Благоевград БТ vs София БТ

Коментар

Working...
                                X