Pinko ne pishi vuv foruma a mi do KFN. Ako iskash napishi dokumenta. I mi go mailni az shte se potpisha i shte otida da im go dam. Spored men tuk muja i jenata napraviha basi vrutkata ot koeto oshtetiha jestoko minoritarite. Ne ostavqite nqkakvi mutri da mi gavrqt a si tursete pravata! Bulgaria zaradi tova e na tova deredje shtoto prosto pozvolqvame da ni tupchat nqkakvi mutri na koito vsichki gledat sus strahopochitanie. Az lichno nikoga ne sum go haresval tozi holding i nikoga ne bih si kupil akcii tuk.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от meche_cveti93трябва да има масова разпродажба на акцията от сертификата от Булбанк ... е има един кобос с 130000 акции на 4.7 лв. купува , а може и по ниско..
Не е препоръка.....
До вчера въпросния "КОБОС" на Инвестбанк съсипваше пазара и продаде няколкостотин хиляди акции на цена над 4.88, като средната цена със сигурност е била над 5.00 лв.
Вчера изненадващо излезе новината за излизането на позицията от СОФИКС и днес си купи голяма част от продаденото на 4.70!
Това ако не е манипулация на пазара, кое е???
САМО дето на тази стръв кълват риби като Булбанк - дето не вкарват и грам мисъл в инвестициите, а изпълняват каквото им се нареди!!!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от meche_cveti93E има един кобос с 130000 акции на 4.7 лв. купува , а може и по ниско..
Не е препоръка.....
Коментар
-
Това нещо задължително трябваше да го пише в доклада. Интересно е примерно защо е правено - може да са хеджирали срещу спад на цената на петрола, защото загубата се появи в консолидацията - тоест в нафтекс петрол, което продава по формула с международните цени.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от NOKАбе и аз не вярвам да са чак такива баламурници, че да се набутат с 40 милкипрепоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bani4kaSbozaПървоначално изпратено от ПухчеАз слязох вече от влака,взех си своето и не съжелявам.От тук нататък успех на влезлите.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от NikolaДомашния любимец май нещо разочарова? Според мен е безумие на 1.4 млрд. лв да не можеш да изкараш поне един промил нетна печалба.
finansova ekvilibristika po-skoro!
Коментар
Коментар