IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя си мисли че ядем доматите с колците. На 25 стотинки нямаше никаква ликвидност и имаше по 1000 лв оборот на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Гледам, че тук някои са много загрижени за чужди инвестиции Явно са добри хора и мислят само доброто на колегите си
      Който няма свое се грижи за чуждото
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение

... Аааа не, аз си чакам четиритяхто на Батката :-)
        Щом е казал! На 2,50+ не му е харесало, защото на 1.50 си ги държи всички. Може да е хвърлял на боб, може да знае повече от останалите, негови са и със сигурност 4 е по добро число от изброените до тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
          Отива на 1лв
          ... Аааа не, аз си чакам четиритяхто на Батката :-)
          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Гледам, че тук някои са много загрижени за чужди инвестиции Явно са добри хора и мислят само доброто на колегите си

Коментар

• Отива на 1лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
                Малеее Батката с неговите 100к само за 3 дни е загубил 120 хилки. Ако тръгне да излиза отидохме на 5 копейки ...
                По-скоро е прибрал 125 тона ( или 12.5 бимберици по броячната система на Импето )
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Малеее Батката с неговите 100к само за 3 дни е загубил 120 хилки. Ако тръгне да излиза отидохме на 5 копейки ...
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

100К акции от 25 ст. на 150 ст., слаба работа. Прав е човека, ще ходя да подавам документи за социални помощи
                    Непонятна история.2500000 акции,на 02,10,23 фф намалява с 1000000,на 16.11.23 уговорена сделка за още 500 000 пакет,последните няколко сесии минаха още 500 000 (като махнем спекулантите реално 300000),Батя 100К,още един познавам с 100К и още 2–3 хърби като мен с 25–30 .Колко акции притежават останалите 2900 акционери?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

с под 10К оброт - то пък една битка ...

по-скоро се чака как ще се развият нещата.
                      Е как точно да се развият?! Видя се че няма голям чичко паричко. Движението е изцяло от спекулативен характер. Точно като при ХИМ .

Коментар

• Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
                        Брех упорита битка на Ниво 1.58 ;-))
                        с под 10К оброт - то пък една битка ...

по-скоро се чака как ще се развият нещата.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Хич не е за жалене даже. С тия доходности дето ги прави на БФБ други доходи не му и трябват.
                          100К акции от 25 ст. на 150 ст., слаба работа. Прав е човека, ще ходя да подавам документи за социални помощи

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                            жал ми е за батката, той човекът други доходи освен БФБ няма, ... щял да чака 4лв...
                            Хич не е за жалене даже. С тия доходности дето ги прави на БФБ други доходи не му и трябват.
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Брех упорита битка на Ниво 1.58 ;-))

Коментар

• жал ми е за батката, той човекът други доходи освен БФБ няма, ... щял да чака 4лв...

Коментар

Working...
                                X