IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    можеш ли да го пуснеш ,че ми зацикля компа...

Коментар

• http://www.banker.bg/?Channel=2&Cate...Article=487830
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Благодаря и от мен!
        Линк евентуално къде са го обявили, понеже в сайта не мога да се ориентирам явно...?
        link

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          разбира се
          Още ли е аисбергчето.... и на кой е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Мерси знаещ!
            Голям си!

Ти позаложи ли някой пара тук?
            разбира се

Коментар

сделката е в капман на 2,1 са 20 млн. акции
              Благодаря и от мен!
              Линк евентуално къде са го обявили, понеже в сайта не мога да се ориентирам явно...?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Кви тия бе....друго подразделение на Ромфарм ли ?
                Баси красния октопод...
                Мисля, че не.От ветрилото на Цветан Василев са.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Ще постнеш ли статията или да ми я пратиш на лични, че някви регистрации ми иска.. не ми се занимава сега.
                  До вчера я имаше само на хартия.Ще я потърся в нета сега.
                  Life won't wait for you.

Коментар

сделката е в капман на 2,1 са 20 млн. акции
                    Мерси знаещ!
                    Голям си!

Ти позаложи ли някой пара тук?

Коментар

• сделката е в капман на 2,1 са 20 млн. акции

Коментар

• Хубаво е че отпадна и този неприятен сценарий с търговото долу, но все пак мисля че най-логичното се случи - безсмислено е да стигат да търгово, когато има толкова лесен начин да решат проблема. Е в нормалните държави предполагам че това избягване не става чак така лесно, но ако иска някой да прави номера - все ще намери начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                          Нямаше ли някаква възможност прехвърлянето да се регистрира директно в ЦД без сделките да минават през борсата/ОТС?
                          Явно има, след като не са минали, но не съм детайлно запознат за процедурата, та някой ако е по открехнат.
                          Батя - за търговото - имаше го като вариант, и 10 % вероятност да е - пак мисля следва да се коментира, поне да се отхвърли пак си трябва коментар. С него приключихме, сега на дневен ред е обезсилването и ралито. Аз лично не съм си го пожелавал ни най-малко. Да, изключва се, но пак има няколко хипотези. Да, ще кажеш - хабене на енергия, но в спора е истината, дори и без да спорим, а да нахвърляме варианти. Един такъв е да няма обезсилване, понеже щото е прецедент за други групи. Последното БИ следвало да е добре за нас, но да видим. АКО пък има обезсилването, ТО МОЖЕ и да е СЛЕД момента за преоценка. На следващо място с или без чичо Съби - нас знаеш какво ни грее - традициите, запазването на статуквото.
                          Въпроса е, че винаги, просто статистически, както бе в една реклама - традициите не са това, което бяха.
                          Надежди за добрите стари традиции имам, препоръки нямам!

Коментар

Търговото ясно, к'во остана сега - обезсилването... и а да - рали?
                            пич, първото изключва второто... така че внимавай какво си пожелаваш

иначе за търговото... бях писал по-надолу че се хаби излишна енергия да се коментира такова...
                            друга е идеята ми тук... просто да се спазват традициите

Коментар

Най-малкото ще е прецедентно, да не говорим за пробойни в баланса.

Гледам в общия бюлетин, предполагам долното инфо е с допълнителния достъп, та там са отбелязали - Дружество с най-голям брои изтъргувани акции/дялове - "ПЕТРОЛ" АД - 20 010 000 бр.
                              Къде минаха тия 20 млн.? ОТС поне?
                              Нямаше ли някаква възможност прехвърлянето да се регистрира директно в ЦД без сделките да минават през борсата/ОТС?
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                по добре да няма обезсилване...
                                Най-малкото ще е прецедентно, да не говорим за пробойни в баланса.

Гледам в общия бюлетин, предполагам долното инфо е с допълнителния достъп, та там са отбелязали - Дружество с най-голям брои изтъргувани акции/дялове - "ПЕТРОЛ" АД - 20 010 000 бр.
                                Къде минаха тия 20 млн.? ОТС поне?

Коментар

Working...
                                X