IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Целта е да принудят готовите да продават на по ниски нива. Нива над 5,20 им се струват високи.

Коментар

• ТБ "Ейч Ви Би Биохим" АД вчера купуваха над 5,05 лв. , а днес продават на 4,80 лв.
      Не мога да разбера каква е логиката.

Коментар

• По скоро инвестбанк раздвижиха, защото си разкараха 500-те хил на 5.07. Явно целта е тези които са навити да продават на 5.10-5.25 да го направят. Което си е супер за биохим защото предният път им се налагаше да взимат на 6 лв. Но на мен ми се струва че няма да има много продавачи поне до спирачката на 5.37.

Коментар

• Биохим раздвижиха търговията...

Коментар

• Петрол АД доставя горива за ИА Главна инспекция по труда
            19.02.2007 08:47

Доставката на горива чрез карти за безналично плащане за нуждите на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда ще осъществява Петрол АД, съобщава сайтът на АОП.

Сключеният контракт е с обща стойност 177 хил. лв.

Коментар

• Каква е тая скромна оферта продава на Инвестбанк за 500 000 броя?

Коментар

• Да повиши теглото му, пазарната капитализация и от там евентуалната продажна цена. Както между впрочем се случва и с БТК на фона на слуховете за продажба и на двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                  Аз им се чудя на тези два субекта що не си прехвърлят пакета от 1-2 млн аккции на извън сесийна сделка и толкова.
                  Иначе Съни може и наистина тези 682 хил актуални акции да са оферта към нежната полвина- за всяка дама на кобос по 500 акции! Ами айде де, какво чакате, промоцията е валидна до 28-и февруари
                  Видяхте ли новите промени на Софикс за фрий флота, дали това прихвърляне на акции няма за цел да повиши теглото на Петрол в индекса и евентуално така цената му. Нямам акции на PET и мнението ми е само предположение.

Коментар

• Аз им се чудя на тези два субекта що не си прехвърлят пакета от 1-2 млн аккции на извън сесийна сделка и толкова.
                    Иначе Съни може и наистина тези 682 хил актуални акции да са оферта към нежната полвина- за всяка дама на кобос по 500 акции! Ами айде де, какво чакате, промоцията е валидна до 28-и февруари

Коментар

• Инвестбанк предлагат, а ПФБК купуват. !!!! Това сякаш няма край.
                      Кой ли стои зад ПФБК....?

Коментар

• Да бе, Жоре, това било))
                        Аз пък се чудех какви са тия промоции от Инвестбанк/днес 500х. предлагаха/, но сега разбрах.Искат ние, жените да се включим)))

Коментар

• За това ли ПФБК купуваха като луди ? :-)

Аз чакам стратегически инвеститор, а то каква била новината :-) :-)

Коментар

• Павлина, благодаря за инфото)))
                            ауууу, супер)))че съм и дребна, много дребна, но все пак акционерка)))

Коментар

• Петрол” стартира национална инициатива „Жените са добри шофьори”

2007-02-08

Победителката ще спечели уикенд за двама в Банско

Уикенд за двама в комлекс Тамплиер клуб в Банско, уникален „тест драйв” с автомобила на Petrol GT Racing Team и пилота Георги Танев,както и тунинг на автомобил по избор ще подари Петрол на три представителки на нежния пол, които отговорят вярно на седем въпроса, свързани с безопасното шофиране.

Една от най-старите български компании „Петрол” АД започна национална инициатива „Жените са добри шофьори”. Като продължение на кампанията „Мисли, преди да седнеш зад волана” и тази идея е част от цялостната стратегия на лидера на горива у нас за спазването на някои основни правила, които намаляват риска на пътя до минимум.

Освен трите награди за победителките в кампанията, през целия месец февруари жените-шофьори ще се радват на специална грижа в бензиностанциите Петрол. Безплатно освежаване на колата, безплатна консултация за автомобила и специален ароматизатор за кола са част от вниманието, което ще получи всяка жена, посетила някой от 500-те обекта на Петрол.

Основна цел на националната инициатива е да се популяризира идеята за безопасно и отговорно поведение на пътя, което трябва да се превърне в личен ангажимент на всеки от нас.

Отговорите на седемте въпроса може да се изпращат по Интернет на адрес www.babyonboard-bg.com или чрез регистрация със SMS. Начините за участие ще намерите тук.

Коментар

• ПФБК за една седмица купиха над 1025000 акции. Някой да има идея какво се заформя тук....

Коментар

Working...
                                X