IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Някои купувачи някак са... първи сред равни да го кажа, та би било интересно, не че не може и да е сменен, но ми е чуден тоя на айсберга днес, както и на петъчния.
    Има хора, които играят до определена цена или процент печалба! Това най-вероятно е такъв случай! Предполагам, че не продава и последните си акции, а само част! А цената винаги може да мръдне и в другата посока, знаеш ли...

Коментар

Някои купувачи някак са... първи сред равни да го кажа, та би било интересно, не че не може и да е сменен, но ми е чуден тоя на айсберга днес, както и на петъчния.
      Мисля ,че айсберга е един...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        И продавачите и купувачите са такива, като нас, само че с различни хоризонти и идеи! И нерви също!!!

Коментар

Никой ли не продава, та да каже купувач?
          И продавачите и купувачите са такива, като нас, само че с различни хоризонти и идеи! И нерви също!!!

Коментар

• Никой ли не продава, та да каже купувач?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
              Проби айсберга
              На някоИ му писна...

Коментар

• Проби айсберга

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Май това е статията
                  http://special.bg/?Channel=2&Issue=1...Article=486671
                  Наивник,
                  сега погледнах в дълбочина и какво видях на 6 лв... поръчка продава от 0 акции ... възможно ли и това...
                  та като стар представител на статуквото...

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani..._18_ot_petrol/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Май това е статията
                      Не е това.Статията за която говоря е от събота, в последния брой.Мисля,че от четвъртък става безплатна на сайта.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Май това е статията

Коментар

Аз не можах да го намеря на хартия, иначе да го сканирам.
                          В крайна сметка какъв е фундамента на интервюто, без цитати, резюме?
                          Не беше интервю за статия "Войната за Петрол се ожесточава".Там пише, следното:"Все още не е ясно какви са бдещите намерения на новия акционер.За отговор на този въпрос се обърнахме към самия Цветан Василев, председател на НС на КТБ.Пред репортер на Банкер, той поясни,че придобиването на акциите на фондовата борса е свързано с няколко условия.И каза, че няма нищо напротив да ги върне на този, който налее 120 млн. евро, за да капитализира дружеството.В противен случай фирмата, която сега оперира с тях ще го направи и ще почне активно да управлява дружеството и да предприеме действия за стабилизацията му."
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Абе мамка им.Не само,че я няма статията в фейса им ами искат и абонамент в сайта.От 96 им купувам вестника а играят игрички. Толкова мога засега.Може да цитирам и по-точно ако желаете.Ама след малко.
                            Аз не можах да го намеря на хартия, иначе да го сканирам.
                            В крайна сметка какъв е фундамента на интервюто, без цитати, резюме?

Коментар

• Абе мамка им.Не само,че я няма статията в фейса им ами искат и абонамент в сайта.От 96 им купувам вестника а играят игрички. Толкова мога засега.Може да цитирам и по-точно ако желаете.Ама след малко.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                Благодаря!
                                Греъме, линка е само за рязнатата част, без абонаментната.

Коментар

Working...
                                X