IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Viper
    Местят Петрол на "Неофициален пазар", ако free-float-ът не нарасне до 10%
    20.03.2008 12:55 ( PET )

Съветът на директорите на БФБ-София АД поставя под наблюдение акциите на Петрол АД за срок от три месеца, съобщиха от борсата.
    Мярката се налага, тъй като емисията на Петрол не отговаря на изискването за търговия на сегмент „Б“ на „Официален пазар“, а именно най-малко 10 на сто от капитала на дружеството да са притежание на миноритарни акционери, се казва още в съобщението.

Ако след изтичане на трите месеца емисията все още не отговаря на изискванията, Съветът на директорите на БФБ ще премести акциите на компанията на „Неофициален пазар“.

От началото на днешната търговска сесия акциите на Петрол АД поевтиняха с 1,71% до 4,03 лв. за брой при изтъргувани малко над 35 хил. лота.

Май ще има още промоция.
    Мнението ми не е съвет за покупко - продажба на акции.
    Браво!!! Постижение след постижение! Първо ги изритаха от индекса, сега и на неофициален пазар! Похвали на мениджмънта. Аферим на акционерите :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Местят Петрол на "Неофициален пазар", ако free-float-ът не нарасне до 10%
      20.03.2008 12:55 ( PET )

Съветът на директорите на БФБ-София АД поставя под наблюдение акциите на Петрол АД за срок от три месеца, съобщиха от борсата.
      Мярката се налага, тъй като емисията на Петрол не отговаря на изискването за търговия на сегмент „Б“ на „Официален пазар“, а именно най-малко 10 на сто от капитала на дружеството да са притежание на миноритарни акционери, се казва още в съобщението.

Ако след изтичане на трите месеца емисията все още не отговаря на изискванията, Съветът на директорите на БФБ ще премести акциите на компанията на „Неофициален пазар“.

От началото на днешната търговска сесия акциите на Петрол АД поевтиняха с 1,71% до 4,03 лв. за брой при изтъргувани малко над 35 хил. лота.

Май ще има още промоция.
      Мнението ми не е съвет за покупко - продажба на акции.
      Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Аз доколкото знам имаше някакво предложение от Лукойл, срещу обновяване на част от бензиностанциите за съвместно им ползване.

Коментар

• Първоначално изпратено от wenci
          Първоначално изпратено от Viper
          Първоначално изпратено от wenci
          Първоначално изпратено от Малкия
          А дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.

* Не ми бройте мнението за нищо
          ** Успех на инвестиралите по позицията - аз нямам
          Считайте го за факт...75бр са.

Успех на инвестиралите по позицията -и аз нямам
          Колеги за какво става въпрос, ако може малко по подробно да ми обясните, ще съм ви благодарен?
          "Вал. Зл." - Валентин Златев = Лукойл
          Договора е вече сключен..
          Ако наистина има такъв договор и ти оповестяваш тази информация преди мениджмънта има голяма вероятност да те поканят да пиеш кафе на "Шар планина" №33, а ако се окаже и че това не е вярно доста ще ти загорчи това кафе

Коментар

Първоначално изпратено от wenci
            А дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.

Колеги за какво става въпрос, ако може малко по подробно да ми обясните, ще съм ви благодарен?
            "Вал. Зл." - Валентин Златев = Лукойл

Коментар

• Първоначално изпратено от wenci

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия

Коментар

• А дали скоро няма да разберем, че Вал. Зл. им е взел 70-80 от бензиностанциите срещу един стар спор - не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                    аз пък виждам че подкрепата от 104 свърши, така че ако реши още някой банка да разпродаде, не ми се мисли къде ще се срине
                    Заядливец, липсваше на форума

Коментар

• аз пък виждам че подкрепата от 104 свърши, така че ако реши още някой банка да разпродаде, не ми се мисли къде ще се срине

Коментар

Останаха ли още банки, които да разпродават?
                        Мисля че тук скоро промоцията ще свърши

Коментар

• Останаха ли още банки, които да разпродават?

Коментар

• Големи движения тука. Скалперите сигурно потриват ръце доволно хихихи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man
                              Как са нещата днес тук?
                              без промяна, големия спад не им се отрази много...
                              препоръки не давам

Коментар

• Как са нещата днес тук?

Коментар

Working...
                                X