IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
    дамм,
    доста интересно, че и след НГ има търсене. Надали ще е задълго
    Надали!
    Имат определени малко кеш за харчене и като похарчат ....Което правят.
    За протокола всяка януарска декада купуват малко за да няма рязък спад.....
    Предупредени сте!

Коментар

• дамм,
      доста интересно, че и след НГ има търсене. Надали ще е задълго

Коментар

• Хаа, шах с пешката - 7,98 с добър обем

Коментар

• ТОТО-2
          Еврофутбол
          Петрол
          Ролетка
          .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            на затваряне увисна бид за още 10Т но никой не пожела да му даде на 7,96.
            Такова нещо не се беше случвало, но явно и това дойде като ново 20.
            Аз също се чудех поради що увисва така, грубо казано от лична гледна точка се замислих за едните малки проценти средна под тоя бид, но кеша си е кеш, а и разликата нямаше да е такава. Ама ей на - на такъв бид да не сипнеш и глей кво става - след Н.Г.. първия на 3.30.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Туканка нещо

Аз мойто картофче го харизах
              Ами да, г-н Събев добри парички даде, как да не му го дадеш. Дори на затваряне увисна бид за още 10Т но никой не пожела да му даде на 7,96. Тия на 8 лв. дали скоро няма да се хапят отзад заради тия 0,5% разлика които не прежалиха

Някой ако има идея защо се прави това годишно помпане, ще ме светне ли на лични. С мои авери търсихме причината, имаше идеи за дериват, нещо свързано с облигациите и пр. но не успяхме да напипаме точно инфо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Въпроса е в кой ще остане горещия картоф след нова година......
                Туканка нещо

Аз мойто картофче го харизах

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Флагмана.....
                  Казвам ти дъще, сещай се снахо.
                  Така го и мислех, ама...има време де, ще се види кой кум и кой сват.
                  С пожелания да не остава тук Черния Петър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Миналата година Черния Петър беше и малко в януари, но бая тънък.
                    Ега има такъв шанс за опусналите влака и сега.
                    Най-малкото не веднъж съм казвал, че знам какво е и болят зъби от стискане.
                    За чия ПФ група говориш?
                    Препоръки разбира се няма!
                    Флагмана.....

Коментар

Черен Петър /без Петрол койго май е в новата година коминочистача /за този който остане в тези позиции от лакомия...
                      ПФ към групата обаче пак ги няма....
                      Не е препоръка!
                      Миналата година Черния Петър беше и малко в януари, но бая тънък.
                      Ега има такъв шанс за опусналите влака и сега.
                      Най-малкото не веднъж съм казвал, че знам какво е и болят зъби от стискане.
                      За чия ПФ група говориш?
                      Препоръки разбира се няма!

Коментар

Това е проблема, че май наравно отиват, ама поне не е като процент криза.
                        Но най-важното - да не държиш Черния Петър.
                        Утре ще важен ден за БФБ .... фондовете ще правят показно до колко могат да качват цените за четвъртък, средни ... а в петък възможен Черен Петър /без Петрол койго май е в новата година коминочистача /за този който остане в тези позиции от лакомия...
                        ПФ към групата обаче пак ги няма....
                        Не е препоръка!

Коментар

Защо се впрягаш .....тук е само за хора с яки нерви и любов към силните усещания, вече четири години ...
                          Акцията се качи над 100 % в последния месец и никакъв коментар.
                          По скоро трябва да дискутирате бонус над миналогодишните или процент криза....
                          Засега отиваме към равно.
                          Не е препоръка!
                          Това е проблема, че май наравно отиват, ама поне не е като процент криза.
                          Но най-важното - да не държиш Черния Петър.

Коментар

Мисля сам можеш да видиш кога си го написал това, все пак има нужда и от сън.
                            Относно раздвижването:
                            1. Официално мисля още нищо не е излязло?
                            2. Това раздвижване е в общи линии не е нищо ново, ако следиш позицията.
                            3. Не съм забелязвал покрай предни раздвижвания оферти от типа на 5, да не говорим за 10 хил. бр. акции по позицията.

Нямам препоръки, както и задни мисли!
                            Поздрави!
                            Защо се впрягаш .....тук е само за хора с яки нерви и любов към силните усещания, вече четири години ...
                            Акцията се качи над 100 % в последния месец и никакъв коментар.
                            По скоро трябва да дискутирате бонус над миналогодишните или процент криза....
                            Засега отиваме към равно.
                            Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Погледни графиката за три години назад и обърни внимание какво се случва в края на 2009г. ,2010г.,и вече 2011г.Предполагам,че е случайност,ама знае ли човек.....
                              Въпроса е в кой ще остане горещия картоф след нова година......

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Жека, не ти прави чест отказа на реплика от моя страна!
                                Успех все пак, по един или друг начин!
                                Мисля сам можеш да видиш кога си го написал това, все пак има нужда и от сън.
                                Относно раздвижването:
                                1. Официално мисля още нищо не е излязло?
                                2. Това раздвижване е в общи линии не е нищо ново, ако следиш позицията.
                                3. Не съм забелязвал покрай предни раздвижвания оферти от типа на 5, да не говорим за 10 хил. бр. акции по позицията.

Нямам препоръки, както и задни мисли!
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X