IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти изобщо гледал ли си им отчетите. Например консолидираните за първото тримесечие. Колко им е ръста на продажбите например? И на какво основание цента трябва да избухва?
    Ей много хора почнаха да пишат врели некипели по в тези форуми.

Коментар

• аз пък се радвам на таква "спирачки".
      явно че мажоритаря (друг не би сложил толкова акции на тезгяха) не иска да расте цената
      и аз мога да си пълня с малки суми, но редовно.
      И когато мажоритаря се отдръпне защото му е дошло времето
      позицията ще избухне и то многократно на движенията отпреди няколко дни по други "големи" позоции.

P.S. Много е вероятно и мажоритаря или свързаните с него други фирми от холдинга също да пълнят на тези нива и затова да се дръжи цената около 5 кинта!

Коментар

• и утре е ден 15.5 милиона печалба променя значително всички коефициенти, като добавим и преструктурирането което предполага продажба...

Коментар

• Да, и днеска успях да удържат цената. От тапата отхапаха само 150 акции през днешната сесия.

Коментар

• Каквато и цел да са имали 104, струва ми се че успява....

Коментар

• Като се замисля "тапата" се оказа едно плашило. Ефекта беше чисто психологически. Сложиха а и БАУ! Защото колко се продаде от нея? По мои сметки всичко на всичко 6516 акции! А преди това много по големи обеми минаха на максимална. Така че версията че им е харесала цената и са решили да продадат на добрра цена отпада. Ако искаха да продават можеха по малко на максимална и щяха да вземат много по-добра цена за повече акции. В такъв случай ако утре почнат да се оттеглят поръчките "продава" под 5.03 и тапата почне да се топи смятам че ще я махнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                дали има още балъци които заради надути с фин. врътки печалби да купуват на мах? утре ще стане ясно!
                Мдаа, има си балъчета на БФБ. Но има и разумни играчи които да им нашльокват репите :lol:

Коментар

• преди 6.40 няма да махна половината. за другата половина таргета е открит, ако ще и 500к да изкарат инвестбанк. очевидно е че не искат да продават, а да спрат ръста. защо сме много малки да гадаем. макар че изглежда добро предизвикателство за интелектуална игричка Последните опити за интервенция показват пълен неуспех пък и има доста свободен кеш и капитализация на борсата над 21милиарда и си мисля че ако им купят утре над 100к ще се поизтеглят ще поживеем ще видим .

Коментар

• И все пак не мога да разбера защо за трети път 104 слагат тапата?

Коментар

• .

Лично мнение че това са стопове за цената, а не толкова че инвест искат да се отърват от акциите си.
                      В подкрепа мога да кажа, че според мен можеха по-малко, по-малко то тяхното не е много малко, но да шатнат 30-40к на макса днес. А те изкарват всичко и дай да се мерим.
                      Акцията и компанията са доста добри, засега нямам нищо тук.

Не е препоръка за покупко-продажба
                      Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• това, което си мисля сега е че тези стопове нямаха особено отръжение върху днешната търговия. само малко поохладиха ентусиазма, но предвид, че беше стигнат тавана ...?
                        нещо не ми се връзва, защо го измислиха това

Коментар

• Първоначално изпратено от nasco_3
                          ако вземем по 200к ще остане и за тебе!
                          няма проблем, ще взема и аз 50-60
                          сериозно след днешната сесия загубих всякакво доверие в тая акция - не в компанията Петрол, в акцията
                          няма да купя от акция от която някакви си там п....сти имат половината free float и си правят каквото си искат с цената

Коментар

• ако вземем по 200к ще остане и за тебе!

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
                              не си самичък двама сме )))))
                              ами взимайте по 200К и готово

Коментар

• не си самичък двама сме )))))

Коментар

Working...
                                X