Батя си мисли че ядем доматите с колците. На 25 стотинки нямаше никаква ликвидност и имаше по 1000 лв оборот на ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеГледам, че тук някои са много загрижени за чужди инвестиции Явно са добри хора и мислят само доброто на колегите сиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
... Аааа не, аз си чакам четиритяхто на Батката :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеОтива на 1лвизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнениеМалеее Батката с неговите 100к само за 3 дни е загубил 120 хилки. Ако тръгне да излиза отидохме на 5 копейки ...Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
100К акции от 25 ст. на 150 ст., слаба работа. Прав е човека, ще ходя да подавам документи за социални помощи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
с под 10К оброт - то пък една битка ...
по-скоро се чака как ще се развият нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнениеБрех упорита битка на Ниво 1.58 ;-))
по-скоро се чака как ще се развият нещата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Хич не е за жалене даже. С тия доходности дето ги прави на БФБ други доходи не му и трябват.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениежал ми е за батката, той човекът други доходи освен БФБ няма, ... щял да чака 4лв...
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар