Valuator написа:
Акцията няколко години не се качи заради това , че е " силно спекулативна и движена от неясни интереси и вътрешна информация ", както казват по опитните от мен....
Но сега има интереси за недвижимата им собственост от компания от САЩ ,преди още да се е спукал следващия балон ..... създава се впечатление , че се работи с много средства и се намалява свободния обем на акциите..., преди година работеха за повече свободен обем защото мисля , че имаха облигационен заем в чужбина и водеха рекламна кампания.... иначе си прав трябва много да се внимава....
Не е препоръка....
Мече, предполагам не забравяш, че купуваш и притежаваш акциите Smile а не терените и петрола Smile Връзката между едното и другото не винаги е директна и проста Smile Цените на акциите се определят предимно от търсенето и предлагането ... на акции Smile а не на ... цената на терените и петрола Smile
Но сега има интереси за недвижимата им собственост от компания от САЩ ,преди още да се е спукал следващия балон ..... създава се впечатление , че се работи с много средства и се намалява свободния обем на акциите..., преди година работеха за повече свободен обем защото мисля , че имаха облигационен заем в чужбина и водеха рекламна кампания.... иначе си прав трябва много да се внимава....
Не е препоръка....
Коментар