IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Докато има балъци, ще има и такива, които да се възползват от тях. Тъпото е, че когато им се говири какви са всъщност някои яхтсмени, масата рупа ли, рупа. Нищо, ще го разберат по трудния начин. А пък в един друг Шменти балон какъв гърмеж ще има, но това е друга тема

ти що се появи изведнъж днес след толкова хибернация
    Докато човек сам не се опари, няма значение колко му говориш.

Точно с тази акция научих доста добър урок преди точно 10 г.

КТБ тогава беше 4-ата по големина банка в България, здрава и стабилна. Щяха да правят увеличение на капитала на 5 лв. и въпросът беше само колко ще спечелим от Петрол. От някъде обаче се появи Гриша Ганчев, а малко по-късно КТБ изчезна. А аз вместо печалба, си прибрах близо 70% загуба и се научих да не играя на БФБ нито с мажоритари, на които нямам доверие, нито да слушам "викачите".
    Или както казва най-големият: “If you've been playing poker for half an hour and you still don't know who the patsy is, you're the patsy.”
    Всеки сам избира как да си играе играта.

Въпреки това, дано наистина Петрол се оздрави, да се окаже, че активите на компанията струват много повече, бензиностанциите да започнат да правят печалби и рискувалите тук да спечелят подобаващо.

Коментар

Докато има балъци, ще има и такива, които да се възползват от тях. Тъпото е, че когато им се говири какви са всъщност някои яхтсмени, масата рупа ли, рупа. Нищо, ще го разберат по трудния начин. А пък в един друг Шменти балон какъв гърмеж ще има, но това е друга тема

Груйчо това тук няма нищо общо със шели. Осъзнай се малко от малко от състоянието на хибернация
      Изобщо ТА работи много добре на най-спекулантските артишки. Преди няколко деня моя та ми даде връщанъе тук до тези числа та даже до номинал. Нищо чрезвичайно, груйка, нищо неестествено, Само дето си битуваш в някава балоонна атмосфера Ти гледай да няма само гърмеж в брефа, че перпективата пред имотето не е съвсем идеално розова. Шегичка де, всеки сам си преценя но когато е сам моооже да стане жертва на собствената си лудост
      Без препоръка

Коментар

Само форума хибернирахме, споко. Понякога омръзва от плявата и автопарка на форумците, но може и да сме полезни за новите ...
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение

И аз го виждам някъде към 90ст за съжаление Батката излъга много чиляци, че отива на 4лв ...

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение

И аз го виждам някъде към 90ст за съжаление Батката излъга много чиляци, че отива на 4лв ...
            Ще спре на 0.50 лв. Малко по назад са качени графиките с движението

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Чудесна идея Йори! Че тия от социалното ми отхвърлиха документите.. Бил съм си купил миналата седмица едно бебче на годинка, 3 000 куб. см., 367 к.с. и затова съм нямал право на соц. подпомагане
              И сега с този спад при Петрол, няма да мога да си го зареждам..

Многодетен татко да станеш!
              Напук на всички доброжелатели..​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Отива на 1лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Даа, толкова е трогателно

DMS Batya
                  Чудесна идея Йори! Че тия от социалното ми отхвърлиха документите.. Бил съм си купил миналата седмица едно бебче на годинка, 3 000 куб. см., 367 к.с. и затова съм нямал право на соц. подпомагане
                  И сега с този спад при Петрол, няма да мога да си го зареждам..

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
                    Някой от мажоритарите е продал 5000 акция за сметката на това 21 нови инвеститори ...
                    Според данните за фри флопа 19 и 22.01
                    Дали инфото се забавя с 2 дни реално заради сетълмента ?
                    Забавя се!
                    Трябва да мине сетълмента за да има реална картина.

Коментар

• Някой от мажоритарите е продал 5000 акция за сметката на това 21 нови инвеститори ...
                      Според данните за фри флопа 19 и 22.01
                      Дали инфото се забавя с 2 дни реално заради сетълмента ?

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
                        Батя си мисли че ядем доматите с колците. На 25 стотинки нямаше никаква ликвидност и имаше по 1000 лв оборот на ден
                        Според мен трябваше първо да видиш изтъргувания обем на 16.11.2023 г. и тогава да пишеш.

Коментар

• Няма нищо смешно. Паникьосаха цацата и тя свали цената. При едно обиране хем обем хем ниска средна

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                            Гледам, че тук някои са много загрижени за чужди инвестиции Явно са добри хора и мислят само доброто на колегите си
                            Даа, толкова е трогателно

​​​​​​​DMS Batya

Коментар

• Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнение
                              Батя си мисли че ядем доматите с колците. На 25 стотинки нямаше никаква ликвидност и имаше по 1000 лв оборот на ден
                              Я провери пак.Дали нямаше едно ЧСИ, което продаваше много акции......
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Щом е казал! На 2,50+ не му е харесало, защото на 1.50 си ги държи всички. Може да е хвърлял на боб, може да знае повече от останалите, негови са и със сигурност 4 е по добро число от изброените до тук!
                                Интересно дали PET на 1.30 или PETHL на 1.40лв. е по-добрата спекулация. Поживем увидим ...

Коментар

Working...
                                X