If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PET ste ni zaradva tova qsno.....ama si pazq malko cash za CHIM....che dove4era kato izleze zelena svetlina ot USA mi se struva 4e ste ima elforiq ne e preporaka a jelanie
taka si e...... a i $ vze da si drapa nagore.......v semeistvoto PET sym ve4e
Сигурно съм луд, ама и аз след като миналата седмица излезнах за пореден път, днеска пак скочих .... става нещо тука, и не мога да не са забъркам, па ако ще и яко на загуба да е , достатъчно изкарах преди това с предните колебания
Какво го бърка потребителя, че петрола е нарастнал с 2% (примерно) и литър бензин от 2.12лв. е станал 2.16лв., какво по малко ще караме колите си ли, по скоро това е предпоставка за нарастване на оборотите, а мисля маржа на Петрол е в "%", а не в абсолютна сума, което предполага и по - голяма печалба!
Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Тука както казва един виден наш съфоромец , Цар Симеон , Петрол в близките дни или силно ще се качва или силно ще пада.........
На мен ми се иска да е първото и защото се появиха и нови играчи.................
Не е препоръка ...........
Хахаха!!! И какво стана сега?!?! Хайде пак на 7лв!!!
Тук КФН пак проспа.....за пореден път!
Успех на всички усетили далаверата и влезли навреме!
Като усетиш какво са намислили ГОЛЕМИТЕ лесно се правят пари!
НЕ Е ПРЕПОРЪКА!
Избиха рибата "БФБ-София АД уведомявеа всички членове, че поради допусната грешка от администратор на системата за търговия са изтрити активните поръуки за покупка и продажба на Петрол АД-София.
БФБ-София АД се зивинява за причиненото неудобство."
Избиха рибата "БФБ-София АД уведомявеа всички членове, че поради допусната грешка от администратор на системата за търговия са изтрити активните поръуки за покупка и продажба на Петрол АД-София.
БФБ-София АД се зивинява за причиненото неудобство."
"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар