IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе, Жоре, това било))
    Аз пък се чудех какви са тия промоции от Инвестбанк/днес 500х. предлагаха/, но сега разбрах.Искат ние, жените да се включим)))

Коментар

• За това ли ПФБК купуваха като луди ? :-)

Аз чакам стратегически инвеститор, а то каква била новината :-) :-)

Коментар

• Павлина, благодаря за инфото)))
        ауууу, супер)))че съм и дребна, много дребна, но все пак акционерка)))

Коментар

• Петрол” стартира национална инициатива „Жените са добри шофьори”

2007-02-08

Победителката ще спечели уикенд за двама в Банско

Уикенд за двама в комлекс Тамплиер клуб в Банско, уникален „тест драйв” с автомобила на Petrol GT Racing Team и пилота Георги Танев,както и тунинг на автомобил по избор ще подари Петрол на три представителки на нежния пол, които отговорят вярно на седем въпроса, свързани с безопасното шофиране.

Една от най-старите български компании „Петрол” АД започна национална инициатива „Жените са добри шофьори”. Като продължение на кампанията „Мисли, преди да седнеш зад волана” и тази идея е част от цялостната стратегия на лидера на горива у нас за спазването на някои основни правила, които намаляват риска на пътя до минимум.

Освен трите награди за победителките в кампанията, през целия месец февруари жените-шофьори ще се радват на специална грижа в бензиностанциите Петрол. Безплатно освежаване на колата, безплатна консултация за автомобила и специален ароматизатор за кола са част от вниманието, което ще получи всяка жена, посетила някой от 500-те обекта на Петрол.

Основна цел на националната инициатива е да се популяризира идеята за безопасно и отговорно поведение на пътя, което трябва да се превърне в личен ангажимент на всеки от нас.

Отговорите на седемте въпроса може да се изпращат по Интернет на адрес www.babyonboard-bg.com или чрез регистрация със SMS. Начините за участие ще намерите тук.

Коментар

• ПФБК за една седмица купиха над 1025000 акции. Някой да има идея какво се заформя тук....

Коментар

• Според мен тук ще настъпи тотален спек. Който може ще излезе на 4.70- 5. Който има кеш и търпение ще си купува. В един момент акциите до 5 ще свършат и ще почне пазаренето и на горните и чак след като минат тези 180 хил акции, а най- вероятно още 2-3 пъти по толкова ще почне играта. Май следващия път когато ще си говорим за раздвижване, тренд и тн ще е средата на март... Жалко.

Коментар

• пак сложиха 180 000акции пръснати ot 5,03 do 5.18
                според мен те са копувачите на 4,5 млн акции от увеличението на фрии флота на 22.12.2006 и сега си ги продават на печалба от по 0,5-0,7лв на акция която не е малка за тоя обем.

Коментар

• не мисля че увеличават фри флата, а че направо си продават
                  цената им е изгодна
                  сигурен съм че дори и мажоритарния пакет биха дали на тази цена

справка сделката за ДЗИ и надутата и цена на БФБ преди това!

Коментар

• Предположения защо се увеличава фрий флоута, ако въобще това е вярно. Инвестбанк могат и по-грамотно да го направят според мен. Последната оферта, която сложиха на 5,03 не беше добре обмислена

Коментар

• съмнявам се))нали в това е играта и добре я правят))))

Коментар

• Е тия от инвестбанк се оср.ха! Егати и начина за увеличаване на фрий флота, съвсем нормално на хората вече не им се играе... Мисля че тук ще настане пълно затишие за известно време.

Коментар

• за 1 час 66000 броики минаха на 4,82 ако на 4,90 има същия интерес ще се свършат до обяд а утре 5,50'лв

Коментар

• Ами от вчерашните 100 хил бройки на 4.82 вече има под 25 хил. Те ще заминат лесно ама да видим после тези 54 хил на 4.90 кво ще ги правим...

Коментар

• Пичове, стягайте се утре, че трябва да докараме цената до заслужените и 2.20!
                              Иначе двата големи ордера сел си стоят цял ден. Боби е прав, че отчета е излязал около 15 часа, а поне до 16 ордерите са останали. Всъшност това за мен е най-интересно- дали ще останат за търговия или не. Щото ако не то тогава ще има макс със сигурност. Но май е по добре да си стоят за да могат повече хора да играят, винаги така е по интересно!

Коментар

• Фундаментално Петрол АД стои около 2-2,20лв. за акция при позитивни очаквания за бъдещето, но такива няма ;-)
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X