Първоначално изпратено от ch2222
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеА защо би било нужно това, ако става дума за източване, както някои по-долу твърдят??!!
Не помня някой да е коментирал защо точно от ПИБ се взема нещо, което на Капитал им е странно колко бързо минава към принудително?
Помня, едно изказване на Бареков: Казах на Ганчев да внимава, изпращал е SMS-и??!!
Не е препоръка за търговия с акции на Петрол!! Въпроси са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ кой стои зад тази компания?
Не помня някой да е коментирал защо точно от ПИБ се взема нещо, което на Капитал им е странно колко бързо минава към принудително?
Помня, едно изказване на Бареков: Казах на Ганчев да внимава, изпращал е SMS-и??!!
Не е препоръка за търговия с акции на Петрол!! Въпроси са!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ch2222 Разгледай мнениеПЕРФЕТО К. ЕООД - 203211691 : 70-год. собственик седалище на 2-рия етаж в ЖК Белите брези купува огромен процент от публична компания и няма реакция на НАП КФН и още куп други институции ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКаФеНето като спи, аз ли да им върша работата.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТе щото от Алфа към ВИП и Юлинор минаха нейде публично?
КаФеНето като спи, аз ли да им върша работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
От време онова не са длъжни на ОТС да се обявят, но на сайт на посредник и да седяло 24 ч.
Дали и къде - иди разбери.
Написано е двузначно и го разбрах ,че продажбата е минала през БФБ а не че са дали информация на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВинаги съм се питал ,какво прави КФН при тази ситуация....
до сега търсих някъде да са минали без да разбера в ОТС ....
От време онова не са длъжни на ОТС да се обявят, но на сайт на посредник и да седяло 24 ч.
Дали и къде - иди разбери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТе щото от Алфа към ВИП и Юлинор минаха нейде публично?
до сега търсих някъде да са минали без да разбера в ОТС ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениетази сделка не е обявена нито на борсата, нито на сайтовете на посредниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ те и патките и оцк-то бяха така в един своеобразен етап от чарта
патките никога не съм имал а това ,че каръка прави свободни съчетания ,не значи че пише истината ...
С ОЦК съм правил врътки със Стандарт ,както сега с Енемона........
той /столипиновския циганин/никога не сее славел с диалогичност ,конкретност и истина...
даже и басовете не си плащал.....а аз съм потърпевш от това....
Столипиноски циганин...това е опрледелението за него .........
А негативната поява тук е силен бичи сигнал за акциятга.....
Същото беше и при БТН и София БТ......плю една година и после си купи от тях.....
Така ,че даже ако съм имал някакви съмнения в акцията ,неговата поява е положителен сигнал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБожа работа.....
Ако вярваш в една фалирала компания трябва да дочакаш скока на умрялата котка и тогава да излезнеш.-....иначе всичко друго си е губене на време и ресурс...
А тук още не става време за фалирала компания....,
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВ изпълнение на задължението ни по чл.148б от ЗППЦК и във връзка с получени от нас на 09.02.2015г. уведомления за разкриване на дялово участие в публично или инвестиционно дружество от страна на "Вип Пропъртиз" ЕООД и на "Перфето Консултинг" ЕООД, Ви уведомяваме за следното: На 03.02.2015г. от страна на "Вип Пропъртиз" ЕООД, ЕИК 201752278 е извършена продажба на 17 530 517 броя акции от капитала на "Петрол" АД. В следствие на извършената сделка процентът акции с право на глас от капитала на "Петрол" АД, притежавани от "Вип Пропъртиз" ЕООД, се е намалил с 16,0463%, като по този начин участието на "Вип Пропъртиз" ЕООД в капитала на "Петрол" АД е станало 2,2604% и е спаднало под 5 на сто от броя на гласовете в общото събрание на дружеството по смисъла на чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК. На 03.02.2015г. от страна на "Перфето Консултинг" ЕООД, ЕИК 203211691 е извършена покупка на 17 530 517 броя акции от капитала на "Петрол" АД. В следствие на извършената сделка процентът акции с право на глас от капитала на "Петрол" АД, притежавани от "Перфето Консултинг" ЕООД, се е увеличил с 16,0463%, като по този начин участието на "Перфето Консултинг" ЕООД в капитала на "Петрол" АД е станало 16,4267% и е надхвърлило 5 на сто от броя на гласовете в общото събрание на дружеството по смисъла на чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК
Коментар
Коментар