IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука явно трябва да се намеси някой голям за да пробие тапата отгоре дето я сложи инвестбанк,самичък не бих се справил

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
      Първоначално изпратено от svetlas
      Само не мога да разбера,що им трябва на Инвестбанк,вече няколко пъти да застават на цената с по 200-400 000 акции?
      Отговора вероятно е в общото "минало" на Славова и Събев....

Ама то общото им "минало" май не е минало,когато става дума за пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от svetlas
        Само не мога да разбера,що им трябва на Инвестбанк,вече няколко пъти да застават на цената с по 200-400 000 акции?
        Отговора вероятно е в общото "минало" на Славова и Събев....

Коментар

• а на мен ми изглежда сякаш цената е висока и при всеки удобен случай 104 си продава

Коментар

• То си е очевидно, че има интереси цената да е ниска, въпроса е докога ще я държат така и дали ще изригне изведнъж

Коментар

• 104 регулират цената от близо осем месеца . Мисля , че са свързани с мажоритаря.

Коментар

• може би си прав маг, така като гледам купувач не се появява... лоша работа..

Коментар

• Направо трябва да е огромен.
                  Страшни тапънари са тези от Инвестбанк, това и преди няколко месеца го направиха- тъкмо мръдна цената и те хайде 200к акции на тезгяха.
                  Явно не искат да ги продадат защото има много по- интелигентен начин. Вече съм убеден, че целта е цената да остане сравнително ниска. Явно са много близо до продажба и не искат да плащат много на търгово.
                  От нас зависи дали ще им позволим

Коментар

• Само не мога да разбера,що им трябва на Инвестбанк,вече няколко пъти да застават на цената с по 200-400 000 акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                      Споко сега някой ще ги глътне. Така предполагам.
                      бая голям ще трябва да е да погълне 450К

Коментар

• Споко сега някой ще ги глътне. Така предполагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                          Първоначално изпратено от bondinio
                          Някой има ли идея какво става ? какви са тия пакети на Инвестбанк ?
                          Големи
                          това и аз го виждам ама защо ? кой ли ще ги купи...

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                            Някой има ли идея какво става ? какви са тия пакети на Инвестбанк ?
                            Големи

Коментар

• Някой има ли идея какво става ? какви са тия пакети на Инвестбанк ?

Коментар

• Според мен се е прехвърляла печалбата в другите фирми свързани с РЕТ. Трудно се укрива печалба в дистрибуцията на течни горива на дребно във фирма от такъв мащаб - ще настане счетоводна бъркотия. Най вероятно се е увеличавала отчетната стойност на горивото чрез прехвърляне през няколко свързани фирми или се е "оставяла" печалбата пак във свързани фирми.
                                Може би и затова Лукойл заведе дело.

Коментар

Working...
                                X