IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фюююю, 104 - дека са "тапите" - скучно ми е когато не ги виждам ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe
      Интересни кросчета има днес тук, защо ли ?
      и днеска също.. хм

Коментар

• Интересни кросчета има днес тук, защо ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия
          Малко раздвижване и хоп - появиха се "тапите" на 5.03 и 5.18.

Страхувам се, че скоро едната поне ще бъде изпапана ...

* Не е препоръка за нищо ...
          тук много отдавна,мажоритаря подчертава,че не иска покачване!!но рано или късно...

не е препоръка за нищо !

Коментар

• Малко раздвижване и хоп - появиха се "тапите" на 5.03 и 5.18.

Страхувам се, че скоро едната поне ще бъде изпапана ...

* Не е препоръка за нищо ...

Коментар

• Ново гориво намалява разхода на колата
              “Петрол” пуска първия пропан-бутан с подобрители у нас

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=204140

Коментар

• Първоначално изпратено от wwwbg
                Първоначално изпратено от hah
                http://dnevnik.bg/show/?storyid=371546

Казахстан купи "Ромпетрол" за 2.7 млрд. долара
                Държавната казахстанска компания за петрол и газ "Казмунайгаз" (KazMunaiGaz National Co.) закупи 75% дял във втората по големина петролна компания на Румъния "Ромпетрол груп" (Rompetrol Group NV).
                .....
                В реакция на новината президентът на "Казмунайгаз" Узакбай Карабалин допълва, че така компанията му "получава плацдарм на важния пазар за търговия на дребно в Европа, включително във Франция, Румъния, Молдова и България, както и да използва "Ромпетрол" като платформа за бъдеща експанзия.

Мисля, че тази новина може да даде още една идея за бъдещето тук. Ромпетрол имат бензиностанции в България и инвестират в тях, но не са достатъчно за сериозно присъствие. От друга страна, Петрол търси стратегически доставчик на гориво. Между трите компании - Казмунайгаз, Ромпетрол и Петрол, биха могли да се постигнат добри синергии според мен. А и на фона на цената на сделката капитализацията на Петрол е малък залък за казахстанците.
                Май много още един кандидат за ПЕТ
                ама тези май са по-силни от ЛУКОИЛ
                Май руснаците са по-силните
                пък и те от кога се борят сигурно вече са на финала.

Коментар

• С много любов!

Коментар

• Новините от общото събрание са силни. Над 28 млн лева загуба ще направят от продажба на пакети. Грубо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                      http://dnevnik.bg/show/?storyid=371546

Държавната казахстанска компания за петрол и газ "Казмунайгаз" (KazMunaiGaz National Co.) закупи 75% дял във втората по големина петролна компания на Румъния "Ромпетрол груп" (Rompetrol Group NV).
                      .....
                      В реакция на новината президентът на "Казмунайгаз" Узакбай Карабалин допълва, че така компанията му "получава плацдарм на важния пазар за търговия на дребно в Европа, включително във Франция, Румъния, Молдова и България, както и да използва "Ромпетрол" като платформа за бъдеща експанзия.

Мисля, че тази новина може да даде още една идея за бъдещето тук. Ромпетрол имат бензиностанции в България и инвестират в тях, но не са достатъчно за сериозно присъствие. От друга страна, Петрол търси стратегически доставчик на гориво. Между трите компании - Казмунайгаз, Ромпетрол и Петрол, биха могли да се постигнат добри синергии според мен. А и на фона на цената на сделката капитализацията на Петрол е малък залък за казахстанците.
                      Май много още един кандидат за ПЕТ
                      ама тези май са по-силни от ЛУКОИЛ

Коментар

• Едната тапа нещо изчезна, може би в чест на 3та милиона консолидирана загуба.

Коментар

• 3 mln zaguba v konsolidiraniq... tc tc

Коментар

• http://dnevnik.bg/show/?storyid=371546

.....

Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Lynx помня на някой от предишните добри отчети, или края на 2006 или началото на тази една такава шест цифрена тапа беше постепенно изядена ама после изкараха още една и хората нормално се обезсърчиха. Сигурен съм че има причина за тези ходове на 104, така че аз съм решил да изчакам развръзката, дано да си струва...

Коментар

• Имам 50 акции на PETHL според информация -от INVESTITOR.bg na 21/02/2007 има от увеличение на капитала 0.3 брой нови акции- това трябва да са 50*0.3=15 акции, кога мога да си ги получа?

Коментар

Working...
                                X