IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E, поне днес не се сринахме като други, пък и ИБ ни позят да не паднем под 4,7.Въпросът е кога ще ни качат на асансьора
    препоръки не давам

Коментар

• Благодаря момчета!
      Важно беше да науча да не е кобоса на Ибанк че би било нелогично и би нарушило сценария ми

Коментар

• КОБОС на ИП Стандарт Инвестмънт АД
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Батя, кобос на Стандарт Инвестмънт разтовари в 9:41:55

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man
            Какво става тук? cobosa на инвестбанк ли купува
            той е с ордера на 4,70 , но по-интересно е чий кобос продаде в 9,41 ч. сутринта (вкл. и на мен ) , след това 130-ти разтовари 40Т заради излизането от индекса

ако някой колега е видял чий кобос продаде в 9,41 ще съм му благодарен ако сподели

Коментар

• Какво става тук? cobosa на инвестбанк ли купува

Коментар

• Един колега във Форума беше писал , че цената на акцииите се качва и пада за очакванията ,а не за постигнатите резултати.......За Петрол това важи в пълна сила до сега в последните месеци ...... е малко по бързо става ,но като са единици силните играчи.... така ,че какви са очакванията тук за в бъдеще.... Знам , че позицията не е най любима , но ние няма да се жениме за нея..... а ще печелиме ако ни дадат ....
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  NOK написа:

Ако зависеше от мен пакетите на Булбанк и Пощата , трябваше да бъдат изкупени на 3 лв.... за гаврата ,който си позволиха да правят през изминалите месеци по всички позиции ....
                  Имам акции тук и не е препоръка.....

+1
                  препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                    Това нещо задължително трябваше да го пише в доклада. Интересно е примерно защо е правено - може да са хеджирали срещу спад на цената на петрола, защото загубата се появи в консолидацията - тоест в нафтекс петрол, което продава по формула с международните цени.
                    Пише си го,виж на 25-та и 28-ма страници.
                    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• NOK написа:

Тук работата ми прилича на брусене на круши Smile. Цената беше натисната надолу за да може да се изкупи пакета на Булбанк на безценица
                      Ако зависеше от мен пакетите на Булбанк и Пощата , трябваше да бъдат изкупени на 3 лв.... за гаврата ,който си позволиха да правят през изминалите месеци по всички позиции ....
                      Имам акции тук и не е препоръка.....

Коментар

• Аз да питам - като акцията катереше къде 7 кинта, га цялата борса се беше сринала, тогаз нямахте нищо против, нали? Що не разтоварихте тогаз?

Това е то пазара - като нещо се катери така обратно на всякаква логика... човек трябва да внимава.

Тая акция е ебати комарджииската игра.

Коментар

• Тук работата ми прилича на брусене на круши . Цената беше натисната надолу за да може да се изкупи пакета на Булбанк на безценица

Коментар

• Батя, в случая не става въпрос за повече или по-малко пипе, а за разполагане на вътрешна информация или е напълно нормално разпродаването преди отчета или изкарването на акцията от Софикс. Едва ли е съвпадение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              пинко, Никола, и аз съм за борсов пазар без манипулации, но този път не сте прави. Нямате основание да твърдите че пазара е манипулиран. Просто някой хора имат повечко пипе от други в главата, по-добре следят позицията (особено когато си е тяхна) и предвиждат развитието на нещата. От колко време в Инвестора свети че фри-флота тук е под 10%??! Какво става с акция от Софикс чийто фри-флот е под 10%?? (справка БТК). И ето наближава датата за промени в Софикс и някой пичове се сещат че Петрол ще изхвърчи и съответно на Амро-то няма да му е нужно да държи повече пакета тук. Евала бих казал аз и естествено бих се възползвал от ситуацията.
                              ХАХА нямало манипулации?!?!
                              А това че лошия отчет излезе на 04.03.08 в 19:00, а акцията се разпродаваше масово от 28.02.08? Дали пък не е имало вътрешна информацийка нещо?!?!

Коментар

• пинко, Никола, и аз съм за борсов пазар без манипулации, но този път не сте прави. Нямате основание да твърдите че пазара е манипулиран. Просто някой хора имат повечко пипе от други в главата, по-добре следят позицията (особено когато си е тяхна) и предвиждат развитието на нещата. От колко време в Инвестора свети че фри-флота тук е под 10%??! Какво става с акция от Софикс чийто фри-флот е под 10%?? (справка БТК). И ето наближава датата за промени в Софикс и някой пичове се сещат че Петрол ще изхвърчи и съответно на Амро-то няма да му е нужно да държи повече пакета тук. Евала бих казал аз и естествено бих се възползвал от ситуацията.

Коментар

Working...
                                X