IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Забавлявате ме момчета.. искрено
    Обърнахте темата от коментари за Петрол АД, в това Какви сделки прави Батя и дали няма съдия изпълнител да му разпродава имущество заради огромните"загуби" тук

Явно сте доста скучаещи хора.. да не кажа аутсайдери.
    ...ти си тоя дето от сутрин до вечер обяснява какви сделки е правил ... Поне си стой зад думите,... Тия като тебе винаги са купили на 25ст и са продали на 2.50лв ...
    Last edited by RUBLA; 24.01.2024, 12:42. Причина: Спазвайте добрия тон!
    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

Не е Батя.Някой от мажоритарите е.ФФ се е увеличил с още 20К.
      това в реално време къде се вижда?!? В депозитаря е с 2 дена закъснение

Коментар

• Забавлявате ме момчета.. искрено
        Обърнахте темата от коментари за Петрол АД, в това Какви сделки прави Батя и дали няма съдия изпълнител да му разпродава имущество заради огромните"загуби" тук

Явно сте доста скучаещи хора.. да не кажа аутсайдери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gyorev2023 Разгледай мнение
          Честито на печелившите, мисля че ако Батя излиза то значи че прави подарък на всеки купил и печалбата ще му е минимална дано да не е така защото не отговаря на профила му.
          ​​​​​​
          Мнението ми не представлява препоръки за покупко продажба.
          Не е Батя.Някой от мажоритарите е.ФФ се е увеличил с още 20К.

Коментар

• Честито на печелившите, мисля че ако Батя излиза то значи че прави подарък на всеки купил и печалбата ще му е минимална дано да не е така защото не отговаря на профила му.
            ​​​​​​
            Мнението ми не представлява препоръки за покупко продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

а дали е той? Ако е само това падането ще е добре за хорица като синбад дето по-късно реагират и все усредняват и все са на загуба. Интересно ми е дали писаниците на батката са му повлияли да купи и дали ще продаде навреме ...
              Не знам, последно за 4лв ги лъжеше ... Явно ближе рани, щото с неговите 100к вече е загубил към 160хил. от 2.50лв ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнение
                Казах ви, че Батя като почне да излиза ще стане мазало...
                а дали е той? Ако е само това падането ще е добре за хорица като синбад дето по-късно реагират и все усредняват и все са на загуба. Интересно ми е дали писаниците на батката са му повлияли да купи и дали ще продаде навреме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                  Наиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв
                  Докато някои чакаха 100лв.....
                  Я да излезнат "инвеститорите" на 2.70лв да кажат кои са.Що се крият?
                  А глупаците които държат от 40лв къда са.Що не се обаждат?
                  Last edited by danetha; 24.01.2024, 11:44.

Коментар

• Ако месеца затвори под 0,89 ще е много неприятно за купилите над тази цена

Коментар

• Казах ви, че Батя като почне да излиза ще стане мазало...

Коментар

• Бива бива

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

О не драги. Отдавна пазарът е извън фазата на прееби другарче,. Просто сте изостанал с инерцията по "default". Вие знаете ли колко са играчорите само новите от 3г. насам? Вижте справката на Маню Моравенов. Совите не са това което са! Не се оставяйте на инерцията. Нашият пазар вече не се търгува (отдавна) от само 2 автобуса играчи. Да това беше защитна тактика на Моуриньо :_), Да. Имаме нещо ново (вече дори не толкова) и няма начин... нормално е старите играчори да са си със старите си представи, нооо уви ... както е казано - всичко тече всичко се променя, (частен случай на всемирния закон "всичко трепти, всичко вибрира" ), а и на "скачените съдове", но както и да е. Пепи простичко каза през 2005 - паживем увидем. А вие какво спечелихте през вашата теза...
                          Без препоръка нали ?! или вие ни препоръчвате да си хвърлим хартишките ))

ps. тука хартишки немам! Уточнявам, за да не ме разберете направилно
                          Маню рече 12000 сме били всички играчори ! Не е някаква космическа бройка, но все пак сме малко повече от два автобуса ! А новите играчори ако следят борсата и форума много лесно могат да се ориентират за плявата

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

Ще спре на 0.50 лв. Малко по назад са качени графиките с движението
                            По-скоро на 0.80. Обемите на разпродажбите са малки засега, големите риби държат

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                              "Колеги", хайде да не се лъжем. Това е форум към фондов пазар. Тук всичко е: преби другарче
                              Всеки пише нещо, но има скрит интерес. Нови цацки няма и за да спечели един друг трябва да загуби. Та 99% от мненият тук са комерсиални и целят печалба на пишещият за да обрули другите пишещи.
                              Тук печелят САМО посредниците, които са на %
                              Успехи!
                              О не драги. Отдавна пазарът е извън фазата на прееби другарче,. Просто сте изостанал с инерцията по "default". Вие знаете ли колко са играчорите само новите от 3г. насам? Вижте справката на Маню Моравенов. Совите не са това което са! Не се оставяйте на инерцията. Нашият пазар вече не се търгува (отдавна) от само 2 автобуса играчи. Да това беше защитна тактика на Моуриньо :_), Да. Имаме нещо ново (вече дори не толкова) и няма начин... нормално е старите играчори да са си със старите си представи, нооо уви ... както е казано - всичко тече всичко се променя, (частен случай на всемирния закон "всичко трепти, всичко вибрира" ), а и на "скачените съдове", но както и да е. Пепи простичко каза през 2005 - паживем увидем. А вие какво спечелихте през вашата теза...
                              Без препоръка нали ?! или вие ни препоръчвате да си хвърлим хартишките ))

ps. тука хартишки немам! Уточнявам, за да не ме разберете направилно
                              Last edited by precakanoto; 23.01.2024, 21:42.

Коментар

• "Колеги", хайде да не се лъжем. Това е форум към фондов пазар. Тук всичко е: преби другарче
                                Всеки пише нещо, но има скрит интерес. Нови цацки няма и за да спечели един друг трябва да загуби. Та 99% от мненият тук са комерсиални и целят печалба на пишещият за да обрули другите пишещи.
                                Тук печелят САМО посредниците, които са на %
                                Успехи!

Коментар

Working...
                                X