Първоначално изпратено от iv_cho
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от заядливецътЕгати с колко заблудени електрони се е напълнил форума и БФБ съответно (това във връзка с последните няколко поста)
В момента нито борсата нито нищо няма логика всичко си е бинго - най добре са информираните лица които предварително имат инфо и играят на гарантирана печалба .
Аз не съм разбирач хоби ми е все тая на загуба или печалба това е занимание - за 6 месеца оборота ми при посредника е над 200к.-но това е малко в предвид приятели които играят с по 1 -2 млн на ден.
Разбирачите не са в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътЕгати с колко заблудени електрони се е напълнил форума и БФБ съответно (това във връзка с последните няколко поста)препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от valentin71Първоначално изпратено от meche_cveti93allroad1982 написа:
Какво мислите че ще става тука кобоси
аз си мислех ,че този кобос с 80 000 ма 4.40 ще задържи но му ги шитнаха ,свен ако не е някой прикрит
защо булбанк изсипва така на едро без значение за цената на продажба - каква име сметкаа от спекулациите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93allroad1982 написа:
аз си мислех ,че този кобос с 80 000 ма 4.40 ще задържи но му ги шитнаха ,свен ако не е някой прикрит
защо булбанк изсипва така на едро без значение за цената на продажба - каква име сметкаа от спекулациите ?
Коментар
-
allroad1982 написа:
Коментар
Коментар