Първоначално изпратено от j1v
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
ъъъъ може ли един аматьорски въпрос. Как определяте кога ще тръгваме нагоре?
Щото тая акция е лишена от всякаква икономическа логика. Доказано не се влияе от общите настроения на БФБ, а и от тези зад океана. Счетоводния отчет беше като изсмукан от пръстите - явно писан за постигане на определени цели. Явно я движат вътрешнокорпоративни интереси, едрите акционери си въртят игрички някакви и от там акцията ходи ту надолу, ту нагоре - абсолютно без логика, поне за мен
Може би единственото логично движение беше породено от изпадането от Софикс. Ама ако приемем, че то вече е изконсумирано - сега следват пак антилогичното движение. Та за мен да кажеш че ще тръгва нагоре - явно кристалната ти топка е някакъв нов модел, защото мойта не показва нищо смислено
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от БатяПак ли кобосите на стандарт сипаха?
Нека сипват момците, щом са спали като беше на 7 лв.Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от заядливецътЕгати с колко заблудени електрони се е напълнил форума и БФБ съответно (това във връзка с последните няколко поста)
В момента нито борсата нито нищо няма логика всичко си е бинго - най добре са информираните лица които предварително имат инфо и играят на гарантирана печалба .
Аз не съм разбирач хоби ми е все тая на загуба или печалба това е занимание - за 6 месеца оборота ми при посредника е над 200к.-но това е малко в предвид приятели които играят с по 1 -2 млн на ден.
Разбирачите не са в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътЕгати с колко заблудени електрони се е напълнил форума и БФБ съответно (това във връзка с последните няколко поста)препоръки не давам
Коментар
Коментар