Според мен тук ще настъпи тотален спек. Който може ще излезе на 4.70- 5. Който има кеш и търпение ще си купува. В един момент акциите до 5 ще свършат и ще почне пазаренето и на горните и чак след като минат тези 180 хил акции, а най- вероятно още 2-3 пъти по толкова ще почне играта. Май следващия път когато ще си говорим за раздвижване, тренд и тн ще е средата на март... Жалко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Пичове, стягайте се утре, че трябва да докараме цената до заслужените и 2.20!
Иначе двата големи ордера сел си стоят цял ден. Боби е прав, че отчета е излязал около 15 часа, а поне до 16 ордерите са останали. Всъшност това за мен е най-интересно- дали ще останат за търговия или не. Щото ако не то тогава ще има макс със сигурност. Но май е по добре да си стоят за да могат повече хора да играят, винаги така е по интересно!
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от S.G.T.утре ще се изпарят golemite заявките за sell на 4.82 и 4.90
не съм сигурен де
Коментар
-
Последните 2 месеца тука са доста интересни. Мажоритаря увеличи фрии флота. цената им поскъпна драстично което не беше се случвало доста отдавна. първо пощенска банка октомври и декември натискаха цената с пакети от 100К сега и Инвестбанк го правят и я свалят. нещо голямо се заформя но ще видим какво ще е.
Коментар
Коментар