IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен тук ще настъпи тотален спек. Който може ще излезе на 4.70- 5. Който има кеш и търпение ще си купува. В един момент акциите до 5 ще свършат и ще почне пазаренето и на горните и чак след като минат тези 180 хил акции, а най- вероятно още 2-3 пъти по толкова ще почне играта. Май следващия път когато ще си говорим за раздвижване, тренд и тн ще е средата на март... Жалко.

Коментар

• пак сложиха 180 000акции пръснати ot 5,03 do 5.18
      според мен те са копувачите на 4,5 млн акции от увеличението на фрии флота на 22.12.2006 и сега си ги продават на печалба от по 0,5-0,7лв на акция която не е малка за тоя обем.

Коментар

• не мисля че увеличават фри флата, а че направо си продават
        цената им е изгодна
        сигурен съм че дори и мажоритарния пакет биха дали на тази цена

справка сделката за ДЗИ и надутата и цена на БФБ преди това!

Коментар

• Предположения защо се увеличава фрий флоута, ако въобще това е вярно. Инвестбанк могат и по-грамотно да го направят според мен. Последната оферта, която сложиха на 5,03 не беше добре обмислена

Коментар

• съмнявам се))нали в това е играта и добре я правят))))

Коментар

• Е тия от инвестбанк се оср.ха! Егати и начина за увеличаване на фрий флота, съвсем нормално на хората вече не им се играе... Мисля че тук ще настане пълно затишие за известно време.

Коментар

• за 1 час 66000 броики минаха на 4,82 ако на 4,90 има същия интерес ще се свършат до обяд а утре 5,50'лв

Коментар

• Ами от вчерашните 100 хил бройки на 4.82 вече има под 25 хил. Те ще заминат лесно ама да видим после тези 54 хил на 4.90 кво ще ги правим...

Коментар

• Пичове, стягайте се утре, че трябва да докараме цената до заслужените и 2.20!
                    Иначе двата големи ордера сел си стоят цял ден. Боби е прав, че отчета е излязал около 15 часа, а поне до 16 ордерите са останали. Всъшност това за мен е най-интересно- дали ще останат за търговия или не. Щото ако не то тогава ще има макс със сигурност. Но май е по добре да си стоят за да могат повече хора да играят, винаги така е по интересно!

Коментар

• Фундаментално Петрол АД стои около 2-2,20лв. за акция при позитивни очаквания за бъдещето, но такива няма ;-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от S.G.T.
                        утре ще се изпарят golemite заявките за sell на 4.82 и 4.90
                        те май се появиха, след като излезе отчета. нали до 16 часа въведени пак се виждат

не съм сигурен де

Коментар

• утре ще се изпарят golemite заявките за sell на 4.82 и 4.90

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                            http://www.investor.bg/?cat=5&id=46525

Ох Котьо!
                            0.16 лв лелелеле.......

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=46525

Ох Котьо!

Коментар

• Последните 2 месеца тука са доста интересни. Мажоритаря увеличи фрии флота. цената им поскъпна драстично което не беше се случвало доста отдавна. първо пощенска банка октомври и декември натискаха цената с пакети от 100К сега и Инвестбанк го правят и я свалят. нещо голямо се заформя но ще видим какво ще е.

Коментар

Working...
                                X