IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Петрол АД-София 8 900 000 1.122 9 985 800.000
    .

Нафтекс Петрол АД е преминал границата от 50% в Петрол АД и на 8 март 2012 г., притежава 50,111% от капитала на дружеството спрямо 41,96% ден преди това.

Делът на Митко Събев в дистрибутора на горива е намалял от 8,26% на 0,11% на 8 март 2012 г.

Преминаването на границата от 50% означава, че в 14-дневен срок трябва да последва търгово предложение към останалите акционери, или Нафтекс Петрол АД да продаде част от акциите си, така че да падне под 50%.

През миналата седмица Петрол АД е дружеството с най-голям брой изтъргувани акции на борсата, или 8 900 629 броя.

Коментар

• Петрол АД-София 8 900 000 1.122 9 985 800.000

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Купувача е екстравагантен , рядко се появява и не знаеш колко ще стои....
        Ей това винаги ме е притеснявало тук.
        Неведнъж съм казвал как ми се е налагало сума ти време да млящя да не казвам какво.
        Поздрави и на теб!

Коментар

Бая се чудих дали да махам, но накрая взе превес страха пред алчността. Имайки предвид купувача ще видим дали добре сме постъпили или не.
          За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.
          Нали си на плюс.Значи добре си направил . Купувача е екстравагантен , рядко се появява и не знаеш колко ще стои....

Почваме пак да хвърляме мрежата без да прекаляме до няколкостотин бройки.......
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Обичам я тази акция......първата с ДЗИбанк която купих на борсата .
            Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
            Корп ми е едномесечен с 10 % ....
            Еларг ми е годишен с 30 % .....
            Излезна ли от петролките днес !
            Бая се чудих дали да махам, но накрая взе превес страха пред алчността. Имайки предвид купувача ще видим дали добре сме постъпили или не.
            За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.

Коментар

Първи по оборот, следновогодишно, БЕЗЦЕННО!
              Обичам я тази акция......първата с ДЗИбанк която купих на борсата .
              Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
              Корп ми е едномесечен с 10 % ....
              Еларг ми е годишен с 30 % .....
              Излезна ли от петролките днес !

Коментар

• "Не щеме алкохол, не щеме кокаин,
                а ни дайте керосин - с висок октан ... гориво като бензин"
                - Rammstein
                И се разнесе мирис на изгорели въглеводороди...
                Не е препоръка.
                Last edited by Fiscalist; 05.01.2012, 11:13.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първи по оборот, следновогодишно, БЕЗЦЕННО!

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                    дамм,
                    доста интересно, че и след НГ има търсене. Надали ще е задълго
                    Надали!
                    Имат определени малко кеш за харчене и като похарчат ....Което правят.
                    За протокола всяка януарска декада купуват малко за да няма рязък спад.....
                    Предупредени сте!

Коментар

• дамм,
                      доста интересно, че и след НГ има търсене. Надали ще е задълго

Коментар

• Хаа, шах с пешката - 7,98 с добър обем

Коментар

• ТОТО-2
                          Еврофутбол
                          Петрол
                          Ролетка
                          .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            на затваряне увисна бид за още 10Т но никой не пожела да му даде на 7,96.
                            Такова нещо не се беше случвало, но явно и това дойде като ново 20.
                            Аз също се чудех поради що увисва така, грубо казано от лична гледна точка се замислих за едните малки проценти средна под тоя бид, но кеша си е кеш, а и разликата нямаше да е такава. Ама ей на - на такъв бид да не сипнеш и глей кво става - след Н.Г.. първия на 3.30.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                              Туканка нещо

Аз мойто картофче го харизах
                              Ами да, г-н Събев добри парички даде, как да не му го дадеш. Дори на затваряне увисна бид за още 10Т но никой не пожела да му даде на 7,96. Тия на 8 лв. дали скоро няма да се хапят отзад заради тия 0,5% разлика които не прежалиха

Някой ако има идея защо се прави това годишно помпане, ще ме светне ли на лични. С мои авери търсихме причината, имаше идеи за дериват, нещо свързано с облигациите и пр. но не успяхме да напипаме точно инфо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Въпроса е в кой ще остане горещия картоф след нова година......
                                Туканка нещо

Аз мойто картофче го харизах

Коментар

Working...
                                X