E, поне днес не се сринахме като други, пък и ИБ ни позят да не паднем под 4,7.Въпросът е кога ще ни качат на асансьора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nice ManКакво става тук? cobosa на инвестбанк ли купува
ако някой колега е видял чий кобос продаде в 9,41 ще съм му благодарен ако сподели
Коментар
-
Един колега във Форума беше писал , че цената на акцииите се качва и пада за очакванията ,а не за постигнатите резултати.......За Петрол това важи в пълна сила до сега в последните месеци ...... е малко по бързо става ,но като са единици силните играчи.... така ,че какви са очакванията тук за в бъдеще.... Знам , че позицията не е най любима , но ние няма да се жениме за нея..... а ще печелиме ако ни дадат ....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahТова нещо задължително трябваше да го пише в доклада. Интересно е примерно защо е правено - може да са хеджирали срещу спад на цената на петрола, защото загубата се появи в консолидацията - тоест в нафтекс петрол, което продава по формула с международните цени."НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
NOK написа:
Тук работата ми прилича на брусене на круши Smile. Цената беше натисната надолу за да може да се изкупи пакета на Булбанк на безценица
Имам акции тук и не е препоръка.....
Коментар
-
Anton Chigurh
Батя, в случая не става въпрос за повече или по-малко пипе, а за разполагане на вътрешна информация или е напълно нормално разпродаването преди отчета или изкарването на акцията от Софикс. Едва ли е съвпадение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батяпинко, Никола, и аз съм за борсов пазар без манипулации, но този път не сте прави. Нямате основание да твърдите че пазара е манипулиран. Просто някой хора имат повечко пипе от други в главата, по-добре следят позицията (особено когато си е тяхна) и предвиждат развитието на нещата. От колко време в Инвестора свети че фри-флота тук е под 10%??! Какво става с акция от Софикс чийто фри-флот е под 10%?? (справка БТК). И ето наближава датата за промени в Софикс и някой пичове се сещат че Петрол ще изхвърчи и съответно на Амро-то няма да му е нужно да държи повече пакета тук. Евала бих казал аз и естествено бих се възползвал от ситуацията.
А това че лошия отчет излезе на 04.03.08 в 19:00, а акцията се разпродаваше масово от 28.02.08? Дали пък не е имало вътрешна информацийка нещо?!?!
Коментар
-
пинко, Никола, и аз съм за борсов пазар без манипулации, но този път не сте прави. Нямате основание да твърдите че пазара е манипулиран. Просто някой хора имат повечко пипе от други в главата, по-добре следят позицията (особено когато си е тяхна) и предвиждат развитието на нещата. От колко време в Инвестора свети че фри-флота тук е под 10%??! Какво става с акция от Софикс чийто фри-флот е под 10%?? (справка БТК). И ето наближава датата за промени в Софикс и някой пичове се сещат че Петрол ще изхвърчи и съответно на Амро-то няма да му е нужно да държи повече пакета тук. Евала бих казал аз и естествено бих се възползвал от ситуацията.
Коментар
Коментар