IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Valuator написа:
    Мече, предполагам не забравяш, че купуваш и притежаваш акциите Smile а не терените и петрола Smile Връзката между едното и другото не винаги е директна и проста Smile Цените на акциите се определят предимно от търсенето и предлагането ... на акции Smile а не на ... цената на терените и петрола Smile
    Акцията няколко години не се качи заради това , че е " силно спекулативна и движена от неясни интереси и вътрешна информация ", както казват по опитните от мен....
    Но сега има интереси за недвижимата им собственост от компания от САЩ ,преди още да се е спукал следващия балон ..... създава се впечатление , че се работи с много средства и се намалява свободния обем на акциите..., преди година работеха за повече свободен обем защото мисля , че имаха облигационен заем в чужбина и водеха рекламна кампания.... иначе си прав трябва много да се внимава....
    Не е препоръка....

Коментар

• Мече, предполагам не забравяш, че купуваш и притежаваш акциите а не терените и петрола Връзката между едното и другото не винаги е директна и проста Цените на акциите се определят предимно от търсенето и предлагането ... на акции а не на ... цената на терените и петрола

Коментар

• Измамените Камили написа:

Все още много скъпа акция.............
        В средата на февруари 2005 година си я купих на 4.30 лв.... и след три години пак скъпа..... , само терените и петрола са три пъти по скъпи от тогава.....

Коментар

• Днес ЮГа здраво пълниха....

Коментар

• Първоначално изпратено от Измамените Камили
            Все още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.

Не е препоръка.
            Леле, мале, и тук кръчмарските приказки са превзели темата.

Коментар

• Измамените Камили написа:
              Все още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.
              Не е препоръка.
              Да разбрах , че си специалист по всички акции на БФБ...
              За сведение тук влезнаха всички ИП с изключение на Булбанк и Пощата...., едните за сертификата , другите уплашени от първите ....., а и защото не ги допуснаха до баницата........
              Основни актьори от две ,три години тук са ПФБК и Инвестбанк , а другите са статисти ..... така ,че даже и да има по ниско , няма да е за дълго...
              Но да ми говориш за скъпа акция, просто е много глупаво...
              Не е препоръка...............

Коментар

• Все още много скъпа акция. Правилно се изнасят бая хора с големи пакети. Инвест банк малко ги прецака и сега трябва да продават на "по-евтино", но то сега изглежда "евтино", след месец не се знае. Ако се окаже накрая, че са свързани и с мажоритарите това ще е е краят на надеждите говежди.

Не е препоръка.

Коментар

• Леле, като чета мненията в тая тема разбирам, че наистина БФБ се е напълнила с дървояди (инвеститори и спекуланти, които обичат да хапват дървета)....
                  На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Amatyor
                    ъъъъ може ли един аматьорски въпрос. Как определяте кога ще тръгваме нагоре?

Щото тая акция е лишена от всякаква икономическа логика. Доказано не се влияе от общите настроения на БФБ, а и от тези зад океана. Счетоводния отчет беше като изсмукан от пръстите - явно писан за постигане на определени цели. Явно я движат вътрешнокорпоративни интереси, едрите акционери си въртят игрички някакви и от там акцията ходи ту надолу, ту нагоре - абсолютно без логика, поне за мен

Може би единственото логично движение беше породено от изпадането от Софикс. Ама ако приемем, че то вече е изконсумирано - сега следват пак антилогичното движение. Та за мен да кажеш че ще тръгва нагоре - явно кристалната ти топка е някакъв нов модел, защото мойта не показва нищо смислено
                    На това разсъждение няма как да получиш смислен отговор.

Тук-таме допираш до истината, тъй че не се подценявай....

Коментар

• айде и аз съм пак в петрола сипванията не са проблем щом пазара взе над 300 000 на тази цена. Колко са компаниите в които като се появят 300к ще свършат за 5 мин? следва малко спекула до 5 лв и после ще видим аз половината ги готвя за 7.50, другите ще видим но 5.30 =20% изглежда добро начало за тях хубав уикенд на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man
                        Отново голямо изсипване преди приключване
                        Просто на Пощата им трябваха парички-излязоха от Петрол и наляха в Елхим,Мостстрой и Оргахим

Коментар

• Отново голямо изсипване преди приключване

Коментар

• Първоначално изпратено от j1v
                            Айде почна се пак
                            и кой беше с големия пакет?
                            препоръки не давам

Коментар

• Айде почна се пак

Коментар

• ъъъъ може ли един аматьорски въпрос. Как определяте кога ще тръгваме нагоре?

Щото тая акция е лишена от всякаква икономическа логика. Доказано не се влияе от общите настроения на БФБ, а и от тези зад океана. Счетоводния отчет беше като изсмукан от пръстите - явно писан за постигане на определени цели. Явно я движат вътрешнокорпоративни интереси, едрите акционери си въртят игрички някакви и от там акцията ходи ту надолу, ту нагоре - абсолютно без логика, поне за мен

Може би единственото логично движение беше породено от изпадането от Софикс. Ама ако приемем, че то вече е изконсумирано - сега следват пак антилогичното движение. Та за мен да кажеш че ще тръгва нагоре - явно кристалната ти топка е някакъв нов модел, защото мойта не показва нищо смислено

Коментар

Working...
                                X