IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Корнелия Нинова ..... ..... стига бе Монти ....
    парите са си ваши!:

Все пак е бивш директор на БТН и е в час.Освен това е устата и набира избиратели от Благоевград. Нещо напоследък Станишката я слага настрани ,но заедно с Мая Манолова може да разровят някой кошер за да влезе пак в ръководството.......

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Май, освен инвестора, никоя друга медия не отрази писмото на Батя. Батя прати ли го на Сега, те го раздават доста опозиционно, така че може и да го пуснат или поне да се свържат с теб да им обясниш детайлно за какво става въпрос
      Мдаа, независимите медии явно счетат че от тях нищо не зависи...
      Току що го пуснах и на Сега, да видим...
      Добрият, стар Батя

Коментар

• Корнелия Нинова ..... ..... стига бе Монти ....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
          Вчера от доловодството на КФН ми върнаха входящ номер, сигнала е заведен. Ще видим дали ще си мръднат пръста или не ги устройва!
          Имям два отговора на КФН в полза на мажоритара. Първо на Катекс и вторият на търговото на Слънце БТ.

Пусни питане до Корнелия Нинова. Никой друг в момента няма да ти обърне внимание....
          А и тя не знам дали вече пее в хора.....на медиите.

Коментар

Вчера от доловодството на КФН ми върнаха входящ номер, сигнала е заведен. Ще видим дали ще си мръднат пръста или не ги устройва!
            Мен на жалба КФН ми отговориха след 4 месеца, че всичко било наред, и съм обвинил хубавите хора /Луканови/ неоснователно в нарушения на законите

Коментар

• Май, освен инвестора, никоя друга медия не отрази писмото на Батя. Батя прати ли го на Сега, те го раздават доста опозиционно, така че може и да го пуснат или поне да се свържат с теб да им обясниш детайлно за какво става въпрос

Коментар

• БТХ-75 лева = 550 000 000,СОФБТ-64 лева=78 000 000 - Майтапи!

Коментар

• Браво Спекуланте!!! Браво, че направи доста действия в защита на своите и на други акционери интереси.

Много успешни сделки на нашия НЕрегулиран пазар.

Поздрави

Коментар

• Вчера от доловодството на КФН ми върнаха входящ номер, сигнала е заведен. Ще видим дали ще си мръднат пръста или не ги устройва!

Регистрационен индекс: 91-02-1276 oт дата 01.10.2012 г. 16:3
                    01.10.2012 г. 16:3
                    Ваш изходящ индекс Инвестиционната общ
                    Насочен към
                    СТОЯН ТОДОРОВ МАВРОДИЕВ, Председател, КФН на дата 01.10.2012 16:32
                    АНТОНИЯ ПЕТКОВА ГИНЕВА, Член на КФН, "Системен риск и защита на потребителите" на дата 01.10.2012 16:32
                    НИКОЛАЙ ИСАЕВ ПОПОВ, Зам. Председател, Управление "Надзор на инвестиционната дейност" на дата 01.10.2012 16:32
                    Добрият, стар Батя

Коментар

• браво, Батя

уважавам хората които си търсят правата до последно .......................... аз самия никога не си оставям коня (и мисирката) в калта

...................... ако мога да бъда с нещо полезен съм насреща .................... може и на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Между другото да се ползва за пиър на Софбт и Блабт - Плевен БТ е меко казано смешно, неиздържано професионално и говори лошо за инвестиционния консултант на София интернешънъл секюритис.Нещо като да ползваш за пиър на хлебозавод - мелнично предприятие.
                        Напълно е така. Много по правилно е да се използват повече международни пиъри, но явно от СИС са решили че така е по-изгодно за мажо който обслужват. А и като знаят че няма да срещанат никъв проблем с това в КФН...

Но ето, дори с техните криви пиъри пак цената излиза с едни 20% над това с което се опитват да ни извозят.
                        Добрият, стар Батя

Коментар

Виждам че инвестора са писали вече статия по сигнала ми, но там не присъства най-интерсното - обективната оценка на база същите методи и показатели ползвани в търговото за БлаБТ. Ще го постна тук, поне най-заинтересованите да го видите нагледно:

*Изложеното отразява собственото мнение на автора и не представлява препоръка за покупко-продажба на посочените финансови инструменти
                          Между другото да се ползва за пиър на Софбт и Блабт - Плевен БТ е меко казано смешно, неиздържано професионално и говори лошо за инвестиционния консултант на София интернешънъл секюритис.Нещо като да ползваш за пиър на хлебозавод - мелнично предприятие.

Коментар

• Виждам че инвестора са писали вече статия по сигнала ми, но там не присъства най-интерсното - обективната оценка на база същите методи и показатели ползвани в търговото за БлаБТ. Ще го постна тук, поне най-заинтересованите да го видите нагледно:

*Изложеното отразява собственото мнение на автора и не представлява препоръка за покупко-продажба на посочените финансови инструменти
                            Добрият, стар Батя

Коментар

• евала,колеги,-тотален натиск по всички линии,-айде стига вече да ни правят на маймуни!

Коментар

• .... ами то всички тези предприятия на БТХ само за по 6 месеца от влизането на новия собственик са направили продажби съответно БлБТ - близо 130 000 000лв., София-БТ 167 000 000лв, и да бъдат оценени на граничещо с ограбване стойност. Продажбата на цигарените марки продукти е била изключително силна а като гледам отчети за 1-2 години и посочени смешни резултати от дейността, наистина съмненията за ограбване се засилват. Погледнете дори различните сценарии за прогноза в търговото на БлБТ да видите какви резултати се гонят в милиони.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                не ме разбирай погрешно. казвам, че почти ми е ясно какво ще се случи, но не казвам да седиш мирен. ББ ако от нещо има страх то е от шумоевицата.

ако сте решили да ги захапете здраво трябва да се чуете

Фейсбук група в която да се опише точно за колко се продаде табака, колко пари вади и как релано държавата е ощетена с поне 300 милки

Предполагам доста хора са заинтересувани... може да пуснете един скромен информационен сайт с резюме по сделки, оценки, аналози...направен изчистено и достъпен за кухите журналисти, които ако не им го напишеш и сдъвчеш забрави да те разберат.

писма до десните в парламента, но те като знаем какви са...ама пак е нещо

общо взето трябва да ги захапете в медиите , а на сайта да има детайлно развитие на това какво се случва и този сайт да остане..да си го четат хората предизборно..

и разбира се може да обжалвате...по институции, но те са особено бързи и ефективни

поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X