Интересно ако почнат да гризат от тапата им и да къста парченца колко ще издържат ;-) Жалко, че не можахме да го видим. Много бързо се напълни с дребни продавачи под тапата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1antiПървоначално изпратено от 1antiможе и да бъркам желаното с реалното, но ми се струва че това ще е следващата акция на седмицата не е препоръка, а пожелание
имам акции.
Коментар
-
trendy, що не видиш консолидираните отчет бе пич - за първо тримесечие и за миналата година. После виж неконсолидираните за същите периоди и след това гледай неконсолидирания за второ тримесечие. Вместо да разправяш кои може или не може да чете отчети.
Виж и нещо и за облигациите им как са вървели цените, разни новини и пр. Айде край на обучението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DAN_Не мисля, че 104 играе за мажоритарния акционер. По скоро за бъдещия мажоритарен акционер.
Цитат:"Лукойл инвестира $300 млн. в България, обмисля закупуване на Петрол".
Към тези $300 млн. /около 435 млн. лв./ прибавим и 92,5 млн. лв. за които спорят Лукойл и Петрол, сумата става 527 млн. - или около 4,83 лв. на акция.
Коментар
-
Естествено че за бъдещия, на сегашния кво му пречи цената на компанията му да се качва, но за бъдещия има значение.
Иначе ще остане патова докато не решат бъдещето на Петрол. Аз лично не мисля да продавам защото щом се нормализират нещата профита ще си струва, по скоро ще заложа на 4.55-4.60 в случай, че на някой не му се чака
Коментар
-
Не мисля, че 104 играе за мажоритарния акционер. По скоро за бъдещия мажоритарен акционер.
Цитат:"Лукойл инвестира $300 млн. в България, обмисля закупуване на Петрол".
Към тези $300 млн. /около 435 млн. лв./ прибавим и 92,5 млн. лв. за които спорят Лукойл и Петрол, сумата става 527 млн. - или около 4,83 лв. на акция.
Коментар
Коментар