If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво е че отпадна и този неприятен сценарий с търговото долу, но все пак мисля че най-логичното се случи - безсмислено е да стигат да търгово, когато има толкова лесен начин да решат проблема. Е в нормалните държави предполагам че това избягване не става чак така лесно, но ако иска някой да прави номера - все ще намери начин.
Нямаше ли някаква възможност прехвърлянето да се регистрира директно в ЦД без сделките да минават през борсата/ОТС?
Явно има, след като не са минали, но не съм детайлно запознат за процедурата, та някой ако е по открехнат.
Батя - за търговото - имаше го като вариант, и 10 % вероятност да е - пак мисля следва да се коментира, поне да се отхвърли пак си трябва коментар. С него приключихме, сега на дневен ред е обезсилването и ралито. Аз лично не съм си го пожелавал ни най-малко. Да, изключва се, но пак има няколко хипотези. Да, ще кажеш - хабене на енергия, но в спора е истината, дори и без да спорим, а да нахвърляме варианти. Един такъв е да няма обезсилване, понеже щото е прецедент за други групи. Последното БИ следвало да е добре за нас, но да видим. АКО пък има обезсилването, ТО МОЖЕ и да е СЛЕД момента за преоценка. На следващо място с или без чичо Съби - нас знаеш какво ни грее - традициите, запазването на статуквото.
Въпроса е, че винаги, просто статистически, както бе в една реклама - традициите не са това, което бяха.
Надежди за добрите стари традиции имам, препоръки нямам!
Търговото ясно, к'во остана сега - обезсилването... и а да - рали?
пич, първото изключва второто... така че внимавай какво си пожелаваш
иначе за търговото... бях писал по-надолу че се хаби излишна енергия да се коментира такова...
друга е идеята ми тук... просто да се спазват традициите
Най-малкото ще е прецедентно, да не говорим за пробойни в баланса.
Гледам в общия бюлетин, предполагам долното инфо е с допълнителния достъп, та там са отбелязали - Дружество с най-голям брои изтъргувани акции/дялове - "ПЕТРОЛ" АД - 20 010 000 бр. Къде минаха тия 20 млн.? ОТС поне?
Нямаше ли някаква възможност прехвърлянето да се регистрира директно в ЦД без сделките да минават през борсата/ОТС?
Най-малкото ще е прецедентно, да не говорим за пробойни в баланса.
Гледам в общия бюлетин, предполагам долното инфо е с допълнителния достъп, та там са отбелязали - Дружество с най-голям брои изтъргувани акции/дялове - "ПЕТРОЛ" АД - 20 010 000 бр.
Къде минаха тия 20 млн.? ОТС поне?
Коментар