Първоначално изпратено от Viper
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Местят Петрол на "Неофициален пазар", ако free-float-ът не нарасне до 10%
20.03.2008 12:55 ( PET )
Съветът на директорите на БФБ-София АД поставя под наблюдение акциите на Петрол АД за срок от три месеца, съобщиха от борсата.
Мярката се налага, тъй като емисията на Петрол не отговаря на изискването за търговия на сегмент „Б“ на „Официален пазар“, а именно най-малко 10 на сто от капитала на дружеството да са притежание на миноритарни акционери, се казва още в съобщението.
Ако след изтичане на трите месеца емисията все още не отговаря на изискванията, Съветът на директорите на БФБ ще премести акциите на компанията на „Неофициален пазар“.
От началото на днешната търговска сесия акциите на Петрол АД поевтиняха с 1,71% до 4,03 лв. за брой при изтъргувани малко над 35 хил. лота.
Май ще има още промоция.
Мнението ми не е съвет за покупко - продажба на акции.Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wenciПървоначално изпратено от ViperПървоначално изпратено от wenciПървоначално изпратено от МалкияА дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.
* Не ми бройте мнението за нищо
** Успех на инвестиралите по позицията - аз нямам
Успех на инвестиралите по позицията -и аз нямам
Договора е вече сключен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ViperПървоначално изпратено от wenciПървоначално изпратено от МалкияА дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wenciПървоначално изпратено от МалкияА дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.
Успех на инвестиралите по позицията -и аз нямамМненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от МалкияА дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.
Коментар
Коментар