IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само мисли на глас:
    - 104 поддържа цената, защото някой ще да продава скоро.
    - Бил съм в подобна ситуация на такива "преговори" между две ю.л. - разбира се в умален модел. Всяка страна предполага и предвижда подобни ходове като тия м/у Лукойл и Петрол/ единият лъскав и пращи от пари, а другият задъхващ се от конкуренцията/. И за да продадеш кожото си колкото се може по скъпо, използваш различни трикове за тази цел.
    - И аз се чудех преди месец - два, защо 104 поддържа цената, но след новината за съдебния спор, за мен нещата сякаш са наредиха... Имаше слухове за тайни преговори за продажба на основния пакет акции, но нямаше ясен/осветен/ купувач.

Коментар

• he mag

Местожителство: Sofia
      Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
      МнениеПуснато на: 11:01:48 ч. | 30.01.2007 Заглавие: Отговорете с цитат
      Страшен купон тука, има 2 ордерa по 100к: buy 4.65 и sell на 4.82. ПФБК срещу Инвестбанк! И сега голямата питанка е кой от двата ордера ще падне, защото явно на там ще е цената. Кефи ... Smile

И така един месец ордери купува на ПФБК отдолу и ордери продава отгоре на Инвестбанк. ПФБК изкупи над 1000 К ....
      Напоследсък Инвестбанк държеше ордери продава над 5.37 -400 К
      а купуваше ,когато цената паднеше под 5 до 5.30 / имам продадени акции на 5.17 , 5.27 и 5.29 всичките от 104 при положение , че държи голям ордер продава с 6 стотинки по - нагоре/. Някой поже ли та обясни каква е играта и защо сега се свалиха ордерите продава на 104 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от penko77
        Имаме 12 комисии за преговори с “Петрол”, всички те са спрели да разговарят, заявиха от “Лукойл”

08 март 2007 | 15:22 | Агенция "Фокус"
        Тези комисии да не преговарят за покупка на активи.
        Предимно 104 поддържа цената над 5,00 лв.

Коментар

• Инвест банк /104/ са свалили всички големи ордери продава над
          5.38 лв. Защо ли ?

Коментар

• Имаме 12 комисии за преговори с “Петрол”, всички те са спрели да разговарят, заявиха от “Лукойл”

08 март 2007 | 15:22 | Агенция "Фокус"

София. “Лукойл България” има иск, внесен в съда, за 89 млн. лв., дължими от “Петрол” АД по договор. Този иск се намира в съда и ще бъде решен там, а не в медиите. Никакви други искове – обратни, от “Петрол” към нас не е имало и не може и да има. Това заяви пред Агенция "Фокус" Диана Дамянова, директор “Връзки с обществеността” в “Лукойл България”. Повод за коментара бе съобщение на “Петрол” АД, в което се заявява, че Управителният съвет на “Петрол” АД приветства предприетите от „Лукойл България” ЕООД действия да потърси чрез компетентните органи разрешаване на множеството спорни въпроси, натрупани през петте години на действието на договора от 2001 г. между двете дружества.
            По повод информацията на “Петрол” АД, че дружеството на 13 февруари 2007 г. е отправило писмена покана към „Лукойл България” ЕООД в срок от 20 работни дни да погаси задълженията си от 84 млн. лева, Диана Дамянова заяви: “Ние имаме 12 комисии за преговори с “Петрол”, всички те са спрели да разговарят, между тях тече всякаква кореспонденция. Нашето решение е, че тези въпроси трябва да се решават в съда”.

Коментар

• Целта е да принудят готовите да продават на по ниски нива. Нива над 5,20 им се струват високи.

Коментар

• ТБ "Ейч Ви Би Биохим" АД вчера купуваха над 5,05 лв. , а днес продават на 4,80 лв.
                Не мога да разбера каква е логиката.

Коментар

• По скоро инвестбанк раздвижиха, защото си разкараха 500-те хил на 5.07. Явно целта е тези които са навити да продават на 5.10-5.25 да го направят. Което си е супер за биохим защото предният път им се налагаше да взимат на 6 лв. Но на мен ми се струва че няма да има много продавачи поне до спирачката на 5.37.

Коментар

• Биохим раздвижиха търговията...

Коментар

• Петрол АД доставя горива за ИА Главна инспекция по труда
                      19.02.2007 08:47

Доставката на горива чрез карти за безналично плащане за нуждите на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда ще осъществява Петрол АД, съобщава сайтът на АОП.

Сключеният контракт е с обща стойност 177 хил. лв.

Коментар

• Каква е тая скромна оферта продава на Инвестбанк за 500 000 броя?

Коментар

• Да повиши теглото му, пазарната капитализация и от там евентуалната продажна цена. Както между впрочем се случва и с БТК на фона на слуховете за продажба и на двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                            Аз им се чудя на тези два субекта що не си прехвърлят пакета от 1-2 млн аккции на извън сесийна сделка и толкова.
                            Иначе Съни може и наистина тези 682 хил актуални акции да са оферта към нежната полвина- за всяка дама на кобос по 500 акции! Ами айде де, какво чакате, промоцията е валидна до 28-и февруари
                            Видяхте ли новите промени на Софикс за фрий флота, дали това прихвърляне на акции няма за цел да повиши теглото на Петрол в индекса и евентуално така цената му. Нямам акции на PET и мнението ми е само предположение.

Коментар

• Аз им се чудя на тези два субекта що не си прехвърлят пакета от 1-2 млн аккции на извън сесийна сделка и толкова.
                              Иначе Съни може и наистина тези 682 хил актуални акции да са оферта към нежната полвина- за всяка дама на кобос по 500 акции! Ами айде де, какво чакате, промоцията е валидна до 28-и февруари

Коментар

• Инвестбанк предлагат, а ПФБК купуват. !!!! Това сякаш няма край.
                                Кой ли стои зад ПФБК....?

Коментар

Working...
                                X