Ау какво стана тук. Привет на Калмиките....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
На полувремето ей така:
http://www.petrol.bg/bg/residential/...nload_file/176
На прима виста ми се набива стр. 16.
Препоръка няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Познах, че няма да има търгово. Сега смятам че тук ще има интересни дни за спекулантити защото няма да има ясна подкрепа да не нагазят пак в забранената зона......
Информация официална що няма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакто и да се гледа, 14-дневния срок май мина, а нито на, нито извън не виждам да са минали едни 121-122 хил. броя. Пък и нищо не съм срещал ако да е друга хипотезата, а именно търгово.
Препоръки нямам, само се чудя!
Познах, че няма да има търгово. Сега смятам че тук ще има интересни дни за спекулантити защото няма да има ясна подкрепа да не нагазят пак в забранената зона......
Поздрави!
П.П. Браво Марияне за статията и това със ЗХБГ и продажби от мажоритара....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПетрол АД-София 8 900 000 1.122 9 985 800.000
Нафтекс Петрол АД е преминал границата от 50% в Петрол АД и на 8 март 2012 г., притежава 50,111% от капитала на дружеството спрямо 41,96% ден преди това.
Делът на Митко Събев в дистрибутора на горива е намалял от 8,26% на 0,11% на 8 март 2012 г.
Преминаването на границата от 50% означава, че в 14-дневен срок трябва да последва търгово предложение към останалите акционери, или Нафтекс Петрол АД да продаде част от акциите си, така че да падне под 50%.
През миналата седмица Петрол АД е дружеството с най-голям брой изтъргувани акции на борсата, или 8 900 629 броя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКупувача е екстравагантен , рядко се появява и не знаеш колко ще стои....
Неведнъж съм казвал как ми се е налагало сума ти време да млящя да не казвам какво.
Поздрави и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБая се чудих дали да махам, но накрая взе превес страха пред алчността. Имайки предвид купувача ще видим дали добре сме постъпили или не.
За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.
Почваме пак да хвърляме мрежата без да прекаляме до няколкостотин бройки.......
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОбичам я тази акция......първата с ДЗИбанк която купих на борсата .
Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
Корп ми е едномесечен с 10 % ....
Еларг ми е годишен с 30 % .....
Излезна ли от петролките днес !
За доходността...най-вече на годишна база един вид се броят най-добре пилците, но и тия не ги отказвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПърви по оборот, следновогодишно, БЕЗЦЕННО!
Като шесмесечен влог ми е с над 40 % лихва....
Корп ми е едномесечен с 10 % ....
Еларг ми е годишен с 30 % .....
Излезна ли от петролките днес !
Коментар
Коментар