IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Акцията се търгува с по-малко от 1% отстъп от обявената цена на търгово.
    така е .................. спор няма

Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Все повече се потвърждава тезата ми от по-долу.
    коя теза по-точно???

Другия вариант е някой вече да има инфо че КФН няма да проспи този път търговото.
    а дано, ама надали

Аз опитах да вдигна шум колкото мога, сезирах и КФН.
    така е ..................... спор няма

Друг направи ли нещо в защита на общите ни интереси?
    аз специално не си мръднах пръста ........................... история с предизвестен край

Коментар

• Акцията се търгува с по-малко от 1% отстъп от обявената цена на търгово.
      Все повече се потвърждава тезата ми от по-долу. Другия вариант е някой вече да има инфо че КФН няма да проспи този път търговото.
      Аз опитах да вдигна шум колкото мога, сезирах и КФН. Друг направи ли нещо в защита на общите ни интереси?
      Добрият, стар Батя

Коментар

• докато не мине одобрението или мълчаливото съгласие на комисариата няма как да го видиш. това е един от абсурдите у нас, акционерите да стоят в неведение в периода между внасянето в комисията и нейното решение

Коментар

• самото търгово предложение не мога да намеря

намирам само:

Становище на Съвета на директорите на София-БТ АД относно отправеното от Булгартабак - Холдинг АД търгово предложение за закупуване акциите на останалите акционери на София-БТ АД, изготвено на основание чл. 149а от Закона за публичното предлагане на ценни книжа от 29-09-2012

Булгартабак-холдинг АД е закупил 143 527 броя безналични акции от капитала на София-БТ АД-София (3JU), с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 28.09.2012 г., в резултат на което дяловото участие на Булгартабак-холдинг АД в София-БТ АД става 90,01 % или 1 095 303 броя акции от 29-09-2012

София-БТ АД уведомява за придобито от Булгартабак-холдинг АД-София (57B) пряко дялово участие и право на глас в Дружеството, както следва:
          - дата на сетълмент на сделката по придобиване на акциите: 28 септември 2012 г.;
          - притежавани акции след сетълмента на 28 септември 2012 г. : 1 095 303 бр. акции (90,01 от капитала и от гласовете в общото събрание на Дружеството) от 29-09-2012

някой може ли да ми помогне да прочета търговото предложение на Булгартабак - Холдинг АД ............................. търсих го в http://x3news.com ; http://www.bse-sofia.bg ; http://www.bulgartabac.bg/showpage.php?PageID=17 ; http://www.sofia-bt.com/?Template=Finance

при търговото на благоевград Бт го имаше дори и на страницата на компанията http://www.blagoevgrad-bt.com/?Templ...ew&RecordID=14 ..................... а това търгово към акционерите на софия бт нещо не мога да го намеря за да се запозная със съдържанието му...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
            До кога КФН трябва да се произнесе ?
            там е работата, че КФН не е длъжна да се произнася...

иначе ако има някакви забележки в 14 дневен срок може да излезе със забележка по казуса ........................ след този срок е в действие "късно е либе за китка"

Коментар

• До кога КФН трябва да се произнесе ?

Коментар

Май точно това им е зора.
                Помня че смятах, че мажо със свързани лица има към 93,2% и ако повече хора не му се вържат на измамното търгово на 64 лв. (ако КФН пак го премълчи) няма да може да стигне заветните 95%. Затова шетат каквото могат по пазара.
                предстои да видим дали това е така

.................... ако периодично изкупуват всичко до 64 лв. значи наистина е възможно да не им стигат няколко % от акциите, но ако си имат +95% то тогава не би следвало да се притесняват и по всяка вероятност купува някой който ще разтоварва на търговото

до коя дата трябва да се приеме или отхвърли търговото от акционерите на София БТ

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                  Ако купува мажоритарят логика има.
                  Акциите купени след отправяне на търговото предложение се броят за достигане на 95% дял за отписване.....
                  Май точно това им е зора.
                  Помня че смятах, че мажо със свързани лица има към 93,2% и ако повече хора не му се вържат на измамното търгово на 64 лв. (ако КФН пак го премълчи) няма да може да стигне заветните 95%. Затова шетат каквото могат по пазара.
                  Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Каква е логиката на купувачите на 63.20? Дали не разчитат на по-висока цена след евентуално връщане на търговото от комисията. Ако е само за единия процент доходност, то много по-смислено е да се купува Блабт, защото плащането там ще е доста по-скоро.
                    Ако купува мажоритарят логика има.
                    Акциите купени след отправяне на търговото предложение се броят за достигане на 95% дял за отписване. Отделно 63,2 е по-малко от 64,02 с 1,3%.

Коментар

• Каква е логиката на купувачите на 63.20? Дали не разчитат на по-висока цена след евентуално връщане на търговото от комисията. Ако е само за единия процент доходност, то много по-смислено е да се купува Блабт, защото плащането там ще е доста по-скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Ами миналата година и доста от информацията за продажбата на БТН съм научавал от нейните питания към различни министри .......
                        мисирко, стига с този РR на тая КУР-нелия ....................... не ти ли омръзна вече толкова години да ни я тикаш в очите

Коментар

Мдаа, независимите медии явно счетат че от тях нищо не зависи...
                          Току що го пуснах и на Сега, да видим...
                          миналата седмица самия еврокомисар Нели Крус обяви, че в България независими медии няма и самите те не знаят какво е това

.................... също така каза, че самия ББ се е съгласил с този извод

не съм доволен, че отново предвидих ситуация относно медиите ........................ дори и в инвестора анализа на батката престоя съвсем малко време и го бутнаха в архива

Коментар

Ами миналата година и доста от информацията за продажбата на БТН съм научавал от нейните питания към различни министри .....За дивидента на БЛАБТ и колко е .За цената на БТН и че няма да е повече от 200 м. и т.н. ....
                            Ако се заеме с въпроса ще ти свърши работа поне да раздуха въпроса из медиите.
                            Хайде да не спамя повече....че нямам акции , но ми е слабост БТН.
                            Вече почвам да си задавам въпроса да не очакват някой и там търгово...
                            Не е препоръка....
                            При БТХ няма да има търгово.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Аз имам акции само в БТХ просто ми стана смешно как корумпираната кака ще защити каквото и да е било
                              Ами миналата година и доста от информацията за продажбата на БТН съм научавал от нейните питания към различни министри .....За дивидента на БЛАБТ и колко е .За цената на БТН и че няма да е повече от 200 м. и т.н. ....
                              Ако се заеме с въпроса ще ти свърши работа поне да раздуха въпроса из медиите.
                              Хайде да не спамя повече....че нямам акции , но ми е слабост БТН.
                              Вече почвам да си задавам въпроса да не очакват някой и там търгово...
                              Не е препоръка....

Коментар

парите са си ваши!:

Все пак е бивш директор на БТН и е в час.Освен това е устата и набира избиратели от Благоевград. Нещо напоследък Станишката я слага настрани ,но заедно с Мая Манолова може да разровят някой кошер за да влезе пак в ръководството.......
                                Аз имам акции само в БТХ просто ми стана смешно как корумпираната кака ще защити каквото и да е било
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X