IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно ако почнат да гризат от тапата им и да къста парченца колко ще издържат ;-) Жалко, че не можахме да го видим. Много бързо се напълни с дребни продавачи под тапата.

Коментар

• Сега след като сложиха тапата отново, някак си ми стана по спокойно. Амин.

Коментар

• Този сериал вече сме го гледали няколко пъти.
        Като стигне пазара на 5,10 - оппа ще Инвеста пак ще подпре с голяма тапа.....
        Не е препоръка за никого и нищо

Коментар

• ...

Коментар

• Къде е тапата, няма я тапата, веднага сложете тапата.

Коментар

• Като има тапа, има и търгово!

Коментар

• Бравос на Славова /Митко Събева/ ....

Пълни от долу и с тапата отгоре чака някой заек да клъвне

Пък и ако ги купи на есен Вальо Златев - тогава може да се пее и песен ... /дано не е тъжна само/

Имам акцийки /малко/ и не е препоръка за нищо ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                  Първоначално изпратено от 1anti
                  може и да бъркам желаното с реалното, но ми се струва че това ще е следващата акция на седмицата не е препоръка, а пожелание
                  имам акции.
                  по-скоро акция на деня се оказа заради инвестбанк но здраве да е
                  да, ако не бяха те можеше и да е акция на месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                    може и да бъркам желаното с реалното, но ми се струва че това ще е следващата акция на седмицата не е препоръка, а пожелание
                    имам акции.
                    по-скоро акция на деня се оказа заради инвестбанк но здраве да е

Коментар

• trendy, що не видиш консолидираните отчет бе пич - за първо тримесечие и за миналата година. После виж неконсолидираните за същите периоди и след това гледай неконсолидирания за второ тримесечие. Вместо да разправяш кои може или не може да чете отчети.
                      Виж и нещо и за облигациите им как са вървели цените, разни новини и пр. Айде край на обучението.

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                        Не мисля, че 104 играе за мажоритарния акционер. По скоро за бъдещия мажоритарен акционер.

Цитат:"Лукойл инвестира $300 млн. в България, обмисля закупуване на Петрол".

Към тези $300 млн. /около 435 млн. лв./ прибавим и 92,5 млн. лв. за които спорят Лукойл и Петрол, сумата става 527 млн. - или около 4,83 лв. на акция.
                        дам... за съжаление тоя сценарий ми звучи доста правдоподобно

Коментар

• Естествено че за бъдещия, на сегашния кво му пречи цената на компанията му да се качва, но за бъдещия има значение.
                          Иначе ще остане патова докато не решат бъдещето на Петрол. Аз лично не мисля да продавам защото щом се нормализират нещата профита ще си струва, по скоро ще заложа на 4.55-4.60 в случай, че на някой не му се чака

Коментар

• Не мисля, че 104 играе за мажоритарния акционер. По скоро за бъдещия мажоритарен акционер.

Цитат:"Лукойл инвестира $300 млн. в България, обмисля закупуване на Петрол".

Към тези $300 млн. /около 435 млн. лв./ прибавим и 92,5 млн. лв. за които спорят Лукойл и Петрол, сумата става 527 млн. - или около 4,83 лв. на акция.

Коментар

• Ситуацията стана патова :-) Търговията направо спря. Купувачите не виждат смисъл да купуват защото ако не се махне тапата няма да има ръст. Продавачите не искат да продават защо падне ли тапата ... хм.

Коментар

• алоо
                                Достатъчно ти е да видиш последния за да го разбереш защо трябва да избухва.
                                Ама явно си малък и не си се научил да четеш финансови отчети ;-)
                                Не се притеснявай всичко с времето си.

Коментар

Working...
                                X