Големи движения тука. Скалперите сигурно потриват ръце доволно хихихи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Valuator написа:
Мече, предполагам не забравяш, че купуваш и притежаваш акциите Smile а не терените и петрола Smile Връзката между едното и другото не винаги е директна и проста Smile Цените на акциите се определят предимно от търсенето и предлагането ... на акции Smile а не на ... цената на терените и петрола Smile
Но сега има интереси за недвижимата им собственост от компания от САЩ ,преди още да се е спукал следващия балон .....създава се впечатление , че се работи с много средства и се намалява свободния обем на акциите..., преди година работеха за повече свободен обем защото мисля , че имаха облигационен заем в чужбина и водеха рекламна кампания.... иначе си прав трябва много да се внимава....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Измамените КамилиВсе още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.
Не е препоръка.
Коментар
-
Измамените Камили написа:
Все още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.
Не е препоръка.
За сведение тук влезнаха всички ИП с изключение на Булбанк и Пощата...., едните за сертификата , другите уплашени от първите ....., а и защото не ги допуснаха до баницата........
Основни актьори от две ,три години тук са ПФБК и Инвестбанк , а другите са статисти ..... така ,че даже и да има по ниско , няма да е за дълго...
Но да ми говориш за скъпа акция, просто е много глупаво...
Не е препоръка...............
Коментар
-
Все още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amatyorъъъъ може ли един аматьорски въпрос. Как определяте кога ще тръгваме нагоре?
Щото тая акция е лишена от всякаква икономическа логика. Доказано не се влияе от общите настроения на БФБ, а и от тези зад океана. Счетоводния отчет беше като изсмукан от пръстите - явно писан за постигане на определени цели. Явно я движат вътрешнокорпоративни интереси, едрите акционери си въртят игрички някакви и от там акцията ходи ту надолу, ту нагоре - абсолютно без логика, поне за мен
Може би единственото логично движение беше породено от изпадането от Софикс. Ама ако приемем, че то вече е изконсумирано - сега следват пак антилогичното движение. Та за мен да кажеш че ще тръгва нагоре - явно кристалната ти топка е някакъв нов модел, защото мойта не показва нищо смислено
Тук-таме допираш до истината, тъй че не се подценявай....
Коментар
-
айде и аз съм пак в петроласипванията не са проблем щом пазара взе над 300 000 на тази цена. Колко са компаниите в които като се появят 300к ще свършат за 5 мин? следва малко спекула до 5 лв и после ще видим
аз половината ги готвя за 7.50, другите ще видим но 5.30 =20% изглежда добро начало за тях
хубав уикенд на всички
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от Nice ManОтново голямо изсипване преди приключване
Коментар
Коментар