IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ?

Някой има ли идея защо тази добра акция се тапи нон-стоп?
    И защо някой фонд не налее малко да отпуши цената, мисля че ако се отпуши ПЕТ и ще стигне до 8 дългосрочно.
    ..Цяла година само движения между 4,5-5.

Коментар

• май тапите вече ги няма ...? такъв добър отчет, ама като са ни подрязвали крилата 2-3 пъти - смеем ли...? ;-)

имам акции. не е препоръка.

Коментар

• Тапи

Сложили са 2 тапи, едната малка на 5,150 и една голяма на 5,200, но стигнем ли дотам неприятно ще ги изненадам.
        )
        Не може да тапят цената вечно, между лукойл и петрол нещо се мъдри очаквам стабилно търгово.

Коментар

• те тука ще става инересно днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat
            Когато обявиха отчета за 2рото тримесечие, на 31.07.2007 с голям зор влезнах на 4.90(таргета ми беше ~5.90-6.00) и след мен за няколко минути цената стигна до 5.20 и изведнъж - тряс 2 прекрасни тапи, след което спекулатския интерес на всички се изпари и така до ден днешен. Ако утре се повтори същият сценарий, всеки сам да си прави изводите, ако не поздравявам всички инвеститори и спекуланти и спецялно Марси за инвеститорския дух.

Не препоръчвам на никой нищо.
            То дух дух ама да не стане като преди да го ду-ам в момента съм пуснал писмо до Коледния Дух за подарачета така че ако съм слушкал ке има.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
              Първоначално изпратено от kostadinat
              Когато обявиха отчета за 2рото тримесечие, на 31.07.2007 с голям зор влезнах на 4.90(таргета ми беше ~5.90-6.00) и след мен за няколко минути цената стигна до 5.20 и изведнъж - тряс 2 прекрасни тапи, след което спекулатския интерес на всички се изпари и така до ден днешен. Ако утре се повтори същият сценарий, всеки сам да си прави изводите, ако не поздравявам всички инвеститори и спекуланти и спецялно Марси за инвеститорския дух.

Няма да се плашиш и аз го изживях това но не се отказвам до 3 пъти дано пък този път има сериозна подкрепа иначе сценария е същия и ще го преживем някакси поне не може да падне повече, подкрепата е стабилна на това ниво, закотвили сме се здраво.
              Ами просто отново ще стане това. Аз излязох по рано, защото сценарият е ясен. За съжаление
              Ако оставят пазара съм готов да платя и над 5 ама да знам, че ще се движим. Аман от игра в центъра! Успех на всички!

Коментар

• Някой има ли идея, къде изчезват печалбите от неконсолидираните отчети при излизането на консолидираните.
                Имам пред вид реално ли ви се струва това положение или са счетоводни гимнастики.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat

Няма да се плашиш и аз го изживях това но не се отказвам до 3 пъти дано пък този път има сериозна подкрепа иначе сценария е същия и ще го преживем някакси поне не може да падне повече, подкрепата е стабилна на това ниво, закотвили сме се здраво.
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Когато обявиха отчета за 2рото тримесечие, на 31.07.2007 с голям зор влезнах на 4.90(таргета ми беше ~5.90-6.00) и след мен за няколко минути цената стигна до 5.20 и изведнъж - тряс 2 прекрасни тапи, след което спекулатския интерес на всички се изпари и така до ден днешен. Ако утре се повтори същият сценарий, всеки сам да си прави изводите, ако не поздравявам всички инвеститори и спекуланти и спецялно Марси за инвеститорския дух.

Коментар

• Днес половината оборот го направих аз, а като чета отчета ме е яд че не влязох по сериозно, язък, да му и т.н.

Не изкам утре тапи.
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Утре ще е напрегнат ден.....

Коментар

• И аз ги видях тези 29 милиона. При това в тях не влизат гласуваните на ОСА продажби на дъщерните дружества - още над 25 млн.
                          Но ако още не са продадени, то консолидираният отчет може да е пак на загуба - имаше такъв сценарий лятото.

Коментар

• Отчета е много добър.
                            13 450 хил. лв. е печалбата за третото тримесечие.
                            28 979 хил. лв. е печалбата от началото на годината.

Коментар

• Прав си, пак ще ги видим утре тапите.

ОТЧЕТА ИЗЛЕЗЕ И Е МММММммммм....

* Не е препоръка за нищо /104 - заредете оръдията, "аз съм в Русия"/

Успех на инвеститорите по тази позиция и търпение му е майката

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия
                                Фюююю, 104 - дека са "тапите" - скучно ми е когато не ги виждам ;-)
                                Споко, в понеделник ще ги видиш пак.

Коментар

Working...
                                X