IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Не казахте кой купува, ама кой продава сега?

Тапата от 13 К на 5,5 се премести на 5....Отанаха под 5к БРОЙКИ....
    Не е препоръка....

Коментар

Та кой казвахте купуваше?
      Не казахте кой купува, ама кой продава сега?

Коментар

• Та кой казвахте купуваше?

Коментар

• Първоначално изпратено от crazy_m
          Супер конкретни отговори ми дадохте хаххаа. Мерси все пак за включването.
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1606189

Кирсан Илюмжинов: Сам давам парите за "Петрол", те са мои
          автор(и): Христо Николов, прочитания: 1974, коментари: 6
          С председателя на Световната шахматна федерация и бивш президент на Калмикия с КИРСАН ИЛЮМЖИНОВ разговаря ХРИСТО НИКОЛОВ

- Господин Илюмжинов, преди време бе съобщено, че вече сте купили 52% от българския дистрибутор на течни горива “Петрол”, т.е. дела на Денис Ершов и на още един миноритарен акционер. Защо обаче към днешна дата (25 октомври - б.р.) това все още не е отразено в търговския регистър?

- Защото сделката все още не е завършена напълно. Аз съм подписал договора, парите са платени. По сделката обаче има довършителни работи, които са изцяло в полето на правото и дори аз не мога да ви ги обясня добре. Доколкото знам, става въпрос за спорове около собствеността на пристанищни терминали. Има над десет юристи, които се занимават изцяло с довършването на сделката. Знаете, че ситуацията в “Петрол” е доста сложна и заради исковете, подадени в съдилищата от единия от акционерите. Само това отне месеци за преговорите. Когато подписахме договора за прехвърлянето на акциите с г-н Ершов, ние записахме подробно в текста как точно ще бъде довършена сделката. За да няма после скелети, които да изскачат от гардероба под формата на едно или друго съдебно искане, което да ми бъде пратено от някое българско съдилище........

А кога ще приключат започнатите още през юни преговори с г-н Събев, т.е. кога ще станете 100 процента собственик на “Петрол”? Тази година, следващата?

- О, не. Аз съм поставил задача пред юристите да работят ускорено, така че и тази сделка да приключи колкото се може по-бързо. Да не говорим, че има да се решават два много важни въпроса за “Петрол”. Първият е за необходимите инвестиции в компанията, а вторият - подписването на дългосрочни договори за доставка на нефтопродукти. Аз вече съм преговарял с президента на “Лукойл” Вагит Алекперов и имаме взаимно разбиране с него и с Валентин Златев за суровия нефт, който ще доставяме на тяхната рафинерия и за готовите горива, които ще купуваме от тях.
          ..

Ще съобщите ли стойността на сделката за “Петрол”, или поне колко сте платили досега на Денис Ершов? По неофициална информация активите на компанията се оценяват на не по-малко от 1 млрд. долара.-

В никакъв случай. Стойността на сделката е конфиденциална според договора, който съм подписал с Денис Ершов. А вероятно такава клауза ще има и в договора с Митко Събев

Колега ,
          ти чакаш някой да ти смели информацията и да ти посочи печалбата на която ще излезеш......
          Това което ти писахме е че цената е интересна ,но щом не те удовлетворява да се надяваме че ще прочетеш поне тази статия....и ще си направил анализите самостоятелно....

Коментар

• Кой купува днес юнашки?
            Миналата година Адамант, днес с квестор.
            Ершов пак гледам снове из родината, много "събития" по темата в един ден.
            Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от crazy_m
              Искам да ви попитам нещо. Според вас кой е генераторът на доход на Петрол? И защо се наблюдава едно покачване на цените на акциите в края на годината. На какво се дължи според вас това, спекула ли е или има нещо друго. Как мислите?
              Сега не е края на годината....
              Но има пък ОСА и нов собственик в Петрол холдинг....
              Въпросът е дали числото ще е като миналата година или повече....Ами в миноритарите има малко акции и цената може да стане двуцифрена ако пожелае някой.....
              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Още ми е високо и най вече рано........
                Право думаш, нещо такова ми се чини и на мен, ама да си питам.
                Подсили ми мнението от една страна цялото това шаване на продавача.
                А нагоре, а надоле...мира няма. От друга страна обаче пък и имаше и някви неситни суми за БФБ, та освен продавач, май и купувача е интересен.

Коментар

Някой да пазари днес и кой е продавал?
                  Още ми е високо и най вече рано........

Коментар

• Някой да пазари днес и кой е продавал?

Коментар

• Някой може ли да ми обясни как така собственик на компания може да открадне от себе си ...

Повдигнаха обвинение на бившия съсобственик на "Петрол" АД - Денис Ершов за длъжностно присвояване на над 1 млн. лева от петролната компания

На това отгоре го издирвали, бил обявен за национално такова от месеци, а той бил в болница Токуда
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Тук битката май продължава да бъде безмилостно жестока.
                        Препоръки няма!
                        И няма, и няма край.

Коментар

• Тук битката май продължава да бъде безмилостно жестока.
                          Препоръки няма!

Коментар

То и досега го играхме със Събев но явно минаваме в по горна лига и ставаме гросмайстори....
                            ....за да им разгадаем ходовете ,
                            май ще трябва да викаме .... Веско Топалов и Кирил Георгиев

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                              привет..... ще играем шах
                              То и досега го играхме със Събев но явно минаваме в по горна лига и ставаме гросмайстори....

Коментар

Ау какво стана тук. Привет на Калмиките....
                                привет..... ще играем шах

Коментар

Working...
                                X