IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ау какво стана тук. Привет на Калмиките....

Коментар

• На полувремето ей така:
      http://www.petrol.bg/bg/residential/...nload_file/176
      На прима виста ми се набива стр. 16.
      Препоръка няма!

Коментар

• Долу педерасите!!!

Коментар

• PETROL

Petrol za men veche e polu potanal korab otkakto im padna kliantelata po skoro edin igra4 darjavata, tq veche ne kupuva ot tqh nikakvo gorivo a sledovatelno tova oznachava po malko prihodi = na po malko rabota i t.n. neznam kakvo badishte ima tazi kompaniq
          S uvajenie P.PRODANOV

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Познах, че няма да има търгово. Сега смятам че тук ще има интересни дни за спекулантити защото няма да има ясна подкрепа да не нагазят пак в забранената зона......
            Добре де, тия 220 хил. броя откъде минаха?
            Информация официална що няма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Както и да се гледа, 14-дневния срок май мина, а нито на, нито извън не виждам да са минали едни 121-122 хил. броя. Пък и нищо не съм срещал ако да е друга хипотезата, а именно търгово.
              Препоръки нямам, само се чудя!

Познах, че няма да има търгово. Сега смятам че тук ще има интересни дни за спекулантити защото няма да има ясна подкрепа да не нагазят пак в забранената зона......

Поздрави!
              П.П. Браво Марияне за статията и това със ЗХБГ и продажби от мажоритара....

Коментар

• Както и да се гледа, 14-дневния срок май мина, а нито на, нито извън не виждам да са минали едни 121-122 хил. броя. Пък и нищо не съм срещал ако да е друга хипотезата, а именно търгово.
                Препоръки нямам, само се чудя!

Коментар

Петрол АД-София 8 900 000 1.122 9 985 800.000
                  .

Нафтекс Петрол АД е преминал границата от 50% в Петрол АД и на 8 март 2012 г., притежава 50,111% от капитала на дружеството спрямо 41,96% ден преди това.

Делът на Митко Събев в дистрибутора на горива е намалял от 8,26% на 0,11% на 8 март 2012 г.

Преминаването на границата от 50% означава, че в 14-дневен срок трябва да последва търгово предложение към останалите акционери, или Нафтекс Петрол АД да продаде част от акциите си, така че да падне под 50%.

През миналата седмица Петрол АД е дружеството с най-голям брой изтъргувани акции на борсата, или 8 900 629 броя.

Коментар

• Петрол АД-София 8 900 000 1.122 9 985 800.000

Коментар

Купувача е екстравагантен , рядко се появява и не знаеш колко ще стои....
                      Ей това винаги ме е притеснявало тук.
                      Неведнъж съм казвал как ми се е налагало сума ти време да млящя да не казвам какво.
                      Поздрави и на теб!

Коментар

Бая се чудих дали да махам, но накрая взе превес страха пред алчността. Имайки предвид купувача ще видим дали добре сме постъпили или не.
                        За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.
                        Нали си на плюс.Значи добре си направил . Купувача е екстравагантен , рядко се появява и не знаеш колко ще стои....

Почваме пак да хвърляме мрежата без да прекаляме до няколкостотин бройки.......
                        Поздрави!

Коментар

Обичам я тази акция......първата с ДЗИбанк която купих на борсата .
                          Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
                          Корп ми е едномесечен с 10 % ....
                          Еларг ми е годишен с 30 % .....
                          Излезна ли от петролките днес !
                          Бая се чудих дали да махам, но накрая взе превес страха пред алчността. Имайки предвид купувача ще видим дали добре сме постъпили или не.
                          За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.

Коментар

Първи по оборот, следновогодишно, БЕЗЦЕННО!
                            Обичам я тази акция......първата с ДЗИбанк която купих на борсата .
                            Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
                            Корп ми е едномесечен с 10 % ....
                            Еларг ми е годишен с 30 % .....
                            Излезна ли от петролките днес !

Коментар

• "Не щеме алкохол, не щеме кокаин,
                              а ни дайте керосин - с висок октан ... гориво като бензин"
                              - Rammstein
                              И се разнесе мирис на изгорели въглеводороди...
                              Не е препоръка.
                              Last edited by Fiscalist; 05.01.2012, 12:13.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първи по оборот, следновогодишно, БЕЗЦЕННО!

Коментар

Working...
                                X